Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Opisu brak, ale filmik i muzyka wynagradza to z nawiązką. Gratulacje, bo tankowanie godne! Obrońcy SzO-wprawę ma, więc sprawnie pójdzie
-
Gratulacje dziku, zysk skromny, ale aktywność cieszy. Jestem pewien, że wkrótce coś większego wpadnie
-
Ani zysk, ani procent szału nie robią, ale jako że to dalszy ciąg nauczania zdalnego obrońcy to wstawiam. Zwyczajową porcję rakiet jako rewanż obrońcy wczoraj jeszcze przyjąłem, dziś spodziewam się drugiej porcji, więc z pewnością z obrońcą jeszcze się spotkamy. Kompanom dziękuję za lot-gdyby nie wy nie przebiłbym się raczej... Pozdrawiam sojuszników, buddy oraz wszystkich znajomych i dostawców deu. Dnia 11-11-2020 17:10:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ___________…
-
Gratulacje jak najbardziej zasłużone- procent i zysk robią wrażenie! Rzadko komu chce się teraz bawić w wyliczanki, obserwacje - Ciebie jednak jak sam przyznałeś do tego ciągnęło - jak wilka do lasu. I dobrze, bo od razu są grube efekty. Przyznam szczerze że nie wiedziałem że to Ty-po tych kilku pw ktore wymieniliśmy kiedyś wiedziałem że jesteś graczem z doswiadczeniem, potem gdzieś ktos wspominał że Death of Rats to przykrywka dobrego zawodnika-no i teraz to się potwierdziło Miłego przetopu życ…
-
Trochę kwas wstawiać takie pitu-pitu, jak pada dziś takie top1 solo uni nekkar, do tego okraszone coming outem Mrocznego Ale to dobrze mieć pełną świadomość i pewność z kim się ma do czynienia. Pozdrowienia dla sojuszu, Buddy i znajomych. Obrońcy SzO - wprawę ma, to spokojnie podoła. Dnia 11-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Okręt wojenny 33.333 Pathfinder 55.555 _________________________________________ Obrońca …
-
Problem z cwaniakami zakładajacymi dziwne konta na uni docelowym można szybko i prosto rozwiązać. Po prostu konta z każdego łączonego uni przenieść na nowo utworzone uni exodus i tyle. Idlaki wtedy sie wysypią, fakt, ale za to rozwiąże się problem z miejscami na kolonizacje/przenosiny, a dajcie pół roku tym niewyżytym to zaraz parę kont przerobią na farmy z dobrym eko.
-
Gratulacje wilku-dla takiego starcia opylało się kończyć z ogame i wracać pierdyliard razy Top w Eko bo floty masz dość już. [mniam] Administrator Forum kasai:Obędzie się bez takich komentarzy. Upominam.
-
Graczy, którzy zasługują na to by wogóle rywalizować w tym konkursie jest wielu na naszym uni ale z uwagi na aktywność, styl gry, podejście i umiejętności w mojej osobistej opinii powinni wziąć udział nw. gracze i tych zgłaszam: @ZDOBYWCA1 - znam go najlepiej ze wszystkich wymienionych, zawsze pomocny, trzyma poziom w grze i nie tylko. Dla mnie wzór. @hbi - dużo starć, duża wiedza o grze, zawsze pełna kultura i intrygujące wpisy. Ostatnio się opuścił, ale liczę na poprawę. @lajt - lajt, to... la…
-
Brawo, jestem z was dumny. Teraz mogę już iść na emeryturę.
-
Cóż...zwyczaje obrońcy ciężko zmienić... Flota nie poszła na rynku, więc poszła na żyletki po raz kolejny. Dnia 26-10-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Pancernik 222.222 _________________________________________ Obrońca Wilko85 [PULSAR] ________________________________________________ Mały transporter 9.988 Duży transporter 27.856 Lekki myśliwiec 180.842 Ciężki myśliwiec 2.181 Krążownik 3.559 Okręt wojenny 894 Sonda…
-
Obrońca zabawek ładnie nastukał-ostatnio jednak nie ma dobrej passy i ta liczba mocno spadła Gratulacje!!! Obrońca resztki floty wystawił na rynku, ale za drogo - więc tą resztę też trzeba będzie zezłomować
-
Ten bunkier wydawał się nie do ruszenia, a były różne przymiarki, plany, zbieranie ekipy - zawsze ostatecznie nic nie wychodziło. Ale czego nie dała rady zrobić ekipa, zrobił jeden gostek solo Gratulacje przeorania takiej konserwy i to w pojedynkę. Obrońca musiał być nieźle zdziwiony że ktoś się odważył polecieć...
-
Obrońca nadal się nie uczy na swoich błędach, więc on ma kolejną lekcję, a ja hattricka SKromnego, ale zawsze Dnia 22-10-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Niszczyciel 44.444 Reaper 44.444 _________________________________________ Obrońca barbarosa [WOR] ________________________________________________ Duży transporter 1.173 Ciężki myśliwiec 797 Krążownik 12.148 Okręt wojenny 47 Recykler 68 Sonda szpiegowska 103 Bomb…
-
Troszkę deuteru na kolegę straciłem, ale dziś wszystko się udało. Startowałem z niewielką wiarą że się uda, dlatego dofarmy posłałem już po pierwszym wlocie, dołożyłem też atak na planetę by ewentualne komplikacje przy dofarmach zneutralizować.... Dnia 21-10-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Krążownik 222.222 Pancernik 222.222 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Wilko85 [PULSAR] ___…
-
Obrońca mnie dwa razy przepalił, dziś doleciałem także na planetę, by nie było komplikacji przy zbiórkach i dofarmach na moonie. Życzę SzO. Dnia 21-10-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Krążownik 100.000 Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca Wilko85 [PULSAR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7 Krążownik 8.048 Okręt wojenny 2.355 Recykler 3.554 Sonda szp…