Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jeden raz odniosę się do postów, PW i innych a propos wstawienia tego RW. Część pretensji co do strony wstawiającej to RW jest jak najbardziej uzasadniona zatem: Jeśli ktoś poczuł się urażony lub dotknięty tym, że to my jako niewątpliwi przegrani tego starcia je wstawiamy - przepraszam, nie miałem tego na celu. Tak jak napisał wcześniej Sileence, wielokrotnie pisałem do Obrońców kiedy, co i jak. Otrzymywałem odpowiedź typu "Mi to rybka" "Rozdzielamy złom". W tej sytuacji zrobiłem to ja, nie z pa…
-
Mam przyjemność zaprezentować TOP 1 ACS w historii Ogame.pl Genezą starcia było zniszczenie księżyców AEZAKMI przez ALF'a i następujące po nich wyliczenie zawróconej stacji. Szczątki księżyców nie zdążyły jeszcze na dobre rozproszyć się w przestrzeni, gdy na koordynatach wracającej floty pojawił się niewielki, (4k średnicy) nowy moon. Sprite podjęło wyzwanie. Pojawiające się układ obok lotki Minionków tylko utwierdziły nas w przekonaniu, że również Oni poważnie traktują obronę tej floty. Tym sam…
-
Cytat od abraaa: „Czy to ja, czy nie - znaczenia nie ma. Spokojnie będę jeszcze kulał na tym serwerze, bo ekipa jest przednia. Za tydzień wrócę na stare śmieci, za miesiąc może flota jakaś się nawet pojawi. Podobnież trafiłeś z fartem, 3 minuty po złomie odświeżone. abraaa ” Dla mnie ma, bo sympatyczny z Ciebie koleś i szkoda gdybyś jakiemuś ogórkowi oddał konto.
-
Przez te parę dni kiedy urlopowałem sobie beztrosko Miniony niezwykle psociły - czas postawić ich nieco do pionu ! Tym razem nie przestraszyłem się aktywek i doleciałem do końca. Część PZ u Obrońcy, Abraa, jeśli Ty tam dalej klikasz to życzę "szybkiego SzO". Pozdrowienia dla Domków, Znajomych i ekipy discordowej. Starcie z dedykacją dla powracających Gwiazd - @franc i @zjemtwojdeser ! Dnia 24-11-2019 18:00:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________…
-
Kurde, mogłem lecieć do końca. Jak się okazało Pavciosz jedynie przedłużył nieuniknione - graty Scofield, rubaszny zysk i procent ! (Ukryta treść) E: Sympatycznemu Obrońcy SzO jeśli tak postanowi !
-
Gratulacje, szkoda złomu oraz rozbitego dofarmu, ale zdarza się ! Obrońcy SzO
-
Parę pytań i uwag: 1. Czy mamy choć orientacyjne pojęcie, kiedy zmiany mogą zostać wprowadzone na starsze uniwersa ? 2. @Starrk Jesteś pewny, że na starszych uni uchowa się handlarz ? Zatem będzie i handlarz i rynek, tak ? 3. Po zalogowaniu się na nowe uni zauważyłem, że generał przyśpiesza statki bojowe o 100%, a nie o 25% jak to było wcześniej opisywane - uważam, że to dobra zmiana, która rozszerza trochę opcje i opłacalność wyboru klas !
-
Cytat od pavciosz: „[...] 503789ce3b7d1.png [...] W Zasadach Gry zdecydowanie brakuje odpowiedniego punktu regulaminu który mógłby coś zmienić, na ten moment mogę jedynie liczyć że Buleon pójdzie uprawiać swoją strategię na inny serwer a tutaj skorzysta z możliwości wiecznego urlopu ” Fajne podsumowanie, widzę, że do pudła w tej konkurencji brakuje mi jeszcze sporo... Co do wiecznego urlopu Buleona, jeśli gra mimo wielu wtop sprawia mu frajdę to czemu miałby kończyć ? Graty Shade po raz X, SzO B…
-
Niskie Domki kontratakują ! Cola od dawna był na naszej tapecie, było bardzo wiele skanów, chociaż nie przypominam sobie jakiś bardziej konkretnych zakusów poza obserwacją. Wczorajszej nocy jak zwykle skanowałem sobie moich Ulubieńców i ku mojemu bezbrzeżnemu zdziwieniu moim oczom ukazała się pozostawiona bez opieki flota - szybkie sprawdzenie któż to w ogóle jest online o tej porze i nie minęło wiele czasu gdy Gargamel z Alfem byli gotowi do startu. Na tym w sumie skończyła się łatwa i przyjemn…
-
To prawdziwe Starcie Tytanów, bez dwóch zdań, ale chciałbym zwrócić uwagę na parę szczegółów, miałem trochę czasu od rana aby przeanalizować kulisy tego starcia i doszedłem do niepokojących wniosków. W efekcie starcia agresorzy stracili: PRZYPADEG.png Zwróćmy zatem uwagę na 3 pierwsze cyfry: 666 - od razu źle się kojarzy, prawda ? Ale to nie koniec mrożących krew w żyłach faktów, jeśli podzielimy 666 przez 111 otrzymamy 6 - dokładnie tyle ile liter znajduje się w słowie "ŚPIOCH"... Czy to może b…
-
Brutalni i boleśni to byliśmy dzisiaj my, a prawda jest taka, że powinieneś skończyć się mazać jak bachor i zapytać kolegów z sojuszu ot Shade'a lub Scofielda jak zrobić fsy, żeby nie było znowu manta. Pozdrawiam
-
Architektem dzisiejszego starcia jest Assasin, który to wczoraj wieczorem wyszedł ze spontanicznym pomysłem pt. "Spalmy mu moona"; a, że to człowiek słowny i zdecydowany to jak powiedział tak zrobił. Efektem owej słowności - cieszący oko widok floty powracającej z kolonizacji ! Lot z porządną obstawą, jako, że Shade ulokowany w tym samym układzie mógł pokrzyżować nasze plany. Cieszy zebrane w całości pz oraz całkiem udane dofarmy, mimo, że Obrońca sprawnie wydał surowce pomiędzy następującymi po…
-
Cytat od gargamel: „Sojuszniku oddać , to nie znaczy odrazu dać się złomować szkoda , odbudowy szybkiej i nie odchodź ” Hahahah możesz edytować, ale fajfusy zostaną Ci zapamiętane ! Z drugiej jednak strony, uznanie dla "twórczości" Svena jak nic skłoni go do odbudowy i zostania w Niskich szeregach. :V