Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 72.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dobry, pozdrawiam sojusz CHOCOBONS, dzięki za lot i liczę na dalszą współpracę Dnia 20-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor who i am [PonyClub] ________________________________________________ Krążownik 207 Okręt wojenny 110 Pancernik 5 Mały transporter 11 Duży transporter 133 Lekki myśliwiec 867 Ciężki myśliwiec 6 Sonda szpiegowska 196 _________________________________________ Agresor CHOCOBONS [DEV] ________________________________________________ Pancernik 300 ____…
-
tak na start obrońca po ataku zmienił nick P.S Szukam sojuszu Dnia 16-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor who i am [BBL] ________________________________________________ Krążownik 154 Okręt wojenny 53 _________________________________________ Obrońca cipsoon [LHiP] ________________________________________________ Duży transporter 50 Lekki myśliwiec 909 Krążownik 65 Recykler 23 _________________________________________ Po bitwie... Agresor who i am [BBL] _____________…
-
witajcie
-
Cytat od ciap: „who i am Wpisujesz się w temat "Miss OGame". ;)” Bo jakby nie patrzeć temat ten aktualnie jest "na czasie" i dosyć często przeglądamy przez wielu użytkowników forum należących do płci pięknej, i to chyba dobry pomysł niż jeżeli zakładanie tematu w did na danym uni, a zresztą co ja Ci mogę tłumaczyć, powinnaś zrozumieć, bo wiek masz na to odpowiedni. No chyba że mogę się mylić.
-
- Imię: Patryk - Wiek: 24 - Nick w grze/na forum: who i am - Gram/grałem na uniwersum/uniwersach: było ich wiele, lecz zostało u67 - Ulubiony film: Gra o Tron - Ulubiona książka: Kodeks Pracy - Ulubiona piosenka: nie jestem w stanie określić tej jedynej - Przez wiele lat panowało przekonanie, że prawdziwy mężczyzna to macho z krwi i kości, który po ciężkiej pracy zajada się mięsem pozostawiając resztę prac domowych swojej kobiecie. Mimo wszystko każdy mężczyzna posiada jakąś czynność, którą potr…
-
ACS; lucky666 i Mart i Mysterious i pl1 i zla Migotka [Zly Sen] vs Louve [DREAMS] - 773703,46% TOP 1 Solo
who i am - - Hall of Fame
PostMiażdżący procent :E, zysku trochę jest:E czekamy na większe
-
Ate [DREAMS] Louve [DREAMS] aggressive [DREAMS] vs KIC [300] - 465888,58% --- TOP 2 ACS!
Postjak już tak prosisz, błagasz, to się wpisze procent taki w miare czekam na większe
-
Zakaveli, Siedem i NoName [D P] vs mr eko i Dejavu [CDnDR], Mroczny [BTC], znamek [ELITA] - 231087,61%
PostWhite napisał w sumie to co i ja chciałem zawrzeć. Może gdybym miał 30 minut więcej to RW wyglądało całkowicie inaczej. No szkoda. Pogratulował bym tu tylko i wyłącznie obrońcą, bo szybko zgrali zespół do obrony. Mroczny szacun za postawę po bitwie, tak samo znamek i dejka:) Tak jak rozmawialiśmy, sam bym nie zawracał gdybym tylko uczestniczył w bitwie. 7 się odbuduje, przecież ma tych trochę push kont. Sojuszników też postawi się na nogi. Tak jak wy piszecie o tych przypadkach, że nikt nikogo n…
-
TOP 3 UNI 66 ACS; moon killing: Id17 i Zamyslony Marabut i wishmaster i Darschevil i Aleks [LzB] vs Necro [EXP] - 16838,51% + zbiórka + dobitka
Postładnie lamko dzięki za pozdro % nawet ładny, nie wiem czy solo nie złożył bym tego z większym zyskiem hehehhe pozdro i udanego sylwka i roku 2014
-
ładne uderzenie, aż w Lubuskim słyszałem. To, że jamnik miał dużą flotę, w której drzemał duży potencjał, nie znaczy że był on zagrożeniem dla kogokolwiek, no oprócz wspomnianych wcześniej ekonomach, gdzie nawet niektórzy lali z niego, z jego zachowania. Co do odbudowy, może być ciężko, ale z takim arsenałem jaki masz, i jaki możesz mieć będzie lepiej Chłopom gratuluje skuteczniej rozbiórki, no i może jakaś dobitka Super Moderator Asiaa:Wulgaryzm.
-
von eliminator i szu i GRAFF i olesniczanin i pokorny [NetWars] vs Blabla vel Dargoth [Nemezis], mietek i Wims i Jarecki [Templars], Bladeripper [DoF] - 114710,17% - TOP 3 OGAME.PL ACS - OBRONA
Postno chłopy, postaraliście się wyszedł piękny % z tego. Szkoda, że nie udało się z reckami, ale przy takim starciu w sumie jest to mało ważne. Ważne jest natomiast to, że jesteście w czołówce. Szybko to odrobicie. Bierzcie się za rudego & company Naprawdę gratulację Macie flache, jeżeli będziemy mieli możliwość się spotkać pozdrawiam
-
loku, SWAT4, Wiosna [Dewianci] vs Anunnaki [WYGRYW], HellGirl, santo, Vat, WilQ [AFERA] - 6042,81% TOP1 ACS
Postnieźle santo & company ładnie dopracowaliście akcje, złomuj, plądruj, gwałć, jak na u12 będą z Ciebie jeszcze ludzie pozdro