Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 727.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
byłem szybszy od johna Dnia 22-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 340 _________________________________________ Obrońca habeusz [Enduro] ________________________________________________ Mały transporter 1.091 Duży transporter 333 Lekki myśliwiec 4.200 Ciężki myśliwiec 3.600 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 460 Sonda szpiegowska 1.372 Bombowiec 130 Satelita słoneczny 1.600 Niszczyciel 120 Pance…
-
w sumie to sam nie wierzyłem, że dolecę do końca :E, na udało się nawet śrubki pozbierać Dnia 21-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Lekki myśliwiec 143.037 Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca Fedain [COMA] ________________________________________________ Mały transporter 227 Duży transporter 3.307 Lekki myśliwiec 487 Ciężki myśliwiec 189 Recykler 1.380 …
-
z mojej strony czysta lameriada, ale coś tam znowu podzioobałem Dnia 17-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Fedain [COMA] ________________________________________________ Recykler 20.945 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 1.000 Działo jonowe 10 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor dziob [3 X]…
-
nawet mi się coś tam dziobnęło Dnia 15-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Krążownik 3.500 _________________________________________ Obrońca kashin [AVALON] ________________________________________________ Duży transporter 7.736 _________________________________________ Po bitwie... Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Krążownik 3.500 ( -0 ) __________________________________…
-
zarówno rw i jak opowiadanie zacne - naprawdę przyjemnie się przegląda takie ST gdzie zostało włożone coś więcej niż tylko numerek starcia Ice elegancko chłopaki jak zwykle klasa, dawajcie następnego pusha obrońcy mniej wiary w bunkier i szo
-
Ale UF zaczęło się dzisiaj więc w czym problem? Ktoś ma ewidentny ból dupy z tym rw i nie wiem jakby się starał to i tak się go nie zakopie.
-
Genialne rw, genialny %, genialne floty biorące udział w starciu, oglądać takie rw to sama przyjemność. Co do płaczków to mam z was mega polew - ilu z was byłoby wstanie zaryzykować i ruszyć flotę na tak zacnego gracza - fakty są niezaprzeczalne, organizacja i wykonanie doskonałe czego wynikiem jest rw na prawie 700k% sick! Postawa Yesmana godna naśladowania dla niejednego Gratulacje dla sojuszników, tym rw udowodniliście, że z [3 X] nadal trzeba się liczyć mimo ostatnio mniejszej aktywności, co…
-
Prog ST
PostNie widać mnie, bo nie gram aktywnie od dłuższego czasu - od czasu do czasu kliknę jakieś rw, ale nie wstawiam nic. Sam zobacz jakie rw dominują w ST, koszenie DT z surówką - rw z akcjami typu klikanie z pz, zawrócone stacjonuj czy też nawet zwykły bfs na flocie wojennej, a nie samych DY to meeega rzadkość, co to za działa ST, w którym nie ma rw na marę tytanów. Co do pushów - tylko kompletny idiota złomuje teraz push konta - zdecydowanie bardziej się opłaca z tymi kontami. Serio muszę ci pisać …
-
Prog ST
PostCytat od john malkowitz007: „@ Krwawy Tapicer A co Masz za interes by zuzycie deuteru bylo na poziomie 1 ? Napisalem wyzej ze nie wszyscy lataja tylko GS.ami , Ty i jeszcze kilku , a reszta lata konwencjalnymi flotami A jak masz za duzo deuteru , to sprzedaj , proste i logiczne ” Ja nic na tym nie zyskuje i nie tracę, ale uważam, że skoro eko dali x7 to kiedy zmniejszali współczynnik deuteru? To daje tylko większe pole do popisu do pushowania się. @Ruda sytuacja będzie taka, że pojawi się więcej…