Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Dungeon Keeper: „Pozdrowienia dla sojuszu, znajomych i ewoków. ” Kolejne wspólne rozbijanie bunkrów, dzięki za lot i znalezienie celu. Pozdro dla N-D, znajomych i drużyny s&d. (Ukryta treść) Dnia 09-02-2020 03:18:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Bombowiec 15.000 Niszczyciel 10.000 Reaper 150.000 _________________________________________ Agresor Dungeon Keeper [Sprite] ______________________________________…
-
Elegancko Wam to wyszło, ekipę macie przemocną, więc pozostaje czekać na więcej takich akcji!
-
Jakich 9 obrońców? Opis pod publiczkę i polepszenie samopoczucia, bo, że 9 obrońców nie będzie to wiedzieliście dobre 3 godziny przed starciem, 4 przecież musiałoby lecieć na planetę pod Waszą falą. No, ale nic, wierzcie dalej jak to odpuściliśmy obronę - to dobrze, że widzicie nas wszędzie, bo nie znacie dnia ani godziny! A tak na poważnie, fajnie, że latacie razem i nie odpuszczacie, bez Was byłoby nudno na Uni ! [ciach] Moderator Neferet:Offtop
-
Jedyna rzecz jaka jest OP w odkrywcy to nielimitowany złom z piratów/obcych. Niech duży event na surowce daje i 100kk, to obcy i kosmici i generują te nienormalne ilości surowców. Kiedy podano pierwszy pierwszy rys klas odkrywca miał mieć „cap” 20 czy 40kk surowców na polu zniszczeń. Na starszych uniwersach to nic, może rozsądnie byłoby uzależnić ten maksymalny rozmiar pz od pkt Top 1 tak jak było to dotychczas z punktami ekspedycji ? Np. startując z wartości 10/10 (w mln) na pz i stopniowo doch…
-
31-01-2020 19:41:04 Hellmond [Ewoki] - 3641,96% (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) 02-02-2020 15:39:36 Hellmond [Ewoki] - 63470 % (Ukryta treść) 02-02-2020 15:48:09 Hellmond [Ewoki] - 165260 % (Ukryta treść) 01-02-2020 03:55:06 Hellmond [Ewoki] - 2416,8 % (Ukryta treść) 03-02-2020 19:16:09 Hellmond [Ewoki] - 1643,24% (Ukryta treść)
-
Z przyjemnością przedstawiam moje rekordowe, do tej pory, Starcie Tytanów. Do dzisiejszego dnia indywidualnie nie wyszedłem poza 30.000%, teraz wreszcie mogę się pochwalić 6-cyfrówką ! W samym starciu próżno szukać jakiejkolwiek finezji, lot na stojącą flotę - jak napisał Trampek po bitwie, był po prostu zajęty czymś ważniejszym. Poza samą satysfakcją z trafienia jednego z najlepszych lotników wrażego sojuszu zysk pozostawia sporo do życzenia, Obrońca zaraz po starciu błyskawicznie przeniósł res…
-
Mniejsze z dzisiejszych starć chcę zadedykować @sileence - w listopadzie zapowiedzieliśmy rewanż na jednym ze sprawców tamtego starcia, na pierwszy ogień poszedł Cola, ale jak wtedy napisałem co się odwlecze to nie uciecze. Pozdrowienia dla Domków i drużyny Ewoków. Dnia 02-02-2020 15:39:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Pancernik 300.000 _________________________________________ Obrońca trampek [Minionki] __________…
-
Dedy i właściwie całość zasług dla @Allchemik, który to znalazł i podał na srebrnej tacy - dzięki Stary ! Dzięki za lot Gary, małej Rybce SzO ! Dnia 01-02-2020 03:55:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gargamel [N-D] ________________________________________________ Duży transporter 1 Niszczyciel 32.044 Bombowiec 62.170 Reaper 211.358 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Bombowiec 11.26…
-
Cytat od pavciosz: „Moona to ja zdjąłem 2h po planowanym patchu który naturalnie się przesunął ale tym bardziej ciekawe że panowie z ND już wtedy mieli ubaw pisząc że mogłem się wstrzymać o 30min, wychodzi na to że doskonale wiedzieli gdzie aktualnie leciała flota Również pozdrawiam ” No raczej, chyba Cię to nie powinno dziwić Pavciu, jak tylko zdejmujecie komuś moona, zawszę piszę do Waszych niedoszłych ofiar z ofertą pomocy (Chimera, Techno Cebula), tutaj też się odezwałem, mimo, że właściciel…