Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Blady strach padł na bunkry Xanthusa, dzięki za zaproszenie do lotu ! smiling-house-260nw-78888622.jpg Cytat od gargamel: „youtube.com/watch?v=n_GFN3a0yj0 ” Dnia 26-12-2019 14:42:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Bombowiec 5.000 Niszczyciel 1.200 Reaper 150.000 _________________________________________ Agresor Gargamel [N-D] ________________________________________________ Bombowiec 32.711 Niszczyciel 26.153 Reaper …
-
Świątecznego rozbunkrowywania ciąg dalszy, pozdrowienia dla wszystkich dogorywających po wigilijnym obżarstwie. Poszkodowanemu SzO ! Dnia 24-12-2019 16:50:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Bombowiec 190 Niszczyciel 1.249 Reaper 149.359 _________________________________________ Obrońca Space King ________________________________________________ Mały transporter 17 Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 4.000 Ciężki m…
-
Scofield - pożegnanie
sheaker - - DiD Xanthus
PostJuż któryś raz zbieram się, żeby skrobnąć coś sensownego, coś czego Ci już nie pisałem wcześniej na PW. Nigdy Cię nie spytałem z jakimi założeniami wystartowałeś na X, ale zapewne osiągnąłeś je, a nawet więcej. Skoro zatem praktycznie przeszedłeś ogame, będąc w ścisłej czołówce wojska, najwyżej w eko i na samym szczycie listy badaczy, mogło przyjść wypalenie. Szkoda, cholernie szkoda, tracić takiego człowieka i gracza, bo zawsze, jeszcze przed tym jak miałem Cię w buddy rozmawialiśmy wymieniając…
-
Cytat od abraaa: „Juz surki nie ma do przetopu, to wały się zaczynają. Ciekawe ile razy jeszcze się poszczęści.Życzę Ci źeby codziennie tak się szczęściło. Super. ” Nawet nie wiem co Ci napisać Gdybym się pushował z tego konta, to chyba nie ustawiałbym takich nazw planet oraz nie usuwał ich znakomitej większości. Nie wiem czy na MMO można to sprawdzić, ale od usunięcia planet tego gracza (i zapewne od zmiany nazw pozostałych) do mojego wlotu minęło 4 lub 5 godzin. Nie uważasz, że to dość spore o…
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
sheaker - - DiD Xanthus
PostReaper - 150.000 Hellmond [N-D]
-
Właściwie miałem się już udać na spoczynek, ale postanowiłem sprawdzić jeszcze co ciekawego widać na MMO i moim zaspanym oczom ukazał się ponad pięciomiliardowy spadek Bamboochy. Zazwyczaj oznacza to, że jest już dawno po frytach, lecz tym razem okazało się, że Obrońca po prostu skasował część swoich planet. Pozostałe miały zachęcające nazwy: (Ukryta treść) Jednak w tej grze takie rzeczy rzadko są tak piękne i łatwe, więc do lotu przez galę podszedłem z pewną rezerwą. Ponad dwugodzinny lot przyn…
-
Ripki w dziewiczym locie, do "zysku" należy doliczyć 60 baniek z hakiem. (Ogotcha średnio sobie z tym radzi, a jestem zbyt leniwy, żeby dopisywać to ręcznie.) Jako, że może nie być już okazji - najlepsze życzenia zdrowych, spokojnych Świąt dla Graczy, administracji i ekipy forumowej z Xanthus oraz wszelkich innych uniwersów. Pozdrowienia dla Sojuszu i Znajomych, Obrońcy szybkiej odbudowy ! Dnia 22-12-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ____________________________…
-
Pierwszy test klasy generała, szkoda, że recki już palą Pozdrowienia standardowo dla Domków i znajomych ! Obrońcy Szo. Dnia 20-12-2019 15:47:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Krążownik 100.000 _________________________________________ Obrońca marcingrabowski21400 [Black Mo] ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 30.563 Lekki myśliwiec 4 Okręt wojenny 7 Recykler 178 Sond…
-
Cytat od Dobrygracz: „37b115a3942db.png Wcześniej było spalanie -25% wszystkie statki i dodatkowe -25% dla recy. W praktyce zmniejsza spalanie statków a widzimy -0%, reckom zabrano i zadnej wzmianki ” @Starrk Chodzi o usunięcie bonusu do spalania, oczywistym było od początku, że spalanie rekinów było bugiem, nie o tym mowa.
-
No to i ja skrobnę słów parę odnośnie nowych zmian. Ogólnie to super, że GF postanowiło coś zmienić, szkoda jednak, że dostajemy właściwie półprodukt zamiast pełnoprawnej wersji 7.1. Po pierwsze podgląd jest totalnie nieprzewidywalny, działa przez parę minut tylko po to, żeby po chwili kręcić się przez następne pięć. Gram na uni ze speedem x1, więc jest to po prostu uciążliwość, ale na wyższych speedach może się to skończyć bardzo przykro - koniecznie do naprawienia. Czcionka w opisie statków i …
-
Jak Pavciosz Hellmondowi, tak Hellmond EE ! Pozdrowienia standardowo dla ND i znajomych ! EE SzO. Dnia 10-12-2019 05:06:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Krążownik 200.000 Okręt wojenny 22.222 Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca Emperor Explorer [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 111.449 Statek kolonizacyjny 15 Recykler 10 Sonda szpiegowska 249 S…
-
Zalogowałem się jakieś 10 minut po pierwszym wlocie - złom u Agresora - po rozbiciu dofarmu poszedłem dalej spać, nie miałem siły wiosłować. Wraz z rozbitymi wcześniej przez Derpa DT oraz lamami z nocnej produkcji i wywiezionym paliwem jest pewnie na 0 czy lekki plus. SzO ! Pozdro dla Domków i Znajomych ! Dnia 05-12-2019 05:28:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor derp ________________________________________________ Mały transporter 5.210 Krążownik 11.111 __________________________…