Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 727.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postdokładnie! zadajesz!
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostNajwyższe wzniesienie tych wysp również ma w nazwie Polski nazwisko.
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostGrupa wysp badana przez o gościa o takim samym nazwisku jak ta grupa wysp w XVIII wieku. Znajduje się tam park narodowy, który w nazwie ma nazwisko polskiego badacza.
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostŚwięty Wawrzyniec?
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
Posttak, zgadza się
-
Cytat od vaster: „Graty Panowie. Tapicer dlaczego akurat rw na Livestrongu miałoby być ok? albo lepiej zamilcz.” A umiesz czytać? Czy masz mózg na poziomie ameby? Przeczyta jeszcze raz mój 1 post w tym temacie. OSTVegeta no przyrost Solenzo miał dzięki spushowaniu się kontem morfiego, okrągły 1mld surowca Moderator Dziuba:Upominam za flame i obrazę
-
Solenzo powinien już dawno na banie wisieć za push na koncie morfiego - w takiej sytuacji nie wiem po co ten team funkcjonuje. Ale jak widać jak się ładuje kasę w antymaterie to można być nietykalnym. A co do rw to powiem tak, nie bardzo mnie to wszystko się podobało, chłopaki popełnili błąd, poczuli się zbyt pewnie siebie i dostali po czapie. Wracając do rw na Livestrongu to akurat z tego co wiem wszystko odbyło się w 100% uczciwie więc wszelkie oskarżenia możecie sobie panowie wsadzić, a w prz…
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postzgadza się
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostNazwa miasta w tym kraju składa się z ponad dwudziestu słów i jest najdłuższą nazwą geograficzną.
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostLudowo-Demokratyczna Republika Jemenu lub Jemeńska Republika Arabska
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostPierwotni mieszkańcy tej wyspy wyginęli po przybyciu białych osadników, znajduje się tam jedna z ostatnich czystych genetycznie populacji pewnego zwierzęcia. Jest tam kilka jezior i pod wpływem moczu woda zmienia swój kolor. O jaką wyspę chodzi?
-
Geograficzny!
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostPeloponez
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
Posttak jest
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postnie ten kontynent
-
gratulacje zysk do podziału pokaźny więc będzie co przetapiać live nie poddawaj się i chociaż pokop w ziemi
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostRepublika, obecnie nie istnieje - mimo tego rząd na wygnaniu działa do dziś, tak samo jak walki partyzantki również mają miejsce, była kolonia pewnego europejskiego państwa, które chciało zdestabilizować niepodległą już kolonie
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostJaponia
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postzgadza się
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
Postnazwa języka pochodzi od pewnych niemieckich plemion i cały kraj posługuje się nim do dziś językiem tym porozumiewa się około 9-10mln ludzi w tym cała populacja tego kraju o który mi chodzi - językiem pisanym jest niemiecki
-
O jakim państwie mowa?
Krwawy Tapicer - - Nauka
PostBrazylia