Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 439.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zwiększenie ekonomii.

dawca punktów - - DiD Nekkar

Może się zdziwi. A może się nie zdziwi tylko przestanie w to grać i tyle. I do tej drugiej opcji większość starych wyjadaczy raczej się skłoni - a przynajmniej zdecydowana większość tych których znam.

• Zwiększenie ekonomi

dawca punktów - - DiD U68

Hmm, zmiany czy brak zmian - jedno i drugie mnie z pewnością dotknie, bo mam konta i na nekkar i na u68 : Na chłodno patrząc - ankieta na u68 była skopana, na szczęście społeczność nekkar miała łatwiej i wybór prostszy Wracając do eko x5 dla u68 to preludium do połączenia ze speedami i jak ktoś tego nie dostrzega jest ślepy. Fajnie będzie się przez jakiś czas na eko x5 potuczyć, ale potem jak was wezmą w obroty weterani ze speeduni jakiegoś to chętnie popatrzę na entuzjazm bohaterów od zwiększan…

• Zwiększenie ekonomi

dawca punktów - - DiD U68

Nie chce mi się czytać co pisali poprzednicy - i może w sumie to niegrzeczne, ale pozwolę sobie bez spoglądania na opinie innych napisać co ja myślę. Jak ktoś chciał eko x1 i flotę x1 to szedł na uni z takimi parametrami - jak komuś to nie pasuje to niech kasuje lub urlopuje tu konto i [ucieka] na uni z innymi parametrami. Amen. Moderator kruszynka:Brzydki wyraz zastąpiono innym o tym samym znaczeniu. Upominam za wulgaryzm

• Kurczę, szukałem tego troszkę i już nie muszę Miłego przetopu. Obrońca wprawę w odbudowach ma, więc wytrwałości życzę!

• Gratulacje Grubasie Zmień nick bo nijak to się ma do tego co tu ostatnio wyprawiasz. Co później mają powiedzieć takie ogary ogejmowe, których floty puchną masakrycznie, a efektów tego i powodów ku temu jakoś nie widać ??? Kończąc życzę SzO obrońcy - dok coś pomoże w odbudowie, więc nie ma tragedii. Do bagna wzajemnych oskarżeń i zarzutów nie wchodzę - jak ktoś ma jakieś zastrzeżenia niech pisze ticketa. Jakieś już poszły więc wkrótce się okaże co i jak. P.S. Nie uważacie że śmiesznie to wygląda …

• zohan [FAoE] vs Hom [U_P] - 435.36% Lot w us. Dnia 01-10-2017 11:33:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.000 Niszczyciel 10.000 _________________________________________ Obrońca Hom [U_P] ________________________________________________ Mały transporter 385 Duży transporter 6.413 Lekki myśliwiec 1.063 Ciężki myśliwiec 463 Krążownik 171 Okręt wojenny 78 Recykler 660 Sonda szpiegowska 1.170 Bombowiec …

• Cytat od ancymon: „..... PS> @dawaca punktów od kiedy to taki miły się zrobiłeś? Bo z tego co pamiętam to jeszcze nie tak dawno plułeś jadem pod każdym ST z tagiem naszego sojuszu.... Nie uderzyłeś się czasem gdzieś w głowę za mocno? ” Miły to ja zawsze starałem się być i jak widzę ładne starcie i mam chwilę czasu to coś tam skrobnę Zapewniam Cię że nigdzie i w nic się nie uderzyłem,nie przypominam też sobie żebym w każdym ST Bestów pluł jadem - także zanim coś mi zarzucisz sprawdź najpierw moje…

• Nie wypada nie pogratulować takiej akcji - brawo dla obrońców. Lzb rzadko na pzcie leży, więc tym większy szacunek dla Chojnego. Fakt że trafiło na Aleks i dedykacja dla Ancymonki dodają dodatkowego smaczku temu starciu Agresorka floty ma jeszcze sporo i ma czym się odkuć, więc SzO nie trzeba życzyć, bo napewno będzie. Może pożyczę jakiegoś rewanżu, bo pewnie plany jakieś na to będą. Chojnemu i tatusiowi miłego przetopu.

• Witamy agresora po odpoczynku - oby wszyscy pracodawcy mieli pracowników tak szybko ładujących akumulatory Miłego przetopu życzę i kolejnych starć - oczywiście po właściwej stronie. Obrońcy lizaczek i SzO.

• Ooo, jak miło widzieć po właściwe stronie Lucyferux, pamiętasz mnie jeszcze z u69...? Widzę stadko ładne wyhodowane - tak trzymać. Miłego przetopu i powiększaj flotkę. Obrońcy standardowe SzO.

• No i widzisz? Jak prezes mówi że wejdzie to znaczy że wejdzie - a Ty rajtuzami trząsłeś Jestem z Ciebie dumny - nie dość że wiesz gdzie dobre oktany kupić to i wiesz kogo słuchać żeby grube kąski trafić Miłego przetopu! Obrońcy lizaczek na osłodę - flota raczej nie była potrzebna więc nie ma co rozpaczać.

• Gratulacje Starcie fajnie zyskowne w deuter. Ciekawie to wygląda, zwłaszcza w kontekście niedawnej wymiany metalu na dex przez obrońcę Pomijam już fakt współpracy częściowej Signum i Misi Miłego przetopu hyhyhyhy

• A skąd masz tyle pancków????? Miłego przetopu i do zobaczenia wkrótce

• Dzięki za powiadomienie Ściemniasz lamusie, że z pośpiechu krk dałeś, a tak naprawdę chciałeś procenty sobie nabić. Ale co tam - kto bogatemu zabroni latać z mniejszym zyskiem lub nawet bez zysku byle procent był w porządku Miłego przetopu. Obrońcy lizaczek i SzO.

• Jest sms to i wpis będzie grubasie Tak trzymaj i naparzaj wszystko co się rusza i na urlop nie spierdziela Obrońcy oczywiście SzO - strata w sumie niewielka, bo flota chyba mało potrzebna, więc nie ma co się łamać.

• Piękny i zyskowny wlocik - gratulacje! Z obrońcą też zdążyłem się zapoznać i zaprosić do recków, więc wprawę w odbudowach już ma. SzO zatem Kebob i zbieraj kolejną zapomogę dla biednych flociarzy

• Miły widok - kampił, kusił i się doczekał wlociku Miłego przetopu

• ehhh... Liczyłem że kiedyś uda mi się te gsy trafić i po raz kolejny ktoś mnie ubiegł...Miłego przetopu. Obrońcy SzO

• Szkoda troszkę Romana - mimo że grał w Sinach to zawsze się miło rozmawiało - nawet jak my na u69 próbowaliśmy go złomować - wtedy zabrakło nam troszkę farta, tu farta nie miał Roman. Cóż - strata spora, ale z pomocą doku i sojuszu do odbudowania. Tylko czy warto? Może lepiej klepać eko - flota i tak raczej latała na fsy. Agresorzy ruszyli taką petardę że ciężko byłoby to obronić - pozostaje wam pogratulować zgrania i ogaru.

• No to przysoliłeś...Nie dość że procent kosmos to i zysk masakryczny....Pewnie już towar przetopiony, więc zostaje mi życzyć kolejnych udanych lotów. Obrońcy lizaczek i SzO.