Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Kolejne starcie bez większej historii - na chopera kiedyś zaliczyłem jakiś przepał lub dwa, bo zwykle dobrze się pilnował. Dziś udało się dolecieć, mimo że ktoś mi mieszał troszkę w aktywkach...Mam nadzieję choper, że to tylko skleroza, a nie jakieś losowe sprawy. W pierwszej kolejności lecą do obrońcy życzenia SzO, następnie pozdrawiam moich śpiących sojuszników z FAoE, a zwłaszcza QAZX-a, który skasował swoje stare konto z u69 i podjął się budowy nowego konta od zera. Na starym nie pasow…
-
Niby wtopić w ataku to żaden wstyd, ale mając lecąc na planetę i mając cel pod falą to jednak trochę obciach w dzisiejszych czasach Miłego przetopu obrońcy. Agresorowi zaś rozwagi w kolejnych lotach - może tym razem to za wysokie progi były...
-
Ciap w reckach - toż to szok...Gratulacje za trafienie. Ciekawe ilu graczom udało się trafić w całej historii ogame obrończynię...? SzO chyba nie trzeba życzyć bo strata ledwo odczuwalna.
-
Witam nowych i starych graczy nekkar po uf. Czas się przedstawić Starcie bez większej historii nie licząc dofarmiania reckami (nie telepnąłem mt ) i faktu że Gino atak widział - zalogował jakieś 20 minut po starcie. Dlaczego nie uciekł wyjaśnił mi w pw - może tutaj też wyjaśni wszystkim co się stało Troszkę mnie nerwów to starcie kosztowało, bo były skany od sojuszników obrońcy, były jego aktywności, ale parę środków zapobiegawczych i rutynowe działania na takie okoliczności doprowadziły do poni…
-
Nie jest tak źle - coś agresorom zostało do polatania i odrobienia strat Miłego przetopu obrońcom - lifer jak zwykle dał radę
-
Widzisz KKS? Człeku małej wiary - od początku mówiłem że policzone dobrze, że "prawie" od obrońcy znaczy że trafione. Późniejsza podpucha na którą Cię namówiłem tylko to potwierdziła. Dzięki za zaproszenie - zysk dzielimy na pół zgodnie z umową. Kordy do wysyłki podam w pw. Obrońcy życzę SzO - możliwości ma spore, dok coś tam odda więc nie będzie tak tragicznie.
-
zohanek [BP corp] vs. M Kuba [LEG-XX] ~ 554.4% Dnia 12-10-2018 22:48:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohanek [BP corp] ________________________________________________ Pancernik 1.111 _________________________________________ Obrońca M Kuba [LEG-XX] ________________________________________________ Duży transporter 6.600 _________________________________________ Po bitwie... Agresor zohanek [BP corp] ________________________________________________ Pancernik 1.111 ( -0 ) ______…
-
Gratulacje za udaną obronę - rzadko pada taka ilość gąsek, a że starcie nie na byle kim to tym bardziej cieszy Procent i zysk kosmos - w sam raz przed uf Miłego przetopu sojusznikowi, agresorowi lizaczek na osłodę i ostrożności przy kolejnych lotach ślimakami.