Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
malko w formie i w końcu w wymarzonym ST Gratulacje-okolica troszkę odżyje. P.S Ładnie te szósteczki wyglądają w procencie
-
Dobre tarcie nie jest złe - gratki
-
Dobra odpowiedź na ostatnią wtopę komornika - procent troszkę mniejszy niż Miśków na piecyku, za to zysk nadrabia to godnie. No i zrobione solo, więc cały zysk dla agresora Miłego przetopu dziunia, obrońcy zaś życzę odbudowy po urlopie i dalszej aktywnej gry - trudno nie będzie, bo dok plus dobre eko szybko zniweluje tą drobną stratę.
-
Cytat od FILU: „Stawialiśmy na jakiś opór i dodatkowe %%% lub dodatkowe ST ale zawiedliśmy się wlecieliśmy jak w masło ” Taaa, miejsce do starcia wybraliście najlepsze chyba z możliwych, okoliczności starcia i urlopy tych którzy mogli wam zamieszać również pomagały z całych sił - a rajtuzy i tak latały że pół uni zaprosiliście do lotu heheh No ale pogratulować wypada bo i procent i zysk spory co niniejszym czynię. Piecyk już któryś raz daje wam ładnie zarobić, co biorąc pod uwagę znajomość z u69…
-
aleks [LzB] & lajt [K K K_1] & pszczolkaMa jaja [LzB] & Bartol [Veto] vs. miazga [LUMP] ~ 40585.97%
PostProcent niezły, zysk też niczego sobie - gratulacje dla agresorów. Ciekawe jakie było prawdziwe podłoże tego starcia...
-
Hom uciekł ode mnie i padł u Ciebie Choć trzeba przyznać że troszkę popykał w nowej lokalizacji. Zysku nie ma, ale fun był, ogamowe CV uzupełnione. Powodzenia w kolejnych lotach, obrońcy zaś SzO i powrotu na stare śmieci koło mnie
-
Nie byle jaki bunkier i nie byle jaka flota padła. Krwawe starcia i wielu pilotów nie wróciło z tych wycieczek, ale procenty spore wpadły do S&D i zysk też niczego sobie. Przetopu życzę - obrończyni zaś z doku sporo odzyska, ale czy będzie chciała grać dalej...?
-
Gratulacje. Bacznie obserwowałem co się tam odjaniepawlało w tym usie po zdjęciu urlopu i skanach od Ciebie (czyżbyś się czegoś obawiał...? ) i w sumie wiedziałem jaki będzie finał - lot niszczami w widoczne na fali powroty. Przetopu po urlopie i kolejnych udanych starć. Obrońca jako kolejny z imigrantów doświadczył gościnności nekkarowców - SzO życzę.
-
Gratulacje dla agresora - ciekawie ta rywalizacja i odbieranie śrubek się zapowiada bo to napewno nie koniec. Obrońcy lizaczek i SzO. P.S. Malko ty niby robisz fsy, niby pilnujesz zabawek a i tak co jakiś czas wpierdal wyłapujesz O Twoim "lataniu" nie będę się wypowiadał bo tej lameriady, co uskuteczniasz nie da się nazwać lataniem. Jak zrobisz 1/10 Starć Tytanów Yesa lub kogokolwiek z lotników tego uni będziesz mógł krytykować i pouczać.
-
Patrząc na ilość starć na sojuszu AiE i ogólny przekrój starć w ostatnich tygodniach nasuwają się dwa wnioski: 1 Imigranci nie mają u nas lekkiego życia; 2 Sojusz AiE lubi pomagać innym wspierając ich surowcami. Ani jedno, ani drugie mi osobiście nie przeszkadza Gratulacje dla agresora za topową solówkę - wielu o takim procencie może tylko pomarzyć. Przetopu już nie życzę bo dawno zysk przerobiony. Obrońcy lizaczek i SzO.