Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 138.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Dilejt: „9. Kolejka - 21 czerwca Wrocław - Leszno 47:43 Gorzów - Zielona Góra 47:43 Częstochowa - Toruń 44:46 Bydgoszcz - Gdańsk 48:42 9. Kolejka - 21 czerwca Rybnik - Daugavpils 49:41 Tarnów - Rzeszów 57:33 Ostrów - Grudziądz 51:39 Gniezno - Poznań 47:43 9. Kolejka - 21 czerwca Lublin - Opole 55:35 Rawicz - Łódź 46:44 Krosno - Piła 50:40 pauzuje Miszkolc ”
-
Żelcio - ja mówiłem o obsadzie turnieju. Teraz i tak musztarda po obiedzie. Co do kolejki: Niespodzianek nie było jeżeli chodzi o zwycięstwo. Niespodzianką na pewno są rozmiary porażek. Pkt. za ostatnią kolejkę: Kojot: 21 (bez kantu, trafiłem 2 wyniki ) Dilejt: 15 Hellgirl: 11 Silver: 11 Karlos: 8 Klasyfikacja ogólna: Koko - 12 pkt. Żelcio - 13 pkt. Dilejt - 27 pkt. Hellgirl - 28 pkt. Silver1238 - 31 pkt. Dragon XTR - 10 pkt. Karlos23 - 30 pkt. Kojot - 38 pkt. Klasyfikacja punktowa wg. ilości pu…
-
Panowie i panie! Z powodu z powodu absencji Hancocka i Pedersena możliwe są zmiany wyniku meczu Wybrzeże - Włókniarz. Zmiany możliwe do 15, tj. do rozpoczęcia 1 meczu w kolejce.
-
Chyba jedzie. Na SF nic nie piszą. Btw. Rzeszów - Gniezno na pewno dobrze wytypowane?
-
Punktacja za ostatnią kolejkę(+ pkt. za typy w GP) Żelcio: 8+1 Hellgirl: 11+0 Koko: 7 Dilejt: 5+1 Silver: 12+0 Kojot: 5+5 Karlos: 13+1 Dragon: 5 Klasyfikacja ogólna: Koko - 12 pkt. Żelcio - 13 pkt. Dilejt - 12 pkt. Hellgirl - 17 pkt. Silver1238 - 20 pkt. Dragon XTR - 10 pkt. Karlos23 - 22 pkt. Kojot - 17 pkt. I jak zwykle proszę o sprawdzenie. Trochę chaosu wtargnęło w tą kolejkę, więc wybaczcie wszelkie błędy. @Dilejt - naturalnie, że podlicze zaległe mecze. 8. Kolejka - 14 czerwca Zielona Góra…
-
Zaraz spróbuję wszystko ogarnąć i podsumować kolejkę. Jutrzejsze GP z powodu zbyt małej ilości czasu też nie typujemy. Ale niedzielną kolejkę jak najbardziej.
-
Już myślałem, że będzie 3:0.
-
Otóż właśnie. Z powodu odwołania większości meczów podsumowanie zrobię po odbyciu się wszystkich spotkań. Typy można oczywiście zmieniać. Co do German Open: deficytowa impreza. Myślę, że ten turniej sobie odpuścimy i poczekamy na jakąś lepszą okazje.
-
@Czelusta - akurat cytat z felietonu pana Czekańskiego nie jest zbyt obiektywnym źródłem informacji. Zresztą dalsza dyskusja nie ma chyba sensu. Zresztą, gdyby sędzia mógł powtórzyć bieg w czteroosobowym składzie to nie byłoby tematu. A, że nie może, to jest jak jest.
