Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam. Pierwszy raz po uf i przejęciu z powrotem mojego starego konta od przekrętasa hectora zdjąłem urlop na dłużej niż 20 minut i efekt poniżej. Wiem, słaby, ale ile gry tyle wyniku Pozdrowienia dla sojuszników, dla Komorników z u68, mojego FAoE z Nekkar i wszystkich znajomych i dostawców. Specjalna dedykacja dla nowego nabytku Komorników glendiego No i SzO obrońcy, ale strata tak niewielka, że nie ma nad czym rozpaczać. Dnia 07-10-2018 19:58:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor …
-
Witam - w krótkim czasie trafiło mi się coś znowu do zepsucia - czyżby dobry prognostyk przed uf...? : data-verified= "> Cel wyskanowany bez żadnych aktywek podczas rutynowego przeglądania galaktyk, więc jedynym utrudnieniem był fakt że nie telepnąłem krążków które tu by się przydały... Szajkę musiałem zabrać bo chciał mi kontrować recki - a tak to już mu nie wypadało, więc dzięki Bogu i jedynej słusznej partii ograniczył się tylko do podziału zysku - pół na pół ma być, ale negocjuję jeszcze... …
-
Latanie gsami ostatnio staje się coraz popularne - ale trudno się dziwić Gratulacje za przeoranie bunkra - przy takiej ilości gęsiny niewiele jest bezpiecznych bunkrów na uni, a wkrótce pewnie nie będzie żadnego. Miłego przetopu i kolejnych udanych wlotów życzę agresorom. Obrońca pewnie pewnie szybko się nauczy że bunkier to nie jest dobra opcja ;p.
-
Powoli się tu robi koncert życzeń... "A może jeszcze frytki do tego" dla każdego...? Ogarnijcie się ludzie...Ja rozumiem że nie każdemu pasuje ten czy inny speed, takie czy inne galaktyki. Ale musu grania na tych ustawieniach złych dla was nie ma - jak komuś nie pasuje to niech nie gra lub zacznie grę tam gdzie mu pasują ustawienia serwera. Ja osobiście też nie jestem pocieszony zmianami, ale poczekam na konkrety odnośnie uf. Mam też dylemat bo nekkar i u68 gdzie gram trafia do jednego koszyka, …
-
Witam. Krzyś już wiele złomów wyłapał i dziś po raz kolejny dał zarobić troszkę. Jak zwykle u mnie był to bfs, wyskanowany troszkę daleko i w okolicy gdzie miał kto mi zrobić kuku - w trakcie lotu było jednak spokojnie, miła konwersacja z kolegą z okolicy umiliła czas. Lekko zlamiony jeden dofarm nieznacznie podniósł straty, ale generalnie bilans jest korzystny więc jest ok. Krzysiowi życzę oczywiście SzO i fsowania bliżej mnie Pozdrowienia i dedykacja dla FAoE z nekkar, Komorników z u68, BPcorp…
-
Gratulacje - za obrońcą czasem ganiałem na u69 i ze 3 razy woziłem w reckach. Zawsze fajnie dawał zarobić, ale nie robił takich numerów jak u Ciebie. Teraz niestety jest za daleko Jako ciekawostkę dodam że na planecie gdzie fsował ekstraktor miał zerowy - ciekawe czy nadal tak jest...? :p Miłego przetopu Chojny, a obrońcy mimo wszystko SzO - może się przeprowadzę bliżej niego i wrócimy do starych praktyk
-
ładnie zdmuchnięte gąski - ale czasem tak bywa jak się nie pilnuje wlotów ślimaków. Miłego przetopu obrońcom, agresorowi więcej ostrożności przy kolejnych lotach.
-
Nosił wilk tfu Rafus razy kilka, powieźli i wilka, tfu Rafusa Procent spory, zysk kosmiczny u obrońców, do tego ładnie zaplanowana i dograna akcja, no i do tego robiona pod gsy, na które moda zapanowała na uni Niby wtopić w ataku to żaden wstyd, ale boleć musiało to starcie mocno, zwłaszcza że większość z takim trudem odbudowanej floty poszła do piachu... Ale Raf da radę się odbudować - trochę emocje opadną, zapał wróci i jakoś pójdzie odbudowa. Obrońcom miłego przetopu sporego zarobku ze wszyst…
-
Oj Rafus, Rafus...Ładnie dałeś zarobić. Szkoda że tak to wyszło - ale trudno, odbijesz się jakoś. Agresor ładnie zarobiony, gsów pewnie przybędzie znowu