Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 257.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
buleon
sisko - - Archiwum CT
Postintryguje mnie Twój zawód: " Specjalista ds. logistyki detalicznej nabiału" Co to znaczy po polskiemu? Myślałem, że historykiem Jesteś. Kimkolwiek jednak Jesteś, pozdrawiam i dobrego humorku życzę
-
Fajnie odpowiadasz Aż musiałem wejść w Twój profil z ciekawości kawa czy herbata? herbatniczki czy pierniczki? wziiium czy buuum? Ale coś tam napisz w pierwszym poście,żeby modek był zadowolony, bo Ci jeszcze temacik wyrzuci do kosza, a szkoda postów,nie? Jak wejdziesz między wrony, musisz krakać... Miłego dnia życzę!
-
No szkoda.. A już chciałem założyć tu temat i zastosować tę samą metodę, co DJ Hydrant Tak naprawdę za pierwszym postem autora tematu kryje się głęboka filozofia i i jest to bardzo przemyślana taktyka, która ma sens, ma sens, ma sens. Dostosujmy się jednak do większości, by nas nie zatłukli: -lubisz warcaby?
-
No to w takim razie dzisiaj też się tutaj przywitam z Tobą, bo na irca nie dałem rady wejść w nocy. Cytat od elfi: „ Jakie więc masz skojarzenia z Austrią?” Przede wszystkim muzyka: klasycy wiedeńscy, a także Schubert, Brahms, Mahler i wielu innych. A ponadto : walc, Freud, góry, piękna architektura, Maria Antonina, Maria Teresa, Habsburgowie,Franciszek Józef i cały ten świat,którego już nie ma. Miłego dnia!
-
Oto reklamy serków, których nie można na razie kupić w naszych sklepach. Gdy jednak ktoś zaproponuje wam serek Panda, nie odmawiajcie, dobrze wam radzę :o youtube.com/v/0xv7LSSpUGw
-
Bry! Ładnych kilka lat temu w "Wysokich Obcasach" zadawano znanym postaciom pytania nazywane kwestionariuszem Prousta. Zawsze czekałem na sobotę, by poznać kolejne odpowiedzi na te pytania. Teraz zadaję te pytania na forum. Jeśli nie będzie to dla Ciebie problem, to chętnie poznam Twoje odpowiedzi. Cytat: „ Pytania te w XIX wieku krążyły wśród bywalców europejskich salonów. Dwa razy odpowiadał na nie Marcel Proust, kwestionariusz nazwany więc został jego imieniem. Moja dewiza: Główna cecha mojeg…
-
Legia Warszawa
sisko - - Piłka Nożna
PostCytat od KozaX: „ Poza tym kibice Lecha od zawsze mają problem z radzeniem sobie z frustracją ” Wszędzie wśród kibiców trafia się patologia. Nie wszyscy, a mniejszość, i to bardzo wyrazna mniejszość, ma problemy z zaakceptowaniem porażki. Zdecydowana większość kibiców Lecha potem musi się wstydzić za wybryki garstki łobuzów, bo psują nam opinię. A te gadżety to żal.pl Gratulacje dla Legii! Mecz był niesamowity i trzymał w napięciu aż do końca.
-
Ganik, taki jeden...
sisko - - Archiwum CT
PostWitaj! Cytat: „ Pytania te w XIX wieku krążyły wśród bywalców europejskich salonów. Dwa razy odpowiadał na nie Marcel Proust, kwestionariusz nazwany więc został jego imieniem. Moja dewiza: Główna cecha mojego charakteru: Cechy, których szukam u mężczyzny: Cechy, których szukam u kobiety: Co cenię u przyjaciół: Moja główna wada: Moje ulubione zajęcie: Moje marzenie o szczęściu: Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: Kim lub czym chciałbym być, gdybym nie b…
-
Feniu
sisko - - Archiwum CT
PostChodziło mi o robotę operatora gry. Najważniejsze, żebyś zbyt szybko się nie zniechęcił.Początki zawsze są trudne. A Go to bardzo trudna fucha. Musisz na nowo przekonać się do Poznania. To zdecydowanie jedno z lepszych miejsc w Polsce Moje pytanka: Cytat: „ Pytania te w XIX wieku krążyły wśród bywalców europejskich salonów. Dwa razy odpowiadał na nie Marcel Proust, kwestionariusz nazwany więc został jego imieniem. Moja dewiza: Główna cecha mojego charakteru: Cechy, których szukam u mężczyzny: Ce…
-
Feniu
sisko - - Archiwum CT
PostWitaj, Feniu! Podoba Ci się ta robota? Które z trzech miast, wpisanych w profil, lubisz najbardziej?
-
Johnson - Szampon czy Agent?
sisko - - Archiwum CT
PostBry,Johnsonik! Mam dosyć poważne pytanie: Czy ludzie, ktorzy mówią ze honor i godność są cenniejsze niż życie, potrafią pierwsi narazić swoje życie na niebezpieczeństwo? i co o nich myśleć, jeżeli nie potrafią?
-
Liga typerów - dyskusje
sisko - - Piłka Nożna
PostGRANT, napisz w pierwszym poście nowego tematu,że administracja forum zgodziła się,by nagrodą dla zwycięzcy następnej ligi typerów było prawo do jednorazowego ustawienia własnej rangi w profilu. Z inicjatywą takiej nagrody wyszedł Thorgoth.