-
Cytat: „Czelusta napisał(a) Cytat: „Kojot napisał(a) Poprawione! Co do sytuacji ze wczoraj: sędzia powinien wykluczyć obu. Bo obaj dobrze wiedzieli co robią. Nicki chciał przedłużyć prostą, Emil chciał się na niego założyć, chociaż dobrze wiedział, że nie ma szans go wyprzedzić. @Czelusta - co znaczy za młody na GP? Ma umiejętności, dobry sprzęt. Faktycznie, lepiej dajmy dzikie karty Gustafsonowi albo Nilsenowi. To chyba dobry wiek?” za młody.... nie jeździ fair x] zbyt lekkomyślny na torze x] c…
-
Poprawione! Co do sytuacji ze wczoraj: sędzia powinien wykluczyć obu. Bo obaj dobrze wiedzieli co robią. Nicki chciał przedłużyć prostą, Emil chciał się na niego założyć, chociaż dobrze wiedział, że nie ma szans go wyprzedzić. @Czelusta - co znaczy za młody na GP? Ma umiejętności, dobry sprzęt. Faktycznie, lepiej dajmy dzikie karty Gustafsonowi albo Nilsenowi. To chyba dobry wiek?
-
Dokładnie, nie pali się. Mamy czas. @Żelcio, punktacja poprawiona. @Andaled - mam chyba jakiś kompleks Pedersena. Poprawione.
-
Zdecydowanie jestem 'za'. Czym więcej urozmaiceń, tym większa szansa, że się pomylę. Joke. Czym więcej takich propozycji, tym zabawa staję się ciekawsza.
-
Cóż, dzisiejsze GP to parodia żużla. Tor po 2 serii wygląda gorzej niż pole po jesiennych wykopkach, organizatorzy oszczędzają wodę bardziej niż plemiona w Afryce. Co nie zmienia faktu, że było sporo mijanek i walki. I mam jeszcze do Was pytanie: czy pozwolicie na zmianę zasad w trakcie gry? Chodzi konkretnie o typowanie w GP. Myślę, że lepiej będzie, że za każde wytypowanie zawodnika w 8 (nie jak dotychczas za wytypowanie konkretnego miejsca) otrzymujemy 1 punkt. Co Wy na to? Cóż, dzisiejsze ty…
-
Dragon, a Ty na ile wypadków w Bydgoszczy liczysz?
-
7. Kolejka - 31 maja Wrocław - Zielona Góra 43:47 Gorzów - Toruń 44:46 Częstochowa - Gdańsk 54:36 Bydgoszcz - Leszno 46:44 6. Kolejka - 31 maja Daugavpils - Rybnik 57:33 Rzeszów - Tarnów 43:47 Poznań - Gniezno 44:46 Grudziądz - Ostrów 49:41 6. Kolejka - 31 maja Łódź - Rawicz 50:40 Opole - Lublin 43:47 Piła - Krosno 49:41 Pauzuje Miszkolc. GP: 1. Crump 19 2. Pedersen 17 3. Hancock 16 4. Sajfutdinov 15 5. Gollob 14 6. Adams 13 7. Jonsson 12 8. Andersen 10 @Andaled: Dzięki
-
@Andaled - typujemy wszystkie polskie ligi + GP. @Żelcio - punktacja jest prosta: 1 punkt za poprawne wytypowanie miejsca, 5 za poprawne wytypowanie dorobku punktowego.
-
Ciekawie zapowiada się najbliższy weekend. W sobotę, 30 maja odbędzie GP Szwecji w Goeteborgu. W niedziele kolejna kolejka E-ligi, oraz I i II ligi. 7. Kolejka - 31 maja Wrocław - Zielona Góra Gorzów - Toruń Częstochowa - Gdańsk Bydgoszcz - Leszno 6. Kolejka - 31 maja Daugavpils - Rybnik Rzeszów - Tarnów Poznań - Gniezno Grudziądz - Ostrów 6. Kolejka - 31 maja Łódź - Rawicz Opole - Lublin Piła - Krosno pauzuje Miszkolc
-
Ten, no... Ładny tor mają w Gnieźnie.
-
Myślałem, że mecz jest w Rzeszowie. Ale przynajmniej w tabeli się wyrównało. Co do e-ligi: zwycięzcy byli znani wcześniej. Ale wyniki mnie mocno zdziwiły.