Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 72.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
normalnie, nawet na konto mu wbili i pozawracali fs... Gratki ponownie, nie słuchać (innych!) Robić swoje. Jeszcze paru podobnych cwaniaków jest Pozdrawiam ! Moderator mntek:Upominam za flame
-
Hehe a wczoraj pisałem o 5cio cyfrowce;p gratki ;ppp
-
Spory procent. Gratulacje Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
dziwne żebyś jej nie znał ;E przeniesienie koloni z moonem za anty do mnie w układ. Wcześniej sam miałeś wrzuconą lotke. Zgrać Recki? Ciekawe jak Ty latasz? Zanim kogoś zeskanujesz to już Recki puszczasz bo już wiesz, że coś tam stoi? Hehehe
-
Bry, takiego debiutu się nie spodziewałem, szczególnie że w moim przypadku starcie odbyło się po układzie ;p No ale do rzeczy, moonowka/gsowka 'zapewne yorka' albo kogoś z jego przydupasów pyknięta. Poćwiczcie trochę Zlamiłem nie rodzielając recków, trudno, odrobię ;p pzta w postaci 9kk krisu ktoś zostawił, pewnie rozbijając się o obrońce ;p pozdrawiam sojusz i znajomych ;E Dnia 10-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor who i am [PIRACI] ________________________________…
-
cos tam jeszcze potrafie farming taki bo transy dolecialy podczas mojego lotu Dnia 28-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor who i am [Teraz My] ________________________________________________ Mały transporter 16.000 Pancernik 3.000 _________________________________________ Agresor Dejavu [The Best] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca polesiuk [4FuN] _____________________________________…
-
gratki lamki że Wam się chce ;E pozdro od urlopowicza
-
dziś coś mniejszego Dnia 09-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor who i am [Teraz My] ________________________________________________ Krążownik 4.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca alopi90 [GAL.LWY] ________________________________________________ Mały transporter 6.582 Duży transporter 3.452 Recykler 210 Sonda szpiegowska 856 _________________________________________ Po bitwie... Agresor who i am [Teraz My] _____________________…
-
coś z fajnym zyskiem więc wrzuce pozdrawiam kuce Dnia 28-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor who i am [PonyClub] ________________________________________________ Krążownik 1.200 _________________________________________ Obrońca StawroS [VETO] ________________________________________________ Duży transporter 781 Krążownik 367 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 95 _________________________________________ Po bitwie... Agresor who i am [PonyClub] __________________________…
-
Dobry, W progu się mieści to wrzucam. pozdro dla Kucy Dnia 09-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor who i am [PonyClub] ________________________________________________ Krążownik 802 Okręt wojenny 298 Pancernik 104 Mały transporter 1.114 Lekki myśliwiec 2.839 _________________________________________ Obrońca iVtec [W_O_H] ________________________________________________ Duży transporter 31 Lekki myśliwiec 10 Krążownik 100 Okręt wojenny 90 Sonda szpiegowska 97 Pancernik…
-
pozdro dla sojuszu Dnia 28-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor who i am [PonyClub] ________________________________________________ Krążownik 533 Okręt wojenny 121 Pancernik 35 Lekki myśliwiec 2.415 _________________________________________ Obrońca iVtec [W_O_H] ________________________________________________ Duży transporter 43 Krążownik 20 Okręt wojenny 50 Recykler 20 Sonda szpiegowska 27 Bombowiec 24 Pancernik 97 Wyrzutnia rakiet 450 Lekkie działo laserowe 100 Ci…