Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 727.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Historyczny
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postwg mnie słusznie się wpisałeś - podałeś ciekawe argumenty aż sam z ciekawości pogmeram we wnętrzu wujka google za jakimiś informacjami pozdrawiam
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postoddaję z przyczyn technicznych
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postjeśli tak to Mauna Kea 10203 m od podstawy na dnie Oceanu Spokojnego
-
Historyczny
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postto było podczas oblężenia Jerozolimy przez Rzymian podczas powstania żydów w judei, nazwiska nie pamiętam
-
Historyczny
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postpisze z kom, jestem offline do odwolania grajcie dalej
-
Historyczny
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postnie i nie
-
Historyczny
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postpaństwo to istniało przez 16dni było preludium do pewnego powstania czego wynikiem były szereg ustępstw wobec naszej nacji, nakręcono o nim film i serial
-
Historyczny
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostCytat od Fireredsky: „Kaffa, dżuma” Kaffa zwana również Teodozją dobrze, zadajesz!
-
Historyczny
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postto może ja zadam zagadkę : Podczas oblężenia tego miasta pierwszy raz zastosowano pewną chorobę jako broń biologiczną. Uciekinierzy z tego owego miasta roznieśli tę chorobę na cały kontynent rozpoczynając epidemię. no to teraz tak : 1) O jakie miasto chodzi? 2) O jaką chorobę chodzi?
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postzadajesz chodziło mi ogólnie to Wielki Rów Afrykański, który dzieli się na mniejsze
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postnie znajduję się na wschodniej części tego kontynentu, na skutek jego powiększania powstało kilka sporych jezior
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postforma geologiczna - jest skutkiem rozpadu pewnego kontynentu w razie W podam dalsze podpowiedzi
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postsorry, że tak długo tak, to prawidłowa odpowiedź
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postnie
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postzbiornik wodny, który zniknął już prawie całkowicie to.... ?
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Posthmm Szwajcaria to zdaje się od czasów pierwszych Habsburgów była niepodległa po jakieś tam bitwie (już nie pamiętam jakiej :P) ale jak najbardziej pasuje, czekamy na odpowiedź krecika
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostBoliwia?
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postzadajesz
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Posta dokładniej
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Posttemat nam trochę podupadł, to może ja zadam pytanie : Obszar ten jest znany jako republika mnichów.