Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Robi się ciekawie... Filu jak zwykle na poziomie wpisy, ale w sumie niczego innego się nie spodziewałem. Proponuję wszystkim dać ignora i nie czytać bełkotu, a wszystkie niejasności i zatargi wyjaśnić w pw, lub ścierając się flotami - każdy z was ma zmysł taktyczny, strategiczny handlowy i po coś te statki spawa. No chyba że spawa je tylko po to żeby były i podnosiły ego...beaten.gif Nie lubię takich akcji, ale napiszę parę słów od siebie - zarzucanie komuś przenosin za anty skoro samemu robi si…
-
Angelsi po raz kolejny po ulubionej stronie ST. Graty przeorania konserwy - liczba gąsek robi wrażenie!
-
zohan [FAoE] vs. krzys10 [TPC] ~ 326.33% Zysk mógłby być lepszy ale przed dofarmami sporo surówki zniknęło... Dnia 02-09-2018 10:27:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca krzys10 [TPC] ________________________________________________ Mały transporter 40 Duży transporter 7.992 Recykler 1 Wyrzutnia rakiet 82.383 Lekkie działo laserowe 6.281 C…
-
TAKI JUBILEUSZ, a ja nawet linka nie dostałem Ale jak się tu nie wpisać - graty łobuzie i oby chciało Ci się jak najdłużej i jak najwięcej tu grać i złomować - powodzenia w kolejnych lotach i w biciu kolejnych rekordów Obrońcy zostaje życzyć SzO - ostatnio często w reckach jeździ, ale dok jak zawsze stanie na wysokości i coś tam odda, wprawa w odbudowie jest - zostaje tylko życzyć cierpliwości.
-
Pasowałoby bardziej tu wstawić słynny kawałek "Marchewkowe pole" Gratulacje - ładny bunkier przeorany z zyskiem, a to zawsze cieszy. Miłego przetopu. Obrońcy mniej wiary w zasieki - zawsze znajdzie się taki co dla samej satysfakcji przeorze bunkierek, zrakietuje lub wygładzi gsami - a tych na uni coraz więcej :p
-
Ledwo się dok uwinął z odbudową i znowu pozamiatane - po poprzednim tankowaniu u obrońcy mogłeś sobie pozwolić na locik niszczareczkami - graty! Zysk niby niewielki, ale locik tani w us i kolejne ST do kolekcji - tak trzymać! Jal w krótkim czasie dwa razy poturbowany - lizaczek na osłodę i SzO - strata w sumie niewielka tym razem, a te parę dt szybko da się odbudować.
-
Witam wszystkich. Dawno mnie tu nie było Akcja z typu trudniejszych, a tak się to zaczęło: Atak na księżyc 22.08.2018 23:32:32 Od: dowódca flotyFlota z PACZYDEUKO1-99 [x:xx:xx] dotarła do księżyca planety Księżyc [x:xxx:xx]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 9.9 % Szansa na zniszczenie GŚ: 46 % Potem zostało tylko przygła…
-
Gratulacje - ładnie przytulone. Obrońcy życzę SzO - zacny z niego gracz, trudny do trafienia no i do tego z sojuszu, który zawsze chętnie widziałbym w reckach.
-
zohan [FAoE] vs. krzys10 [TPC] ~ 244.23% Dnia 22-08-2018 09:44:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca krzys10 [TPC] ________________________________________________ Mały transporter 130 Duży transporter 5.707 Recykler 1 Wyrzutnia rakiet 6.823 Lekkie działo laserowe 3.012 Ciężkie działo laserowe 1.132 Działo Gaussa 86 Działo jonowe 74 Wyrzutnia plazmy 87 Mała…
-
Bigot <PN> vs inker <Komornic> - 2000% i 300 baniek zysku dla PN. Tutaj mamy kolejne starcie obu sojuszy - ale zysk i procent w drugą stronę Bardzo mnie cieszy taka odpowiedź szybka na wtopę inkera Miłego przetopu - widzę że wczorajszy OPR odniósł skutek i moje metody wychowawcze są skuteczne Obrońcy SzO - strata odczuwalna, ale z pomocą doku szybko pójdzie. A wynikami wyborów się nie przejmuj - czasem szara eminencja z trzeciego szeregu więcej może niż prezydent czy premier w państwie. Przykład…
-
Ehh....człowiek pójdzie na piwko a tu takie jaja Inker majty w górę i nie dawaj się więcej dymać - na pociechę zostaje Ci złom i świadomość że nie trafiła Cię byle lama. Agresorowi gratulacje za trafienie Komornika - wielu o tym śni i moczy się przy tym co noc Mimo że bez pzta to zysk wyszedł całkiem niezły - przetapiaj i rośnij by kiedyś był większy procent
-
zohan [FAoE] vs. krzys10 [TPC] ~ 488.86% Dnia 13-08-2018 25:61:63 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 50.000 Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca krzys10 [TPC] ________________________________________________ Mały transporter 46 Duży transporter 9.613 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 2 Wyrzutnia rakiet 27.402 Lekkie działo laserowe 10.780 Ciężkie działo laserowe 9.440 D…
-
Gratulacje Ret! Fajne starcie i na wartym walnięcia graczu, więc cieszy podwójnie. Obrońcę za to musi podwójnie boleć taki plaskacz od nielubianego przecież przez niego Komornika - życzę kolejnych hyhyyhy P.S. Poziomek, pokasujcie z Yesem floty i kopalnie, zjedźcie do top 1000, potem róbcie zwózki w usie obrońcy obok Sadu to z pewnością mr Malko was nawiedzi
-
zohan [FAoE] vs. Canius [Umbrella] ~ 185.69% On 11-08-2018 12:50:00, the following fleets met in battle: Attacker zohan [FAoE] ________________________________________________ Battlecruiser 6.666 _________________________________________ Defender Canius [Umbrella] ________________________________________________ Large Cargo 3.940 Recycler 1 Deathstar 1 Plasma Turret 60 Small Shield Dome 1 Large Shield Dome 1 _________________________________________ After the battle ... Attacker zohan [FAoE] ___…
-
Dobrze chłopcy że znacie miejsce w szyku - cieszy mnie i buduje wasza postawa. W końcu intensywne szkolenia przynoszą efekt i w końcu nauka nie idzie w las - będzie z was pożytek jeszcze Tak trzymać - zysk tak jak ustaliłem na sojuszowym dzielimy po bratersku - po równo na 3 części. Koordynaty podam w pw z dala od falang przeciwników. Obrońca dostał lekcję dzisiaj porządną i myślę że wyciągnie z niej odpowiednie wnioski. Zwłaszcza że to nie ostatnia lekcja, bo po wyczynach z rakietami zapadła w …