Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Elkanen: „Cytat od Apofis: „lustro co to ? ” @ciap wiesz wszystko podobno wiec wytlumacz koledze. ” Proszę Cię. @Apofis Zatrzymanie floty takiej samej jaką ma obrońca przy ukryciu obrońcy.

• Nie mam neta więc ciężko się piszę. Omawiamy regulamin czy jakieś ST? Wydaje mi się ze komentujemy decyzję teamu. "Wielkie zdziwienie, bo czubkowi skasowała się lotka i flota stała na moonie bez surowców na porzuconej planecie." Nie wiem skąd wiecie co sie działo z złomem ale spoko. Jeżeli komuś skasowała sie planeta z flota i miał zgodę od teamu na oddanie złomu to nie rozumiem gdzie problem. Jeżeli taka decyzja była to chyba dobrze?

• "Jeżeli by tak było jak piszesz to gracz top1 mógłby zgarniać złom z każdej bitwy - robiąc zgłoszenie o pożyczce." Pożyczka to zebranie złomu i odesłanie do gracza. Top1 nawet odliczyć deuteru za lot nie może => tyle ile zebrał tyle MUSI oddać. Nie mylić z kradzieżą złomu - której nie zgłasza się bo nie jest pożyczką. Jeżeli ktoś uważa że jakiś gracz tak się pushuje należny zgłosić ten fakt do GO. Tak czyli ktoś robi RW a on zbiera ustawionym zbieraniem PZ i nic nie odsyła. "Tak, sam ticket może…

• Cytat od dexPL: „a) pożyczka recyklerów - jedynie uczestnik bitwy może o to wnioskować - to tutaj nie miało miejsca ” Ticketa może napisać zbierający złom lub uczestnik RW. Nie trzeba być uczestnikiem bitwy żeby zgłaszać pożyczkę recków. Nie ma czegoś takiego jak "wnioskować o pożyczkę recków". Wnioskować można o próbę na zasadzie handlu - czyli składasz propozycję czegoś i dopiero po wyraźnej zgodzie GO robisz to. Pożyczkę recków zgłaszamy po transporcie.

• Cytat od Ten Keyra: „A tak na poważnie - są poważne strony, które od dawien dawna zliczają przyrosty, a przy tym nie strzelają fochów. ” Jakbym kasowała tak jak mówisz to z 2018 wyleciałby sojusz PN po logach które mi udostępnił dorsz jak mnie PN wulgarnie obrażał. Jednak działam profesjonalnie i nikogo nie kasowałam. Co innego na prośbę... Nikogo nie zmuszam.

• Ustawienia > wygląd > ogólne > Pokaż alternatywne listy rozwijalne > ptaszek pomogło?

• Powoli koniec roku i widzę że moje statystyki które wrzucam na forum sprawiają dużo emocji: Cytat od Ten Keyra: „a nie wrzucasz bezużyteczne statystyki, żeby tylko posta nabić... Poza tym przyzwoitość nakazuje 1. podać przedział czasowy, 2. zastanowić się czy ta statystyka coś wnosi. ” Jeżeli ktoś nie chce być w statystykach rocznych prosze o informację w tym temacie. Wypisani na dzień dzisiejszy to: @Ten Keyra, @Elkanen zgodnie z prośbą.

• [ciach] @Ten Keyra Poprzedni post dostał 3 polubienia więc chyba komuś się podobał. Więc zrobiłam kolejne zestawienie. Szczególnie że niektóre osoby zakrywają kordy. Super Moderator Ruda:komentarz do usuniętego posta mniam

• A no wycinek czasu I to zależny od GF i tego jak często aktualizuje API. Więc nie mam wpływu na ten wycinek. Daję w ramach ciekawostki. Jak komuś nie podoba - NIE CZYTAĆ.

