Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 727.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dziob [3 X] & dziadzia komornik [3 X] & DemoN [3 X] & bart_r [3 X] vs. posokowiec [K27plus] 1618.47%
Postnawet sprawnie nam poszła ta mobilizacja dzięki Panowie za wspólny lot, mam nadzieje, że następne będą w dogodniejszych terminach zysk elegancki, kolegom też cosik skapło także jest ok
-
wytrzeźwiałem w końcu to można się wpisać Gratulacje panowie, ładna akcja zespołowa - kwintesencja tej gry. Ilość floty biorąca w ataku poraża swoim ogromem, ale już mogliście dorzucić do równego 30kk floty w locie co do płaczków, jeśli są jakieś zasoby to trzeba z nich korzystać - niektórzy się tutaj wpisują jako kryształowe panny, a sami nie widzą co się dzieje chyba u ich sojuszników i znajomych ps. najświeższe przykłady - Mallory z DoF ban za push i Gruby z Komorników sprzedaż konta
-
Zwiększenie ekonomi
Post[ciach] Generalnie po cichu liczyłem, że x2 u was przejdzie i przy kolejnym UF będziemy łączeni razem z np Draco, a mniejsze literkowe uni między sobą co by ich nie skasować w pierwszych dniach po UF jako łatwiej dostępne cele. ps. nie rozumiem parcia na te lajki i minusy - zbędna opcja Moderator kruszynka:Usunięto offtop
-
emerytura
Posttylko bądźcie słowni i skasujcie konta czekam na +x w statach
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od horch: „Górnicy z topki dziękują naiwnym za wybór x5. Widze tu kilku flociarzy oraz graczy którzy mają daleko do czolówki co poparli x5. no ładnie sie bedzie scigało co niektórych na uni i na innych uniwersach. gra idzie w stronę rozwałki moze to i lepiej pobawimy sie i nie zal bedzie potem jak zamknął ten plac zabaw. ” No, ale co jęczysz? Ta gra polega na tym by rozwalać drugiego gracza - gracze eko nie stracą na tym, bo jak mają stracić? Urozmaici to tylko rozgrywkę i tyle.
-
Zwiększenie ekonomi
PostTo ja teraz czekam aż wszystkie lamusy co tak hurr durr podnosiły pokasują konta będzie +X w statach
-
Zwiększenie ekonomi
PostWy jesteście tacy tępi czy jak? Każdy inny wynik niż x1 to jest zmiana, x2, x3 itd to jest zmiana. Proste? Nie wiem co tu tak buraczycie...
-
Witam, szczerze nie sądziłem, że trafię tu tak "szybko". Ofiarę wypatrzyłem jakiś czas temu, ale generalnie zapomniałem o nim, klikając sobie ot tak przypomniałem sobie i to mamy o to poniższe rw. Jeszcze mały cynk poleciał do zaprzyjaźnionej floty także nic się nie zmarnowało Pozdrowienia dla całego [3 X] oraz reszty znajomych. Dnia 11-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 860 Sonda szpiegows…
-
Zwiększenie ekonomi
Postjestem na tak, zmiana na +, nieco ożywi grę co do argumentów dot. top czy rekordów to uważam, że jest to śmieszne - przecież przy UF również spada się w top lub ktoś inny może mieć rekord więc tutaj wychodzi na to samo zresztą łączenia ze speed uni i tak nas czekają i tak, bo tylko Nekkar jest na naszym poziomie więc to max pół roku i będzie to samo co przed (chyba, że doszłoby do międzynarodowego UF) tak czy inaczej, zagłosowałem za x2
-
Witam, takie małe co nie co, kiedyś już z dziadzią lecieliśmy na tego Pana, ale się zalogował w trakcie lotu więc trzeba było zwinąć zabawki, bo wrzucił dłuższy urlop - jakiś czas temu ofiara zdjęła urlop i można była pomyśleć nad dokończeniem roboty. Pozdrawiam całe [3 X] oraz pozostałych znajomych, którzy jeszcze klikają. Dnia 04-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.155 __________________…