Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 727.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[NM] 19.12.2018 02:29:19 - dziob [Stark] - 181.91% Flota z Księżyc [xxx] dotarła do księżyca planety Księżyc [xxx]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 26 % Szansa na zniszczenie GŚ: 37 % [NM] 19.12.2018 02:29:09 - dziob [Stark] - 175.42% Twoja flota z: Księżyc [xxx] dotarła do księżyca planety Księżyc [xxx]. Twoja gwiazda …
-
Proszę modka o zamknięcie. Temat wyczerpany to co było do przekazania, przekazane więc nie ma sensu ciągnąć dalej gównoburzy Do zobaczenia w następnym odcinku!
-
[NM] 16.12.2018 00:52:14 - dziob [Stark] - 243,35% Flota z Sabat (Księżyc) [xxx] dotarła do księżyca planety Księżyc [xxx]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 20 % Szansa na zniszczenie GŚ: 40 %
-
graty ekipa, puszerka comy zapakowana
-
[NM] 15.12.2018 04:48:22 - dziob [Stark] - 181,13% Twoja flota z: Sabat (Księżyc) [xxx] dotarła do księżyca planety Księżyc [xxx]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 26 % Szansa na zniszczenie GŚ: 37 % [NM] 15.12.2018 04:4…
-
14-12-2018 08:04:55 - dziob [Stark] - 2077.11% Dnia 14-12-2018 08:04:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.600 _________________________________________ Agresor Lzk kupie dex [PZWP] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 249 _________________________________________ Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.000 _________________…
-
13-12-2018 07:45:20 - dziob [Stark] - 155.87% Dnia 13-12-2018 07:45:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.100 _________________________________________ Obrońca Candybear [PZT] ________________________________________________ Duży transporter 3.000 Recykler 1 Sonda szpiegowska 11 Satelita słoneczny 1.470 Wyrzutnia rakiet 150.000 Lekkie działo laserowe 20.000 Ciężkie działo laserowe 1.000 Wyrzutnia plazmy 3…
-
Cytat od Chyba_TY: „a kogo obchodz ban mili ?? 30 postów o banie. Jakiś idiotyzm. Czy zdjety czy nie o ktorej itp. Jeden przez drugiego. Hehe A Mili to jakiś wyznacznik dobra czy zła ?? Że tak to roztrząsacie?? Grajcie!!! S&d jest ” Nie, poprostu kryształowi myśleli, że pojeżdżą sobie po Milim i zmienią temat - a tu klops i jak było 10 oskarżających tak teraz nie ma ani jednego żeby przeprosić ot cała filozofia.
-
Cytat od Selene: „Wreszcie coś mądrego, @wilku86 dobrze napisał, często wypowiadają się osoby które nie mają pojęcia o tym co piszą, tak jak teraz Leonidas o odbudowie Yesa. ” A sama ciągniesz temat ps. Mili bez bana
-
To ja też wiem lepiej i to Yes Man nie odbudował się czysto, a co do Miliego jesteś w błędzie
-
10-12-2018 07:40:04 - dziob [Stark] - 186.8% Dnia 10-12-2018 07:40:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 90 _________________________________________ Obrońca John Casey ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Sonda szpiegowska 150 Satelita słoneczny 1.320 Niszczyciel 181 Wyrzutnia rakiet 15.000 Lekkie działo laserowe 3.000 Ciężkie działo laserowe 2.000 Działo Gaussa 1.000 Dzi…
-
Cytat od Selene: „Cytat od Krwawy Tapicer: „A od kiedy ty jesteś taka głupio-mądra? Po co się wcinasz w nie swoją sprawę. To sprawa między mną, a Kromakiem - OUT ” To pisz sobie z nim na priv, tutaj jest forum dla wszystkich. I tak jak Filu i inni tak i ja mogę tu się wypowiadać. ” Szybko odpowiadasz :x Nie będę pisał na priv, bo tę rozmowę mają widzieć wszyscy - "ideą konkursu jest właśnie inny podział niż sojuszowy". Na tym zakończmy te dysputę, bo jak dla mnie temat wyczerpany, a dalsza dogry…
-
Strasznie łatwo was sprowokować to ślinotoku. Zostawmy innych, bo tu mowa tylko i wyłącznie o Tobie w tym momencie - brakło argumentu - ok! zaatakujemy kogoś innego by odwrócić uwagę od głównego tematu - nie muszę pytać się o nic ciap, bo widać w galaktyce jak grasz - urlop, kilka skanów ew lot, urlop no chłopie powiedz mi, że jest inaczej to będę bił się w pierś krzycząc "mea culpa!" Zdjęcie któregokolwiek z graczy, których wymieniłeś wymagałoby od ciebie zdjęcie urlopu i poklikania nieco dłuże…
-
stary ja leje na to ciepłym moczem czy jestem istotnym celem czy nie, dopóki robię fs to nie mam się czego obawiać z twojej strony mierny graczy z urlopu nie rozumiem tego, przecież mimo s&d można skanować się nawzajem i złomować - jedyny minus to, że wypadniesz z seeka, ale to chyba nie jest jakaś mega kara za zezłomowanie gracza z przeciwnego obozu, bitch please - pisząc takie rzeczy zachowałeś jak dzieciuch i pokazałeś wszystkim, że cyferki się dla ciebie liczą zdobywajać którąś z nagród i w …