Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 107.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pozdrawiam sojuszników. Drugi lot dzisiejszego dnia na ww. obywatela. Rano nie siadło. Po południu zająłem się swoimi sprawami. Pod wieczór gdy siadłem do komputera zobaczyłem minutki na moonie i transporty na planetę pod kulką. Skan, flota stoi to wystartowałem. Do końca nie wierzyłem, że to wejdzie. Headhunter zalogował ładną chwilę po wlocie. Napisał, że nie wie czy będzie odbudowa bo już mu się nie chce. Gdyby jednak zmienił zdanie to życzę szo. Dnia 02-06-2020 --:--:-- następujące floty spo…

• Pozdrawiam sojuszników i wszystkich, którzy chcą być pozdrowieni. Któryś z kolei lot na obrońcę, dzisiaj się poszczęściło i siadło. Odświeżył dosłownie chwilę po starciu. Ładnie pogratulował, napisał, że oglądał film. Życzę szo. Dnia 27-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shagy [TIME] ________________________________________________ Krążownik 332.306 Okręt wojenny 40.063 Pancernik 77.021 Pathfinder 4.104 _________________________________________ Obrońca TheLegendsNev…

• Marne bo marne ale w progu się mieści to co mi tam Dnia 18-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shagy [TIME] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca HAPAL [ZAKON] ________________________________________________ Duży transporter 31.000 Recykler 48 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Shagy [TIME] ________________________________________________ Krążownik 20.000 ( -0 )…

• Dnia 17-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shagy [TIME] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Vendetta ODDAM [Zubr] ________________________________________________ Mały transporter 740 Duży transporter 26.748 Lekki myśliwiec 1.046 Ciężki myśliwiec 482 Krążownik 149 Okręt wojenny 92 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 98 Sonda szpiegowska 1.008 Bombowiec 4 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 4 Pathfi…

• Pozdrowionka dla sojuszników i wszystkich odkrywców Szczególnie dla Anonymous który to znalazł, ale że woli latać na piratów to nie miał floty pod ręką Dnia 14-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shagy [TIME] ________________________________________________ Okręt wojenny 32.481 Pancernik 74.515 _________________________________________ Obrońca Czar Artemis ________________________________________________ Mały transporter 2.470 Duży transporter 22.094 Lekki myśliwiec …

• Słabe oj słabe. Ale aby przypomnieć o sobie to zamieszczam. Pozdrowienia dla sojuszników. Szutruk-Nahhunte mówisz i masz Dnia 10-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shagy [TIME] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca kraken80 [KPR] ________________________________________________ Mały transporter 21.503 Duży transporter 29.119 Krążownik 10 Recykler 463 Bombowiec 127 Niszczyciel 11 Pancernik …

• Witamy ponownie po ciemnej stronie mocy Gratki i buduj buduj

• UFS - dyskusja

KudlatyJoe - - Porozmawiajmy o OGame

Fajna gównoburza o to jak ktoś inny gra i jaki ma styl. Co Was to ludzie obchodzi? Zajmijcie się swoimi kontami swoim życiem. Jak komuś pasuje siedzieć ciągle na urlopie i pykać 2 dni w tygodniu to jego osobista sprawa. Jak ktoś siedzi 24h na dobę i farmi idlaki czy wysyła ekspy to też jego sprawa. Jeżeli gra pozwala na coś takiego i nie łamie przy tym regulaminu to drugiej osobie nic do tego.

• Takie małe co nieco aby przypomnieć o sobie. Pozdrawiam tych co nie mogą spać po nocach Dnia 29-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shagy ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca dcgumis ________________________________________________ Mały transporter 74 Duży transporter 29.969 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 7 Recykler 32 Sonda szpiegowska 355 Bombowiec 3 Niszczyciel 10 Pancer…

• Szkoda, że dofarm nie siadł. Ale i tak grateczki

• Przyjemny zysk. Mi też parę razy zdarzyło się odwiedzić kolegę. Gratki i przetapiaj.

• Czytałem książkę i tak jakoś mi się kimnęło Decyzja ostateczna, konto do kasacji. Jeszcze raz gratuluję

• To jeszcze coś takiego wpadło na wariata w pracy Dnia 26-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shagy [Magic] ________________________________________________ Krążownik 35.000 _________________________________________ Obrońca ToJa [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 40.017 Duży transporter 13.067 Recykler 61 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Shagy [Magic] ________________________________________________ Kr…

• Nie mieli dzisiaj panowie z ASW szczęścia Czasu troszkę więcej i to i po skanować można. Pozdrawiam sojuszników, ST oraz emerytów Dnia 26-02-2020 13:25:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shagy [Magic] ________________________________________________ Pancernik 50.042 _________________________________________ Obrońca d3vilo [ASW] ________________________________________________ Mały transporter 28.706 Duży transporter 15.589 Lekki myśliwiec 509 Krążownik 932 Recykler 2.090 Sonda sz…

• Gratki grateczki, przetapiaj na zabaweczki ;). Obrońcy praz kolejny szo.

• Dzielicie i rządzicie na uni. Wielkie gratulacje. Znowu pokazaliście, że jesteście zgraną ekipą. Pokonanemu co tam sobie sam życzy.

• No ładniutki zysk wyszedł. Szkoda, że na sojuszniku. Przetapiaj (pamiętaj, że sondy to przyszłość ogame ) Sojusznikowi szo.

• Gratki. Lataj gwałć morduj i pal Obrońcy szo.

• Płatności i wyciąganie pieniędzy od graczy działa bez problemu To nawet w święta o północy by naprawili. Reszta to pikuś.

• Fajnie wyszło. Dzięki za zaproszenie i lot Pokonanemu szo.