Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kompleksowa obsługa Gratulacje - mam nadzieję że wszystkie tematy tak kompleksowo realizujesz ; data-verified= "> Miłego przetopu życzę. Obrońcy lizaczek i SzO - wprawę już ma w odbudowach, więc da radę. Wesołych Świąt!
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. facet z biczem [DPF] ~ 22370.26%
PostGratulacje, procent jak na Twoje możliwości nie za duży, ale za to bilans starcia jak najbardziej zadowala. Tak trzymać! Przetapiaj i do następnego. Obrońcy lizaczek i SzO.
-
OKA: Dzień 6
dawca punktów - - Pytania
Post992
-
OKA: Dzień 4
PostUniwersum 50 Otwarcie 4.01.2007
-
Dobitka tego co uciekło dzień wcześniej-nieodebrane stacjonuj. Bilans obu starć lekko poprawiają reapery. Dnia 03-12-2020 07:47:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Niszczyciel 77.777 Reaper 77.777 _________________________________________ Obrońca barbarosa [WOR] ________________________________________________ Duży transporter 1.704 Lekki myśliwiec 611 Ciężki myśliwiec 94 Krążownik 7.813 Okręt wojenny 2 Sonda szpiegowsk…
-
Ciąg dalszy zdalnego nauczania. Znowu fs na atakuj i kontra. Lot długi, na procencie, bez niespodzianek. Przed dolotem obrońca trochę zabawek na chwile uchronił bo procent byłby większy. Po starciu obrońca mnie nie zawiódł i tym razem-postrzelał rakietami, wysłał jakiegoś gsa na atak 18h, więc pobawimy się jeszcze. Dnia 02-12-2020 14:47:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Niszczyciel 88.888 Reaper 77.777 Bombowiec 11.11…
-
OKA: Dzień 3
Postpozycje 7,8,9,10
-
OKA: Dzień 2
Postmoderator działu pierwsza pomoc, FAQ
-
OKA: Dzień 1
Post2002-10-03
-
Przygotowania do uf widzę idą pełną parą. Top w zabawki bo będą potrzebne
-
Gratulacje-spory procent wyszedł i zysk też niczego sobie, zwłaszcza po doliczeniu pola wrakowego . Miłego przetopu! Z obrońcą też dane mi było kilka razy się spotkać w galaktyce na u69 - życzę SzO, bo to aktywny gracz i z dużą kulturą. Nie spodziewałem się że tyle zabawek miał-muszę chyba się zmusić do częstszych poszukiwań po galach