Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Love-is-in-the-air2.jpg Dnia 30-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Bombowiec 11.111 Niszczyciel 8.000 Lekki myśliwiec 5.055.555 Okręt wojenny 113.757 Pancernik 300.902 Reaper 150.042 Krążownik 1.002.728 Mały transporter 600.000 _________________________________________ Agresor Assasin [N-D] ________________________________________________ Bombowiec 38.265 Niszczyciel 30.397 Reaper 9.911 Krążownik 76.757 Okręt wo…
-
Konserwa konkretna to i ekipa musiała być poważna ! Dzięki za lot, a Liskowi SzO
-
Cytat od Shade: „Cytat od sheaker: „Ze swojej strony proszę o możliwie maksymalne wymieszanie drużyn pod względem sojuszów ! ” Nie tylko Ty nie chcesz mieć w drużynie domków [...] ” Dla mnie projekt Seek&Destroy to unikatowa okazja by poznać, porozmawiać i polatać razem z Graczami z przeciwnej strony barykady. To ten szczególny moment, kiedy powinniśmy zapomnieć o dzielących nas barwach sojuszów, ten jeden miesiąc, by dostrzec, że pod nickami Shade'ów, Pavcioszów czy Hellmondów grają zwykli ludz…
-
Cytat od KapitnChorazyTorpeda: „ Cytat od Poka_Bydlaka: „Jeśli odkrywcy odradzają sobie wysyłanie pioniera, ponieważ zwiększa szanse na pozytywny wynik ekspedycji to w mojej opinii coś tu jest nie tak. ” ... Że co? ” Cytat od KapitnChorazyTorpeda: „Przeczytaj ze zrozumieniem co napisałeś jeszcze raz, powoli. ” Echhh rusz głową, wysyłając bardzo duże floty, po 5kk lm czy duże ilości ow nie chcesz trafić surki, antymaterii czy paru śmiesznych statków, lecisz bić piratów, bo z tego masz 1-1,5kkk zy…
-
Cytat od Leonidas: „Jakieś sprawozdanie z prowadzonych aktualnie prac nad poprawkami ? Co z falangą po niszczeniu moona ? Jaki oni pomysł na to mają ? Ludzie co grają flotą z tego żyją. Co z limitem na rynku ? Co ze spalaniem recyklerów dla Generała ? Wybór tej klasy to był strzał w kolano swoją drogą. Quo vadis OGame ? @Art byku wiadomo, najbliższe dni to kolejne pasmo świątecznej atmosfery, kolejne urlopy, dni wolne, wczasy, plaże ale jasna pała Nic ? Lepiej nic się nie odzywać, tematy umrą śm…
-
Cytat od Daentiev: „Hej, powiedzcie mi jak sprawują się Pełzacze? Patrząc na unikalne statki Odkrywcy (Pionier) bądź Generała (Rozpruwacz), cały ten Pełzacz wygląda z opisu jak dobry żart przy porównaniu :/. 1) Ma on jakieś "realne" zastosowanie oprócz późnego late-game do podbicia kilku % wydobycia przy posiadaniu na planecie bunkra jak Linia Maginota? 2) Czy dobrze rozumiem limit pełzaczy na planecie? Jeśli mam powiedzmy przykładowo 90 poziomów kopalni, to może maksymalnie pracować 90 pełzaczy…