Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 727.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Prog ST
Postżeby zrobić ST wystarczy przefarmić 20k dt, mamy eko x7 to juz jest wystarczający boost surki by utrzymać zużycie deuteru na poziomie 1
-
Prog ST
Postoczywiście jak najbardziej jestem za, to mają być ST, a nie farmienia - ACS bym nawet poniósł śmiało do 3500 szkoda tylko, że ten współczynnik deu zmieniają
-
Graty Sco, znakomita odpowiedź kolejny do wora, czekamy na kolejne obrońcy grabki
-
bardzo ładne rw, miła odskocznia od farmingów DT zysk przyjemny, tag odpowiedni po prawej gratulacje i oby częściej akcji wymagających chociaż odrobinę wysiłku
-
Bo ci grajkowie, których wymieniłem generalnie przeszli ogame a teraz z innej beczki - generalnie ten konkurs to jest kpina, bo jako tako nie da się wybrać takiego gracza - ilością głosów wygra ten co ma najwięcej znajomków, ilością rw typ, który siefdzi na multi i obczaja gale co nie jest jakoś specjalnie trudne - i można by tak wymieniać w nieskończoność proponuje zamknąć temat, bo to będzie ciągnąć tylko gównoburzę i nic więcej
-
@Bigot ale poleciałeś.... @Selene dobry post, naprawdę miło jest poczytać czasem coś mądrego dla odmiany mimo to nie zgodzę się z Tobą jeśli chodzi o twój wybór - to co pokazuje yes man to zwykłe krojenie bfs i nic więcej finezji w tych rw żadnej niestety - na dodatek dodam, że próg ST mimo tego, że został podniesiony dalej jest wg mnie za niski.
-
yes man? nope - niczym szczególnym nie zabłysnął odkąd przyszedł po UF selene? nope - podobnie aro? haha z mojej strony mogę śmiało wymienić 4 nicki - Mili, obserwator, wojtekreal oraz zefir, pierwsza trójka za kunszt i opanowanie tej gry, nie raz, nie dwa śledziłem rozwój różnych scenariuszy i chylę czoło za to jak szybko były podejmowane dane decyzje i ile z nich okazało się strzałem w dziesiątkę i mimo kilku niepowodzeń (kto nie próbuje ten niema, pozdro dla lamusów) zawsze są na posterunku b…
-
świat się kończy gratulacje wojtom, cieszy widok złomującego dinozaura
-
w tym rw nie było ani krzty finezji ot lamerski lot gęsiami, podzielone co prawda, ale byle jak, do tego to był aż 3 lot gęsiną i to wszystko wina wojtka, który mnie namówił do ściągnięcia upa brawa dla ekipy za zorganizowanie się tylko dlaczego to trwało tak długo? reszta nie podniesiona, bo nie było możliwości, sztorm na morzu, cumy zerwane i ot cała tajemnica się wyjaśnia ;D macie pany za to zacniejsze rw do kolekcji to rw raczej kończy moją grę, nie mam kompletnie czasu już na klikanie nawet…
-
20-06-2018 01:53:38 - dziob [Ciri] - 756.03% Dnia 20-06-2018 01:53:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Gucia ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Duży transporter 7.000 Gwiazda Śmierci 30 Wyrzutnia rakiet 999.986 Lekkie działo laserowe 179.987 Ciężkie działo laserowe 99.998 Działo Gaussa 19.999 D…
-
elegancko to wyszło ciśnij dalej