Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hellmond Niskie Domki [N-D] (Ukryta treść)6937651 Lekki Myśliwiec: 5035000 Ciężki Myśliwiec: 2500 Krążownik: 1001500 Okręt Wojenny: 112000 Bombowiec: 13000 Niszczyciel: 8000 Gwiazda Śmierci: 85 Pancernik: 300555 Rozpruwacz: 150000 Pionier: 11 Ze swojej strony proszę o możliwie maksymalne wymieszanie drużyn pod względem sojuszów !
-
Otóż przy okazji rakietowania pewnego pacjenta zauważyłem, że ilość rakiet międzyplanetarnych nie pokrywa się z górnym limitem silosu rakietowego. Według wzoru liczba RMP nie powinna przekroczyć 25, jednak jakimś cudem w moim silosie znalazło się ich aż 42. Wiem również, że nie tylko u mnie wystąpił podobny błąd. Poziom silosu: bug-rakiet1.png Ilość RMP: bug-rakiet2.png Pozdrawiam Hellmond
-
Tutaj, aż się prosi o parę słów, bo geneza tego złomu nie jest taka, ot sobie, zwyczajna. Wczoraj racząc się złocistym trunkiem u kumpla po godzinie 2 przypomniało mi się, że gram w jakieś Ogame i tam trzeba zrobić, te, no efesy. Sięgnąłem, więc po telefon i zacząłem dzióbać. Całkiem prędko zorientowałem się, że dzięki "dobrej zmianie" flotę z telefonu mogę wysłać jedynie na 10 lub 100%, odbierać floty o 5 rano ? Nie dzięki... FS na tydzień ? Też nie bardzo. Poprosiłem zatem mojego towarzysza od…
-
Iran atakuje bazy Stanów Zjednoczonych, Pavciosz moje dtki, a ja biorę krwawy odwet na niewinnym górniku. Skończmy tę spiralę nienawiści ! Pozdro dla Domków i znajomych - Obrońcy SzO ! Dnia 08-01-2020 13:46:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Krążownik 175.000 _________________________________________ Obrońca lolomido [Minionki] ________________________________________________ Duży transporter 87.648 Statek kolonizacy…
-
Cytat od Apofis: „gdzie się chcesz cofnąć do zeszłego dziesięciolecia ? kpina jakaś to jak by się cofnąć w czasie to psutej już przeszłości - zamęt gorszy i spustoszenie a kto odda flociarzom zdobyte surowce rozwalone floty czas stracony badania ” Nie wiem na którym Uni grasz, a to już Twój któryś post w podobnej tematyce. Postaram się to wyjaśnić z perspektywy kogoś grającego na uni o średnio zaawansowanym wieku (ponad 2 lata) - od 13 grudnia ekonomia OGame zachwiała się posadach, praktycznie k…
-
Kolejny bunkier w sosie własnym, kolejny wyśledzony przez Gargamela, dzięki za zapro ! Starcie z dedykacją dla @Cztery - welcome back. Pozdro Domki ! Cytat od gargamel: „youtube.com/watch?v=Ae829mFAGGE ” Dnia 28-12-2019 22:38:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Bombowiec 10.000 Reaper 150.000 _________________________________________ Agresor Gargamel [N-D] ________________________________________________ Bombowiec 40.…