Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 727.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Selene: „Nie wiem czy masz moonowkę czy nie, w temacie jest mowa o całych sojuszach, tak więc sojuszowo podchodząc do tego to ten temat jest wielką hipokryzją. ” Vive versa [P N] Cytat od Kromak: „chwila moment. nikt z poza PN nie odbudowywal Yesa. zadne ATM. kilka osob z poza sojuszu deklarowalo tez pomoc, ale postanowilismy to zrobic sami - PN. Osobiscie 10 mld wyslalem, ktore zreszta na skanach widzieliscie. caly sojusz mocno spial posladki i swoje zyski przekazal, co widac w braku p…
-
Cytat od Selene: „Podsumowując, założenie tego tematu przez Tapicera to jedna wielka hipokryzja z czym się muszę zgodzić ” Na pewno nie z mojej strony, ja nie mam nawet moonówki A zresztą odbudowa Yes mana przy eko x7 to żaden wyczyn - raptem kilka rw, trochę sury z [P N] i [ATM] i szybko się zbiera okrągła sumka. Zobaczcie na to 100kk pkt to 100kkk surki. Założenie 100kk surki z eko dla kont które mają jakieś 10kk pkt w eko - są takie co mają więcej. Czyli potrzebujemy 1000 dni eko z kontami po…
-
chyba całe [P N] skarbonki świnki rozbiło
-
Koloc to ty masz tyle floty by zrobić rw większe niż 100%? zygunia - jak na moje to uni i tak jest krojone w sposób ciągły, seek jakoś wcale tego bardziej nie zmienia - raptem 2 czy 3 graczy będzie się ścigać w rw na aktywistę - nie widzę powodu by coś zmieniać poza progiem % na większy. Przynajmniej część graczy złomuje/farmi by zarobić dodatkowe kilka kk. Zresztą pora roku na tą edycje jest kiepska więc i pewnie aktywność będzie obniżona. Spadek graczy jest nieunikniony, spowalnianie tego proc…
-
Cytat od wojtekreal2: „Cytat od Lord_Zidaya: „Cytat od Mililion: „Co za adrenalina, co za emocje (jeszcze raz zrobisz konferencję ze wszystkimi znajomymi jakich masz to zabiję). Graty oby tak dalej ” Konferencja ze wszystkimi znajomymi, czyli de facto tylko z Tobą .Włos graty steka. ” Ja też siedziałem Włosiu, teraz pójdzie już z górki ” a mnie nikt nie zaprosił :(((( smutnażaba.png graty włosiu, piekło musiało zamarznąć skoro pojawiłes się w ST po właściwej stronie
-
Cytat od 69DemoN69: „Gratki, szkoda że na sojuszniku, ale taki styl gry ma... Szkoda że nie poleciałeś w taki dzień że można było się Tobą zająć na powrocie Tak, wiem przypadek że na następny dzień nie można było atakować Przetapiaj, już pewnie z 11k jest ” Teraz to pewnie już się gęsi tak nie spawają, zaś mirek jest na banie graty fedain, stadko robi wrażenie - intarowi 20 lat kamieniołomu
-
Witam, nie będzie zbędnego rozpisywania - ku pokrzepieniu serc, niech rozpocznie się gównoburza konta [P N]: GRACZ SOJUSZ PUNKTY POZYCJA Gilbert [ATM DL 2] 812 400 327 1248 eco [ATM DL 2] 814 217 573 1164 filemon [ATM DL 2] 815 595 873 1115 cezar [ATM DL 2] 818 217 410 1022 imladis [ATM DL 2] 821 580 566 934 Etomcio [ATM DL 2] 820 409 303 963 glomax [ATM DL 2] 815 331 584 1124 Timek [ATM DL 2] 883 302 162 245 Telm [ATM DL 2] 830 391 545 735 kozak [ATM DL 2] 815 728 436 1105 Plato 81 051 620 2472…
-
Cytat od Calipso: „I widzisz, wlasnie obraziles ARO , ktory to chcial isc do PN i prosil (plakal?) szefa Poziomke o przyjecie, ale ze kupuje i topi floty i buduje tak flote, nie mial wstepu do sojuszu, wiec poszedl do 3X i no problem, z nimi lata ... Napisz cos jeszcze . A co do mozliwosci hamera w grze, to pokaz jakies ST, bo hamer pokazuje ich calkiem sporo . Mili odbudowy ” Demon wystarczająco dużo pokazuje w sojuszu ps. farmienie dt to nie ST gratulacje raz jeszcze dla ekipy
-
plantynowa karta visa ARO dalej niezawodna gratulacje lamcze, zysk zacny nawet do podziału - sypnijcie coś włosiowi