Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 155.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od KrecikMax: „Ogame tyle warte co jego gracze , czekam az otworza unie dla pusherow szkoda ze takiej nie ma wtedy mogliby sie mistrzowie wykazac swoimi talentami a tak niestety 70 % graczy to [ciach] i zlodzieje ” każde uni jest dla pusherów, po co nam jakieś dodatkowe ja się puszuje mulce zasiadam mnoze dziele teleportuje ponczkuje sprzedaje skrypce botuje mam pijacego ptaka co mi klika i generuje aktywnosc 28h/7 wszystkich nas nie znajdziecie i nie zbanujecie KMWTW anty 60 łogejm to tyk…
-
zawrócona flota
Postnosz pupa, czlowiek ma kupe czasu przy niedszieli zeby sobie na ekspy polatac, a tu mu zepsulo łogejm ktory to tym razem grzebal w logach
-
zawrócona flota
Postno to kiedy backup i blokada atakow
-
zawrócona flota
Posttylko ja bylem caly czas na koncie i nawet mnie nie wylogowalo czekam na info z sojuszu czy to ogame czy ja nie wytrzezwialem
-
zawrócona flota
Postgram na kalyke, siedze sobie na kuncie i czekam az mi wyladuje moj szajs chwilke przed ladowaniem zamuliło mi ogame, a potem okazalo sie ze ni stad ni z owad flota ktora miala ladowac za kilka sekund się zawrocila sama ??? no bo po kiego glaba czekal bym na flote od godziny zeby ja sobie kurna zawrocic
-
haha to już taka świecka tradycja ze kolega w reckach [url]https://www.youtube.com/w…FZmkTPcvpSf&index=6[/url] (miedzy 2 a 4 sekunda) sorry Leos nie moglem sie powstrzymac kruchy gratki wlotu Leon generale jeden ekipa marzeń - sadysta, masochista, odludek i eto, zero szacunku, zero współczucia, sami pro, sarkazm i ironia na każdym kroku ku chwale [SwLD]
-
haha no dramat złom jest niczyj dopóki go ktoś nie zbierze, tako rzecze starodawny kodeks oGame masz pewność ze nie odda tego co zebrał kolegom z sojuszu ??? moze zaczniecie zadac rekompensaty po nieudanych lotach Twój kolega tez nie pogratulował troche dystansu to tylko gra gratki wlotu, obu panom kontynuowania zabawy w tej kultowej grze bo potrzeba nam takich dzwonców jak wy żeby nudy na uni nie było
-
KMWTW ja moge dodac tylko: drynda Ecik, ymil ci się hajcuje kaj ?? wlozłech na kunto, do pioruna coś mie mrugo toć to jakoś gadzina chce mie obić pitoć czy ciupać, ciupać czy pitoć, cza coś zmajstrować hajer godo ciupać gorola poczkomy za winklem az sie dowlycze i bedziem ciupać czekomy i czekomy... zaraz sie zesmole... majster pado wyczymosz, najwyzej w pory narobisz... gorol łobdrzistany, jabole w dłoń i opijomy... ni powinszował, gańba to na cołko wieś miłej zabawy i do zobaczenia na szlaku
-
po 10 latach przerwy znów zawitałech w tym zacnym dziale, się noobowi trafiło ziarenko z podrowieniami dla pokemonów z [SwLD] sadysty, Leto, Leonidasa, dostawców paliwa, no i całego [NOLIMIT] agresorowi odbudowy [url]https://www.youtube.com/watch?v=ZEU_ZX3ksG8[/url] Dnia 07-02-2020 09:39:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vectra04 [DELETE] ________________________________________________ Krążownik 8.200 Mały transporter 8.550 _________________________________________ Obrońca Asin…
-
Cytat od p_u_r_e_p_l: „ale wy to Lamy ze masakra ” ano panocku jam jest największa z nich wy za to jesteście "miszczami" ogejmu, ile punktów doświadczenia macie ???, który poziom wtajemniczenia ??? ile razy już go przeszliście ??? gra się tak jak przeciwnik, chęci, czas, umiejętności pozwalają, a i najważniejsze czy pada, bo jak pada to mi net z upc tnie powodzenia i udanych łowów
-
Skojarzenia v. 0.3
Smell my Farts - - Spam
Postnabombiony proboja wrócić w środku nocy na chatę
-
haha Leonidas ty to musisz już być pierdziondylionererem od tych wszystkich ustawek gratki udanego wlotu, a sojusznikowi - mam nadzieje ze się wyspał
-
Cytat od Duch Szerszenia: „Koleś? O co tobie chodzi? Przed jakim lusterkiem? Wał który miał ostatnio miejsce spowodował, że wielu osobom przeszła chęć do gry. Napisałem jak było w przypadku tego ataku. To wszystko. ” przeczytaj jeszcze raz co napisałem, chyba nad-interpretujesz moje komentarze... "Jestem odpowiedzialny za to co mowie - nie za to co rozumiesz" trochę dystansu, milej zabawy, a jak chcesz mi wtuc to zapraszam do 5 gali - Mr Grumpy Cytat od Adam525: „Psst możecie na PW się popodrywa…