Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 727.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• oczywiście, że was lubię - szczególnie wyśmiewać się z was jak pajacujecie to tu, to tam @poziom, ale tu stosujesz logikę kalego - ja nie mogę pisać, że kończę grę (a był taki zamiar), a po namowie kolegów z sojuszu i innych zostałem - ale już kryształowy, super złomiarz i pro elo elo znajdujący nieodebrane fsy lub bfs z urlopu Yes man już może? Bitch please...

• Nie chce mi się czytać całego posta więc odniosę się do jednego - "miałeś ponoć kończyć z grą " - generalnie o ten fragment twojej wypowiedzi mi chodziło - czepiasz się mnie, a u siebie na podwórku też masz takiego asa

• To samo mogę powiedzieć o Yes manie co Ty powiedziałeś mnie - gdzie tu logika? Ja gorszy od innych? - cytując klasyka "matka wie, że ćpiesz"? Moja aktywna gra zakończyła się lata temu - klikam tylko dla kilku znajomych i dla możności dogryzania takim jak Ty niebieskim figo fago.

• Cytat od priesten: „Myślałem że Krwawy że sobie darowałeś retoryke - ST na Bfsie to nie ST, trzeba kogoś wyliczyć albo skontrować, to tak głupie podejście do tematu jak kiedyś niektórzy argumentowali że ktoś ma dużo pkt bo jest no lajfem i spedza przed komputerem 20 godzin - a to takie beee Ja wiem że jak Ty padniesz - to na bank nie będzie to BFS - i wiesz co szanuje to ” jak spadłem to nie był to bfs lubię trochę podokuczać ot cały ja - ale jak widzę ohy i ahy za farmienie w kółko tych samych …

• no złomowanie w kółko tych samych farm to rzeczywiście taka wielka dominacja, że szok - nie mniej, podziwiam za chęci gratki & szo

• ku pokrzepieniu serc Dnia 18-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.125 _________________________________________ Obrońca Kelo [MAW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 148 Krążownik 135 Okręt wojenny 717 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 1 Sonda szpiegowska 271 Satelita słoneczny 1.110 Niszczyciel 479 Gwiazda Śmierci 11 Pancernik 1.836 Wyrzutnia rakiet 69.213 Lekki…

• pfff, ale pokazówka graty lamczo, ale to dalej nie ten %

• trochę główkowania i kolejne ładne starcie - farming w dexie wyśmienity gratulacje wilku i czekamy na porządne %

• Cytat od wilku: „No nienormalne, zwłaszcza że skanujesz sojuszników Ja też miałem posiedzieć lecz żona zawsze ma inne plany Graty ” ehh wy i te wasze żony gratulacje Mili, fajnie przyfarmione

• o graty wilku, wcześniej nieudana próba u kogoś innego, a tu zaraz leci link do następnego starcia - farm dalej i rośnij czekamy na duże %%

• złoty strzał się trafił - odrabiaj pance gratulacje i życzę tego by żona przychylniejszym okiem spojrzała od czasu do czasu jak grasz

• Ja tego nie wymyśliłem i nigdy tak nie sądziłem, nie wiem co wy tam ćpacie pozwolę sobie coś tym razem zacytować żeby nie było, że sam to wymyśliłem: "na początku był chaos i nie było niczego, pozniej powstało uni1 i wszystko. " i widzę już kromka nam się nagrał

• Cytat od Kromak: „Cytat od Krwawy Tapicer: „Cytat od Kromak: „Cytat od Krwawy Tapicer: „Cytat od Uziel: „Cytat od Mililion: „Ot taka sytuacja... czy już wiadomo kiedy zamykają serwery? ” Nie zamykają,nawet w żartach.Strata pieniędzy,dla tych co pracują w Team chratytatywnie. Stać Ciebie na więcej chyba..podobno. ” po raz 3 ma wam zezłomować najlepszą flotę? ” przypominam ze wasz guru juz w naszych reckach latal ” słabo kromka, naszym guru jest AROpozdro & poćwicz ” pozdro & poćwicz? co za plagia…

• Cytat od Kromak: „Cytat od Krwawy Tapicer: „Cytat od Uziel: „Cytat od Mililion: „Ot taka sytuacja... czy już wiadomo kiedy zamykają serwery? ” Nie zamykają,nawet w żartach.Strata pieniędzy,dla tych co pracują w Team chratytatywnie. Stać Ciebie na więcej chyba..podobno. ” po raz 3 ma wam zezłomować najlepszą flotę? ” przypominam ze wasz guru juz w naszych reckach latal ” słabo kromka, naszym guru jest ARO pozdro & poćwicz

• Cytat od Uziel: „Cytat od Mililion: „Ot taka sytuacja... czy już wiadomo kiedy zamykają serwery? ” Nie zamykają,nawet w żartach.Strata pieniędzy,dla tych co pracują w Team chratytatywnie. Stać Ciebie na więcej chyba..podobno. ” po raz 3 ma wam zezłomować najlepszą flotę?

• słabizna Krzysiu, skup się - Yes był 2 czy 3 dni bez urlopu! :X graty i dawaj coś konkretnego, bo ofiary się już nieźle upasły

• oo odpowiednia ilość surowców u obrońcy gratulacje Sco, obrońcy SzO

• pozdro dla johna dziob [3 X] vs. walker122 ~ 985.04% Dnia 01-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.900 _________________________________________ Obrońca walker122 ________________________________________________ Mały transporter 800 Duży transporter 800 Lekki myśliwiec 32.000 Ciężki myśliwiec 30 Krążownik 10 Okręt wojenny 100 Recykler 50 Sonda szpiegowska 100 Bombowiec 10 Satelita słoneczny …

• hehe majonez graty pavciosz

• no proszę, proszę - nie poznaje kolegi graty Włosiu ciśnij dalej, obrońcy SzO