Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 155.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Facet_X: „ w każdym razie plan był na Angelinę by ją zdenerwować ” Ty tak serio ??? Na sombero Twoi koledzy z sojuszu pozdrawiają Angeline, słuchy idą ze gra z nimi w jednym sojuszu ??? a tu na nią podpuchę robicie... w każdym bać razie atakerom graty, obrońcy odbudowy
-
Cytat od Usagi: „Wszyscy, ale to dosłownie wszyscy na tym uni wiedzieli, że Stumbras to push konto Meganki. ” niy fandzol chopie, ja nie wiedziołech... gratki dzwon konkretny ja tam wole Finlandie
-
Cytat od LA PUTIN LABAMBA: „Czy ktos testowal latanie expow na generale opd piratow? Mamy 1 osobe w sojuszu ale nie lata regularnie wiec nie mam porownania dobrego. ” ja na generale wysyłam cywilne 4 fale po 4 sloty - max 2 piratów/obcych na dzień, z tych wszystkich lotów jak mam 5kk surowców, jakiś dopalacz, 5oo sad i 3oo anty to jest zarąbisty dzień
-
Cytat od cokolwiek: „Cytat od Smell my Farts: „Cytat od cokolwiek: „Przeciez to jest identycznie jak z klonowaniem floty w stoczni - kto nie klonował ten frajer. I kto nie lata na piratów ten frajer. Niestety. ” ty masz chyba coś z głowa, skoro inni kradną to ja tez mam kraść...wali mnie co inni robią jak to robią z kim za ile i po ile... nikt mi nie będzie wmawiał ze jestem frajerem, bo nie robię tego co oni i gram po swojemu... ” Ja tylko opisuje podejście jakie jest w grze. Sorry, ale każdy r…
-
Cytat od cokolwiek: „Przeciez to jest identycznie jak z klonowaniem floty w stoczni - kto nie klonował ten frajer. I kto nie lata na piratów ten frajer. Niestety. ” ty masz chyba coś z głowa, skoro inni kradną to ja tez mam kraść... wali mnie co inni robią jak to robią z kim za ile i po ile... nikt mi nie będzie wmawiał ze jestem frajerem, bo nie robię tego co oni i gram po swojemu...
-
TO w natarciu, gratki obrońcy wielkie brawa za postawę i szybkiej odbudowy
-
Megan [T O] & Grzecholot [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Usagi [G-NEM] ~ 220865,86
Postza leniwy jestem zeby ten opis przeczytac... cyferki duze, graty oragnizacji i udanej akcji obroncy odbudowy
-
"Sorry Finito, ale to trzeba już być niezłym [***], żeby kopać leżącego i dowalać podczas odbudowy" haha się uśmiałem wiadomo... Łosie w Polsce są pod całoroczną ochroną, ale od tej reguły są wyjątki, ranne, cierpiące albo chore można dobić agresorowi bana za odszczał bez zgody, obrońcy pomyślnych ekspedycji
-
Cytat od pawel1000: „Czy bedzie jakas aktualizacja? Troche st juz wpadło do rankingu ” jakas bedziet ylko kiedy
-
Cytat od Dobrygracz: „zmieniły klasę na generała ” haha zajefajnie, wole nic nie robić jako generał bez floty, niż dokładać cegiełkę do zabicia tej gry jako ftu ftu łodkrywca wyjaśni mi tylko ktoś jak działa pole wrakowe dla gienerała bo ani razu go nie miałem mimo paru wlotów, ba obrońcy tez nie dostali swoich doków czas na kolejnego BANAna kto odkrywca ten z sosnowca hop hop bync
-
znikajaca flota
Post"normalne" powiadosz, dzieki za info utwierdzasz mnie w przekonaniu ze pora wymienic obrazki na cosik inkszego
-
znikajaca flota
Postwidze ze z ogejmem coraz lepiej... wyslalem stado mt-ow na planete zeby sobie zwozke zrobic "Stacjonowanie floty 13.08.2020 20:58:54 Od: dowódca floty Jedna z twoich flot z planety xxx osiągnęła planetę xxx. Flota nie dostarczyła żadnych surowców." wywalilo mnie z konta, kolejny raz juz zreszta dzisiaj, no i po moich mt-ach nima ani sladu, ani na mojim ksiezycu ani na mojej planecei pelen wypas po wyslaniu kolejnej floty tym razem dt-ow nagle po 25 minutach sie znalazly moje mt-y ehhh ta gra sch…
-
Cytat od Old Smuggler: „kolejna dziura wróciłem w punktach ogólnych do stanu sprzed wprowadzenia klas. Dziękuję za uwagę, oddaję konto i kończę ten absurd. ” Cytat od roermond: „Tydzień temu dwie dziury. Spoko odrobi się. No ale wczoraj znowu dziura. Odrobi się. Chuja się odrobi. Dzisiaj kolejna dziura. Tyle e temacie.Puszczam ten sam skład po wtopie. Teraz, żeby się odkuc mucsiałbym walić non stop z miesiąc i jeszcze liczyć na brak dziury. Puki co urlop i czekanie aż cos się zmieni przy tym żyw…
-
jako ze ja nikogo nie lubię i z nikim mi nie jest po drodze... wykręciliście zajefajne starcie, za co gratulacje dla obu stron, ale opisy zarówno jedni i drudzy dali takie ... a szkoda...
-
Cytat od kIERO: „Krecik ja się do polityki nie pcham to takie cuś co w ostatnim ST upolowal Wezu ...Sz...o ” a weź Ty się od SZAMBO odstosunkuj z łaski swojej nie poczebny nam rzecznik prasowy do robienia smrodu i głoszenia potęgi naszego elitarnego i zacnego grona SZAMBO było jest i będzie, a wszystkie twierdze kiedyś upadają albo popadają w ruinę... grasz w najbardziej upolityczniona i skorumpowana grę jaka tylko istnieje i jak w polityce sztuka jest nie dać się złapać agresorowi graty obroncy…