Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 155.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
i tylko pozazdrościć uwolnienia się od "tlukany" gratki
-
przeca wszyscy wiedze ze top one to jest pracownik gejforgu albo jakis inny GOly co uzyl swoich tikecikow i msci sie za te szyskie obelgi cosmy mu pociskali gej dzordz nie jest gupi, znaczy jest, wpompowali anty, a teraz wszyscy pompuja, bo jak inaczej sie obronisz przed ich potega, anty moc silna jest w tobie, moc kupowania silna jest w tobie... dzis jest anty, idzie tryt, za 3 miechy bedzie prod, opaski cholograficzno-jonowe stymulujace costam, wibranium, wibratorium, fuzykle... chyba juz nikt…
-
zmiany zmiany... kiedy przejdziemy z gry przeglądarkowej na mobilna apke ??? tam to dopiero bedzie GF kosic eurasy i inne dongi, sombrero i tlukana pay to win pelna gemba, kiedy bedzie doplacz do predkosci floty??? kiedy czar spowolnienia dla przeciwnika ??? kiedy bonus + 10% do sily ataku floty ??? kiedy wkoncu bedzie dostepny lotniskowiec ??? kiedy bedzie mozna sie spodziewac nowej pozycji w obronie - brzozy ??? kiedy bedzie mozna miec wiecej niz 1-en ksiezyc przy planecie ??? kiedy bedzie moz…
-
Cytat od Berlin777: „Zresztą nie ma co się więcej rozpisywać, każdy widzi jak jest ” anty to anty tamto, w takim samym stopniu grę rozwaliły ekspedycje nie trzeba farmic, zlomowac, ba nie trzeba floty stawiac, wszystko sie zwozi z ekspow - przynajmniej na tym etapie "gry" gratki udanego wlotu, obroncy odbudowy
-
Cytat od Biały miś: „A tak poważnie największą niewiadomą było czy obrońca np nie zbadał akurat napędu w trakcie tak długiego lotu. ” dopalacza do floty miał powiadasz , zapomniał go aktywować powiadasz , 25 dni zaglądania komuś w cyferki powiadasz - to już jakieś zboczenie powiadam obroncy SzO, agresorowi podglądaczowi, szybkiego powrotu lata
-
falanga
Postwyjaśni mi ktoś jak to jest z falangowaniem kogoś kto jest dla mnie zielony - widzę wszystkie ruchy na fali, zaatakować nie mogę, ale mogę go wystawić komuś kto jest w jego kategorii wagowej ???
-
jako ze szukam guza (bana) na forum i grze - temat do przejęcia...
-
jeszcze raz graty, a obrońcy szo rozumiem ze w związku z licznymi obrazami osunęliście dwa jakże obraźliwe posty, brawo Wy na forum rządzicie, szkoda ze pilnowanie poszczególnych unii Wam tak słabo idzie... od 0 do 100 centymetrów w 2 tydnie... Somalia... czekam na bana z utęsknieniem najlepiej bez (u)
-
Cytat od Facet_X: „mam zycie prywatne bawię się tutaj ” a ja nie mam, pozdrawiam pana "prezydenta" jeszcze raz graty, klikamy dalej, 68 nadciąga