Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam wszystkich - ciągle widzę tylko Veto i Veto, więc czas coś egzotycznego w tym dziale wkleić Starcie poniższe pewnie byłoby kolejnym nudnym starciem pt. BFS, gdyby nie fakt że obrońca ma sporawo Gs-ów w zanadrzu Kolejne utrudnienie to marna ilość mt na moim koncie - dofarmy robione były reckami w dużym rozstrzale czasowym, ale na szczęście wszystko się udało, gąsek obrońcy nie spotkałem, a on sam krótko po starciu pogratulował starcia i zysku - życzę mu oczywiście SzO! W pierwszej kolejnośc…
-
Wielkie gratulacje! Obrońca dobrze się pilnował i zawsze moje próby kończyły się przepałami. Surowców zawsze sporo woził i kusił, ale i skutecznie zniechęcał aktywnością i dobrymi fsami. Miałeś fart że go trafiłeś Maul. Miłego przetopu Obrońcy zaś SzO - strata w sumie niewielka, surowce się zbiorą, a dt szybko się odbudują. Powodzenia.
-
Ładny wlocik - spory procent i niezły zysk. Na temat moralności starcia się nie wypowiadam, ale cieszy mnie fakt że nie zabrałeś żadnej ogejmowej niedojdy na ten lot, jak niektórym się w ostatnim tygodniu zdarzało czynić P.S. Nie ma skilla - nie ma dexu grubasie. Niedługo zobaczysz na co zbieram ropkę
-
zohan [FAoE] vs. 777 [Umbrella] ~ 206.73% Dnia 11-03-2019 12:52:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca 777 [Umbrella] ________________________________________________ Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 200 Krążownik 200 Okręt wojenny 200 Statek kolonizacyjny 10 Recykler 200 Bombowiec 100 Satelita słoneczny 170 Niszczyciel 100 Gwiazd…
-
zohan [FAoE] vs. cesiu [RKR] ~ 253.68% Dnia 09-03-2019 22:13:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Krążownik 6.666 _________________________________________ Obrońca cesiu [RKR] ________________________________________________ Duży transporter 7.032 Recykler 11 Wyrzutnia rakiet 290 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor zohan [FAoE] ___________________…
-
Ale miło się n uni zrobiło Gratulacje dla agresorów. Obrońcy zaś SzO - kolejny raz wiara w bunkier padła zorana pokaźnym stadem zabawek
-
Gratulacje dla agresora. Jakieś malutkie to starcie, bilans i procent nie pasuje do możliwości konta - do poprawy mister! P.S. Szkoda że konto nie jest już w FAoE, ale z drugiej strony szkoda by jego potencjał się marnował. Kubus z uwagi na brak możliwości gry konto przekazał bez żadnych płatności i innych rekompensat - rozmawiałem z nim o tym troszkę, bo zmiana właściciela wybitnie mnie dotyczy ze zrozumiałych względów - wystarczy popatrzec w usy Wszystkie domysły i podejrzenia dotyczące sprzed…
-
Kto to ten Valkiria że się podszywa pod Komornic? Gruby jak mogłeś tak zlamić tą pułapkę... Gratulacje dla agresorów-procent i zysk niczego sobie.
-
Gratulacje-ładna ilość gęsiny. Skoro zdjęliście cel największemu złomiarzowi to pewnie się już boicie bo sami teraz jesteście celem na długiej liście do odstrzału . Dziwne że kontry na te gsy nie mieliście, ale pewnie nie miał kto policzyć powrotów. Miłego przetopu i pilnujcie się