Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Taaa.... zapomniałem... No nic - starcie ładne - gratulacje
-
zohan [FAoE] vs. Darth ~ 357.05% Dnia 12-06-2018 17:55:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca Darth ________________________________________________ Mały transporter 1.347 Duży transporter 8.296 Lekki myśliwiec 310 Krążownik 33 Recykler 6 Sonda szpiegowska 50 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 25 _________________________________________ Po bitwie... Agresor zoha…
-
Trafiłeś bardzo aktywnego, ogarniętego i porządnego gracza, z którym dawno temu miałem przyjemność też w podobnych okolicznościach się spotkać. Szacun za udaną próbę, zwłaszcza że przepał już był zaliczony, no i za fakt że starcie na Veto, bo aktywni są wszyscy praktycznie i rzadko na pzcie widać kogoś z tego sojuszu. Miłego przetopu dla agresora, obrońcy zaś szczere SzO!
-
ulala, troche mnie nie było, a tu takie cuda Starcie z gatunku tych bardziej ambitnych, procent też sporawy dodatkowo obaj uczestnicy są zadowoleni, więc obu wam pogratuluję - i oczywiście dorzucę życzenia SzO
-
Starcie już troszkę zakurzone, ale jako że procent spory i troszkę tu emocji niezdrowych się pojawiło też skrobnę coś. Przede wszystkim gratulacje dla agresorki za wyśmienity procent i zysk! Myślę że kolejne starcia tego typu lub lepsze to tylko kwestia czasu. Po drugie życzenia odbudowy dla Draconisa - sympatyczny z niego gracz, wymieniliśmy parę pw, coś tam nawet popsuliśmy razem i złom był lekkim zaskoczeniem bo zawsze się fajnie pilnowałeś. P.S. Szkoda że tak fajne starcie traci przez rzucan…
-
Retsab, w sojuszu napisałem co myślę na temat Twojej postawy i nie będę tu tego cytował, bo niektórzy mogliby popuścić w majty. Dlatego oficjalnie życzę Ci SzO, a jak wpadnę do Ciebie to przeprowadzę szczegółowy panel co i jak Agresor już pewnie surkę przetopił, więc gratuluję i życzę kolejnych starć owocnych - jest tu parę napompowanych puszami lamusów co z lotów minusowych i urlopów spawają statki na potęgę
-
Szkoda kubryca - stary, sprawdzony sojusznik, jeden z ostatnich aktywnie grających z FAoE - do tej pory z ciężkim sercem spoglądam na to starcie...A kiedyś pisałem że ten us nie jest dobry do fsowania gsów...No ale czas mijał, flota latała, aż w końcu przestała i mamy to starcie. Z jednej strony mamy tutaj świetny procent i super zysk, co jest kwintesencją gry flotą - z drugiej sojusznik na pzcie, a to zawsze boli Odbudowy sojuszniku - wiem że nie zabraknie Ci determinacji, dok trochę na starcie…
-
Gratuluję trafienia - zyskowny wlocik, winszować i zazdrościć jest czego. Diament napewno się odbuduje i dale będzie pykał bo to nie pierwsza wtopa - za zacięcie i podejście szacunek i życzenia szybkiej odbudowy.
-
[mniam] Gratulacje sojuszniku - nie przejmuj się ujadaniem kundli tylko rób dalej swoje - ode mnie masz deu po minimalu - chociaż w sumie chyba Cię przegoniłem więc 100kk poleci za darmochę - stać mnie, a co! Obrońcy lizaczek i SzO. Administrator Forum kasai:Cytat i odpowiedź do niego usunięte, bo część postu usunięta.
-
Rudi jesteś gość Tak trzymaj i nie przestawaj być sobą.
-
Gratuluję obrony - jednak jest z tej akcji Miśków jakiś pz - po powyższych starciach widać że te przenosiny i inne inwestycje nie poszły na marne, więc jakiś cel akcji został osiągnięty. Co prawda nie spadło to co miało spaść, ale to już drugorzędna sprawa Miłego przetopu obrońcom i tym co zebrali pzty, a Miśkom kolejnych owocnych akcji.
-
Ładna flota spadła, procent spory - zazdroszczę wszystkim udziału w takie akcji.No może za wyjątkiem przegranego, bo w takiej roli bym nie chciał wystąpić Miłego przetopu zwycięzcom, zaś obrońcy z tego co tu wyczytałem SzO nie ma co życzyć, więc wszystkiego dobrego w realu. No i czekam na dalszy rozwój rywalizacji między Lzb a TB
-
Ładnie narozrabialiście, ładnie zarobiliście, akcja z typu bardziej skomplikowanych i wymagających więc tym większy szacun. Miłego przetopu i kolejnych takich akcji - albo i lepszych! Byle nie na mnie Obrońcy SzO oczywiście, choć strata spora i bolesna. P.S. Ladnie tych gąsek nastukaliście...