Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 362.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Przeciez to jest push ! jak mozna gwiazdy podstawic ! hahaha piękne St gratuluje pomysłu.
-
masz poprawnie wstawione .... Dnia 01-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor siedze1 [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 4.444 Lekki myśliwiec 146.451 Okręt wojenny 11.983 Pancernik 5.802 _________________________________________ Obrońca Tomee_oddam ________________________________________________ Mały transporter 1.474 Duży transporter 967 Lekki myśliwiec 263 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 3.964 Sonda szpiegowska 52 Pancernik 13.83…
-
Brawo chłopaki na te St czekali wszyscy Piękna Akcja Piękny Złom Gratuluje przetapiajcie na nowe zabawki
-
Krucjo słuchaj to był push, wszystko sie zgadza tylko że Bit nie poinformował obrońcy że go odwiedzi xD także piszcie co chcecie i róbcie co chcecie Może mnie wkońcu zezłomujecie ?? bo już i tak nie gram Bit gratulacje bo sie należa czekam na więcej ode mnie nie oczekuj więcej St bo wydaje mi sie ze juz nie bedzie pozdrawiam
-
St Urodzinowe kolega po wczorajszym złomie skończył grać więc trzeba było go dobić Życzenia zostawię na później, ważne żeby się spełniły Pozdrawiam Najlepszy Sojusz na Uni Wszystkich znajomych oraz Tych Co mnie Nie Lubią Dnia 19-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor xKaMiKaZe [RedBaron] ________________________________________________ Pancernik 12.701 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca koniec gry ______________________________________…
-
No i SPACE sie rozkreca brawo chłopaki trzymam kciuki oby tak dalej
-
hahaha gratuluje piękne St Oprawa St jeszcze lepsza xD
-
Vivo i tak przegra zamiast skanowac probowac zezlomowac to lepiej sie czepiac kto jest na urlopie ! ? przeciez nie caly sojusz powodzenia space
-
[RedBaron] RedBaron 18357,23% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% 18357,23 +780,84 + 656 = 19794,07 %