Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 727.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostTeż nie, ale już cieplej
-
Historyczny
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostOblężenie Alezjii i Galowie?
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postnie i nie kraj ten jest większy od Polski
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postnie, ale zaskoczy was odpowiedź - sam byłem w szoku jak to usłyszałem:D
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostKraj ten się powiększa o 100 boisk rocznie, znajduję się w Europie
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostKorea Północna
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
Posttak, zgadza się
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostKraj ten jest podzielony na 2 części, wybuchło tam zbrojne powstanie stłumione przez upadającego "zwierzchnika"
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostKanada?
-
Historyczny
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostHmm wg mnie był on realnym zagrożeniem dla władzy Stalina, był przywódcą nowych czerwonych (młodych), na dodatek forsował dobre reformy przez co zyskiwał coraz większe poparcie.
-
Historyczny
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostSiergiej Kirow
-
bardzo ładne rw, jak widac Solenzo miał za długi język i ktoś musiał mu go skrócic, padło na Dilla tym bardziej fajniej to wygląda Gratulacje dla Dill, a pokonanemu odbudowy i na przyszłośc więcej pokory.
-
Cytat od Solenzo: „Oj Lemon Lemon nie masz co pisac to po prostu nie pisz nic bo wychodzi na to ze ja jestem zabawny a Ty czasami załosny. Jeśli nie robiłeś bunkra na moonie to po co dalej tam budujesz obrone? satelity bedziesz chronil ? @Spine Ja nie prowokuje DIll. Była zaplanowana akcja była rozbiorka obrony za prawie 60 kk i była proba ściagniecia moona pomimo tego ze Lemon sie pojawil Nie wyszło trudno ale robienie z siebie niewiadomo kogo po zezlomowaniu 1 GS i pisanie ze taki bunkier to n…
-
Chodziło mi o te drugie gsy, które zamiast wlatywac mniej więcej w tym samym czasie wpadały 1,5h później nie ma co mega pod 1 fale nie miałem się jak podstawic - tutaj szczęście Ty miałeś, bo gdyby ktoś był online to byś stracił 7k panców, pod 2 fale zamuliłem i cofnąłem nie to co trzeba i dopiero 3 fale udało się zbic, dobrze, że moon 8k to małe były szanse by 2 pierwsze fale coś zdziałały.
-
Sol ty jesteś naprawdę zabawny jaki bunkier - ty chyba bunkra w życiu nie widziałeś, na dodatek lamersko posłane gsy i dokończenie akcji to samo :e Jak zwykle najgłośniej szczekasz, ale nic nie pokazujesz. Pozdro & Pocwicz. Gratulacje dla agresorów, szkoda wiecznego, ale co widac tak musiało byc - fajnie, że wojna się rozkręciła.
-
To skoro bilans wychodzi lepszy dla obrońców to nie rozumiem czemu agresorzy jaka strona przegrana wstawili to starcie? Gratulacje pany, szkoda że brakło trochę floty - tak to byłby wyśmienity zysk
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postjedno to na pewno Liechtestein
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostNiger?
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
Posttak jest zgadza się
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postnie chodzi o samo Państwo Niemcy tylko o zupełnie inne człowiek ten bardzo krótko zasiadał na tronie tego kraju