• * Nr * Nick * Status * Kordy * Moon * > * Zmiana na * % z moona * 1 * Director Trojan * I * [6:153:9] * 3605 * > * [6:153:9] * 76,45 * 2 * Proconsul Sol * I * [9:284:9] * 3854 * > * [9:284:9] * 87,37 * 3 * IDOG * * [8:147:4] * 4381 * > * [8:147:4] 8660 * 112,90 * 4 * Victory1983 * I * [5:283:11] * 4406 * > * [5:283:11] * 114,19 * 5 * Skafi187 * I * [5:7:10] * 4510 * > * [5:7:10] * 119,65 * 6 * Kurek52 * I * [7:93:5] * 4563 * > * [7:93:5] * 122,48 * 7 * Trahisek * I * [8:198:7] * 4582 * > * [8:1…

• Cytat od Zatkao_Kakao: „@ciap a Ty ile masz w podliczeniu? ” Możesz sobie zobaczyć wyżej. Weź tylko pod uwagę że mam 246 razy mniejszą flotę niż Ty.

• Cytat od Zatkao_Kakao: „@ciap przecież Ty zawsze na zero w s&d z RW to co Ty wklejałaś? ” Na u67 miałam RW. Nie bucz już. Albo patrz na siebie. Osoby z dwa razy mniejszą flota maja na razie po 10-11k% a osoba z trochę mniejszą 58%. Ty w podliczeniu masz 268%. @Toadie Zapomnialam napisać dziękuję. Więc dziękuję.

• Cytat od Miikuu: „do poprawy nie masz z tego co widziałem ” Nie chodzi o ilość do poprawy @Toadie Ok! Zastanawiało mnie czemu każdy inaczej wkleja... ;D Pff ja zawsze ręcznie pisałam

• Cytat od Ruda: „[NM] 29-10-2019 16:58:47 Ruda [Stark] - 256,36% Inne formy nagłówków niestety nie będą zliczane przez program. ” A w temacie Zasady: Cytat od Toadie: „Tytuł postu z RW powinien mieć odpowiedni format, jak widać poniżej rrrr-mm-dd godzina:minuty:sekundy - nick [drużyna] - procent czyli np. 2008-11-07 10:24:34 - zlyarchiwista [mroczniarchiwiści] - 9,60 % (...) Tytuł postu powinien zawierać te same dane jak w przypadku RW oraz zawierać frazę [NM] na początku oddzieloną spacją od res…

• Nie będę! @silver88

• [NM] 2019-10-26 14:11:40 - Dagusia [Balerion] - 128,01% Flota z REKO I ZEMSTA [5:213:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [5:174:7]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 32 % Szansa na zniszczenie GŚ: 34 %

• Strona chwilowo znika :x Jak zawsze w okolicach wszystkich świętych koniec hostingu.

• Cytat od Elkanen: „Cytat od Starrk: „W OGame są potrzebne małe i precyzyjne zmiany oraz rebalans ” Co konkretnego masz na mysli? ” Że trochę ostatnio za dużo eko mamy

• Cytat od Elkanen: „Ty wrzucasz kopalnie co 4 dni a inni chcieli by moze czesciej. Np. 2 kopalnie jednego dnia? ” 2 kopalnie jednego dnia to można sobie wrzucać na początku gry. Koszty kopalni z każdym poziomem rosną 1,5/1,6/1,5 razy wiec finalnie musi to trochę trwać. Jak zaczynałam grę w 2006 roku nikt nie myślał że kopalnie będą mieć poziomy 40 lub węcej. Dziś średnie eko na u68 ma metal na 44-45. Po zmianach znowu czas się skróci.

• Cytat od Elkanen: „eko juz im za ciezko grac ” Na kopalnie zbieram kolejno 12, 3 i 9 dni. Średnio na serwerze osoby mają 2-3 kopalnie mniej i trochę gorsze eko. Licząc z tym samym eko wychodzi 5, 1 i 4 dni na kopalni o 2lvl niżej. Doliczając dodatkowy dzień z gorszego eko mamy kopalnie co 6, 2 i 5 dni. Podnosząc +1 poziom kopalni m+k+d mamy średnio co 4 dni kopalnie. Przed zmianą speed na x1 na 1 kopalnię zbierałam 50 dni surowce. Nazywanie ciężko grać gdy strzelamy kopalnie co 4 dni to chyba ba…