Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 439.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratulacje dziadek:) Oby częściej i z lepszymi jeszcze skutkami. Obronce skądś kojarzę już SzO i do zobaczenia znowu

• Kolejny dłuuuuuugi fs niszczarkowy i maluszek do kolekcji. Obrońcy grabie w pupę i kij w oko za rakiety-z pewnością jeszcze się spotkamy Pall, dzięki za towarzystwo-gdyby nie Twój dzielny pilot i jego nalewka cytrynowa moi pewnie by skopali sprawę i się nie przebili. Pozdrawiam sojuszników, znajomych i aktywnych. Dnia 24-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Niszczyciel 100.000 Reaper 1.600 _________________…

• Gratulacje ekipa! Widzę strony starcia w formie Pewnie byłby awans do drugiej ligi, ale jako że lecieliście na dopingu to należy się obawiać dyskwalifikacji raczej Tak trzymać - przetapiajcie i szukajcie kolejnych większych starć. Obrońcy lizaczek i SzO. Wprawa jest, więc szybko pójdzie.

• Taki tam nocny fs. Procent i zysk miały być większe, ale obrońca zwinął zabawki z planety i uciekł-padło tylko to co wracało z misji transportuj. Procent mały, zysk też, ale mimo wszystko fajnie było się gdzieś przelecieć. Mamy mały problem jak podzielić zysk, ale myślę że jakoś się dogadamy Pozdrawiam sojusze w których gram lub grałem, buddy i wszystkich znajomych. Obrońcy życzę szybkiej odbudowy-wprawę już ma więc łatwo pójdzie. Dnia 17-02-2020 00:30:37 następujące floty spotkały się w walce: …

• Tym razem udało się nikomu nie zasnąć, choć małe komplikacje wystąpiły Dzięki za lot dla towarzyszy. Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Dnia 16-01-2020 15:35:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.284 _________________________________________ Agresor Nihilus [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.600 _________________________________________ Agresor zohan [FAoE]…

• Co Ty tu za jakieś śmieci wstawiasz...? Do poprawy mister A tak serio gratuluję kolejnego starcia w kolekcji Obrońcy lizaczek i SzO.

• Dobry dzień dla komorników - kompleksowa windykacja Graty koparek - trzymasz formę. Obrońcy lizaczek i SzO.

• Gratuluję starcia - top 4 SOLO z przytupem. Ładnie naskrobałeś śrubek - będzie co przetapiać Obrońca czasem męczył oko jakimiś skanami, ale raczej nieszkodliwy był, więc życzę SzO. P.S. Dexu Ci nie sprzedam, bo potem Pazik farmi Cię jak młodego - wolę jemu sprzedać, bo ostatecznie dex i tak trafia do niego, a przynajmniej lepiej płaci i nie mamy przegranych ST

• Jeszcze bez przebitki... Obrońca smerfi, więc chyba daje nam czas na dobudowanie gąsek. Dzięki za lot towarzyszom, do zobaczenia kiedyś tam Dnia 07-12-2019 09:24:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.222 _________________________________________ Agresor Nihilus [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.360 _________________________________________ Agresor Kurufir [Veto] __…

• Zaczęło się od tego: (Ukryta treść) Potem pojawiła się gwiazdka i wylądowało coś czym trzeba było też się zaopiekować. Szo obrońcy. Pozdrowienia dla tej samej ekipy co ostatnio. Brak pozdrowień również dla tych samych "członków". Dnia 04-12-2019 19:06:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Grubyy [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.006.007 Pancernik 999.481 _________________________________________ Obrońca jurek ________________________________…

• Pozdro dla odpoczywającego Grubasa, Komorników z u68, FAoE Z Nekkar i wszystkich znajomych. Bez pozdrowień dla skompromitowanej i na 68 uni i na nekkar rudej i jej tołdiego. Dnia 02-12-2019 12:21:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Grubyy [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca fazi2 ________________________________________________ Duży transporter 48.239 Lekki myśliwiec 3.399 Ciężki myśliwiec …

• Patrząc na to co tu się odwala to już mam pewność że dobrze że się nie zgłaszałem, i że kolejnej edycji to raczej na nekarze nie będzie

• Nie pierwsza i nie ostatnia pewnie flota padła przez wódę. Na pociechę zostaje fakt że przy jednej okazji odbyły się dwie godne imprezy - jedna nawet z fajerwerkami Fajnie że wszyscy są zadowoleni - agresorom miłego przetopu i kolejnych, większych starć, obrońcy lizaczek i mimo wszystko SzO życzę - a bobasowi dużo zdrowia i cierpliwości rodziców

• Dobrze że to wreszcie spakowałeś kajak. Teraz konus sury uzbiera i moja kolej wreszcie będzie by się doładować

• Gratulacje Mario - jestem z Ciebie dumny! Tak trzymaj - wypróbuj też inne tematy które Ci sprzedałem. Obrońcy lizaczek na osłodę i kolejnych tak udanych wlotów

• Lechu, Ty niecnoto, oczajduszo, jak mogłeś tak światłego grajka stuknąć? Co Cię napadło by tego erudyte napadać i narażać się na takie uwagi? A tak serio - ładne starcie - procent i zysk niczego sobie, a satysfakcja z zezłomowania barana podwaja zyski z tego RW. miłego przetopu - OBROŃCY ZAŚ KIJ W OKO I GRABIE W D...

• Galaktyczny widzę formę trzyma - miesiąc bez dzwona to raczej się nie zdarza Szo Lamusie - widzę że znowu muszę się przejechać do Ciebie i lekko Cię naprostować. Gratulacje dla agresora - nawet bez złomu ładnie i zyskownie wyszło. P.S. filu w Komornic? To już się nie powtórzy - i ty nie chcesz i my tego nie chcemy.

• Witam. Dziś pięciocyfrówka Z obrońcą zdążyliśmy się już poznać jakiś czas temu przy innym starciu - od marca ładnie się odbudował i pilnował zabawek. Zaglądałem do niego co jakiś czas sondami odnotowując w pamięci coraz większą liczbę zabawek. Jakieś dwa tygodnie przepaliłem troszkę deu, nawet chyba jakieś pw wymieniliśmy i od tego czasu zaczaiłem się mocniej, co jakiś czas skanując i obserwując z doskoku obrońcę i czekając na okazję taką jaka pojawiła się dziś. Troszkę dałem ciała bo telepiąc z…

• No to teraz mnie podgonisz z panckami Graty i top w puszki. Obrońca czarował, czarował i wyczarował - SzO!

• Gratuluję ładniutkiego top ileśtam SOLO. I zysk i procent każdy brałby w ciemno, więc życzę kolejnych takich lub większych - ale pancków to musisz dospawać bo maławo coś ich tu leciało... Obrońcy lizaczek i SzO.