Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 362.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kilka prób nie udanych ale to nie zniechęciło żeby próbować dalej Dzisiaj się już udało Co do lotu to nie wiem jakim cudem sondy poleciały jak się zorientowałem to już było za poźno i trzeba było lecieć do końca Pozdrawiam cały sojusz oraz wszystkich znajomych Dnia 05-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bmw s1000rr hp4 [Winter] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 12.078 Pancernik 18.000 _________________________________________ Obrońca …
-
Cytat od L e t h: „To już normalnie, że każde duże starcie wiąże się z domysłami o nieczystą grę Ale pewne jest, że nie ma już uniwersum z graczami którzy grają czysto i do tego zostało nam się przyzwyczaić. Z reguły na późniejszym etapie gry i tak tacy gracze wyłapują albo bana albo gonga Nie wnikam jak było teraz, nie żyję aż tak grą aby mnie to bardzo interesowało także gratuluje starcia ” Ja sie tym nie przejmuje i gram dalej co oni pisza i mysla to juz nie moja sprawa.. pozdro
-
Co robil wczesniejszy wlasciciel konta, nie obchodzi mnie. Teraz ja gram i tak zostanie pozdrawiam
-
Witam po raz kolejny, wczoraj gdy Edol wykręcił Top 1 Solo napisałem że trzeba teraz coś bardziej konkretnego ustrzelić. Po skanie w nocy zastanawiałem się czy wystartować, flota wystartowała a recki dużo poźniej wysłałem bo nie wierzyłem że ten atak sie uda. Złom zebrany z pomocą sojuszników wielkie dzięki :)) Pozdrawiam cały sojusz oraz wszystkich znajomych A teraz przedstawiam Wam nowe Top 1 Solo Dnia 31-05-2018 05:05:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bmw s1000rr hp4 [Winter]…
-
Pozdrawiam cały sojusz oraz znajomych A tu coś od obrońcy jak się obudził scr.hu/P98vJr Dnia 29-05-2018 04:40:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bmw s1000rr hp4 [Winter] ________________________________________________ Pancernik 49.587 Mały transporter 20.000 _________________________________________ Obrońca Devastator [ZLMRZ] ________________________________________________ Mały transporter 22.104 Duży transporter 600 Lekki myśliwiec 4.364 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 12.950 Rec…
-
No coz chyba wiem kto Cie uprzedzil pozdrawiam
-
Pozdrawiam cały sojusz oraz wszystkich znajomych Dnia 27-05-2018 04:17:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bmw s1000rr hp4 [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 285.383 Pancernik 49.665 _________________________________________ Obrońca Weteran [SHIN] ________________________________________________ Duży transporter 384 Lekki myśliwiec 108.588 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 4.748 Okręt wojenny 4.642 Recykler 1.514 Sonda szpiegowska 9.299 Niszczycie…
-
Stało i już nie stoi Pozdrawiam cały sojusz oraz znajomych Dnia 17-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bmw s1000rr hp4 [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 Pancernik 40.062 _________________________________________ Agresor Jestem tuz tuz [Winter] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 111 _________________________________________ Obrońca Widmo [BOSS] ______________________________________________…
-
Gratuluje atakującym jednego oszusta mniej na uni....
-
Cytat od revoutz: „gratulacje top3 acs to cos co z pewnoscia sie pokazuje na forum rozumiem ze czas minal i agresorzy nie wystawili starcia ? przeczytalem ale wiekszosci nie kumam albo nie chce kumac chyba wlasnie dlatego odechcialo mi sie gale przegladac a szkoda bo ogame wciaz fav game ” Czas nie minął, ale po rozmowie na pw dostał pozwolenie na wstawienie starcia taki prezent ode mnie