Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Heh, kilka dni go skanowałem i było pusto na kordach gdzie padł, jak odpuściłem to się zjawił i padł Mój pech, Mroka fart-gratulacje mister, pocisnąłeś zysk konkret. Mi też się udało troszkę napić z tego źródełka przy okazji, więc nie jestem aż tak zły jak powienem być. Zwłaszcza że wczoraj odebrałem dok za obrońcę i znowu troszkę surki wpadło. Obrońcy lizaczek i SzO.
-
Gratulacje! Tak trzymaj-szukaj, złomuj, niszcz-musisz mnie dogonić wreszcie Obrońcom lizaczek i SzO.
-
No cóż...Szkoda że wybraliście taki sposób pożegnania z grą, ale to wasz wybór-szanuję wasze umiejętności i osiągnięcia w grze i zazdroszczę wam tego. Mam nadzieję, że wytrzymacie w waszym postanowieniu. Wszystkiego dobrego w realu!
-
Gratulacje, zysk co prawda mizerny, ale procent już z tych fajnych-brałbym wynik w ciemno, nawet ze słabszym bilansem. Obrońcy życzę SzO- mimo że kiedyś tam naciągnął mnie na dexik
-
Czekaj, czekaj...To ten nieuchwytny cel tak padł na bfs...? Niemożliwe, pewnie push jakiś...
-
Gratulacje, masz patent na gościa Miłego przetopu, następnym razem skorzystam z zapki-wczoraj nie mogłem-był inny priorytet do ogarnięcia
-
Cieszę się że tak niewiele trzeba żeby Cię pobudzić do działania Gratulacje, procent nie za duży, taki "mało wiela", ale trafiona konterka zawsze cieszy. Teraz trzeba resztą stadka pierwszego obrońcy się zaopiekować Obu pokonany życzę SzO - trochę zabawek jeszcze zostało, więc napewno będą pod lupą teraz
-
Zbygo w formie Gratulacje, szukaj dalej. Obrońcy SzO-wprawe już ma to sprawnie pójdzie.
-
Ciąg dalszy starcia z gsami-Swistaco zeskanował mój księżyc, zobaczył surowce i poleciał. Chyba troszkę za słabą szpiegulę ma vol. 1 Swistaco [KGH] vs. zohan [FAoE] ~ 334.55% Dnia 04-01-2021 09:08:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Swistaco [KGH] ________________________________________________ Duży transporter 10.000 _________________________________________ Obrońca zohan [FAoE] ________________________________________________ Mały transporter 19.968 Duży transporter 15.000 Stat…
-
Fajna randka-co prawda Ewela niezbyt na tym wyszła, ale to tylko obrazki-nie ma co się łamać, zwłaszcza że sojusz deklaruje pomoc. Szybkiej odbudowy dla obrończyni, agresorowi kolejnych udanych wlotów. P.S. Może teraz pora wziąć się za tych pro pyskaczy....?
-
Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Chemik ~ 10413.48%
PostGratulacje dziku. Rób dalej swoje- gadaniem innych się nie przejmuj! Obrońcy lizaczek i SzO. P.S. Ret wreszcie w wygranym ST-super widok Administrator Forum kasai:Upominam za obrazę
-
Witam. Taki tam nocny fs gąsek. Liczyliśmy że transe będą mocniej zapakowane ale i tak nie wyszło źle. Starcie powstało tylko i wyłącznie przez Jumka, który mnie zmotywował do realizacji. Zaczęło się tak: Twoja flota z: Księżyc [3:x6x:x] dotarła do księżyca planety 444 [3:xx2:x]. Twoja Gwiazda Śmierci kieruje swoje działo grawitonowe na księżyc. Początkowo lekkie trzęsienia na księżycu wzmagają się. Księżyc zaczyna się deformować i w końcu rozrywa się. Gigantyczne kawałki szczątków kierują się w…
-
Hej, ho. Obie strony starcia znam i szanuję za ich osiągnięcia i znajomość gry. Lechu wykorzystał błąd obrońcy który liczył na nikłą aktywność uni i fame nicku a Zdobywca na takie drobiazgi nie zwraca uwagi - jest zysk to leci i koniec. I za ta ma u mnie szacun -milego przetopu druhu. No name-Ty ze swoimi umiejętnościami i znajomością mechaniki gry powinieneś na tym uni być w ekipie rozdającej karty... Nie uważasz? Czemu się wycofales nie wnikam, twoja sprawa. Ale pamiętam starcia w których to t…