Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 60.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Słynna farma z Betelgezy - chyba nie ma nikogo, kto by u niego nie zawitał chociaż raz.

• Podbijam propozycję i od siebie dodam, że polskie znaki przydałyby się również w nazwach sojuszy. Na pewno warto byłoby złożyć tę propozycję na anglojęzycznym forum, ale przydałoby się dowiedzieć czy mamy przy tym wsparcie naszego zespołu - @Art @smoki @ciap co o tym sądzicie?

• Jest dokładnie tak jak piszesz. Z jakiegoś nieznanego powodu informacja w grze o usuwaniu o 3:00 nie pokrywa się z rzeczywistością.

• @Art Zaznaczyłem konto na uni docelowym do usunięcia, miało się dzisiaj o 3 usunąc (co potwierdziłeś w tickecie na stronie supportu), ale jak to zwykle bywa z Ogame konto dalej istnieje a opcja kasacji została odznaczona.

• Podejście jest takie, że każde UF ciągnie ze sobą ofiary. Są one po obydwu stronach - uni docelowych i exodusach - przynajmniej w tym jesteśmy równi.

• Pragnę powitać wszystkich starych jak i nowoprzybyłych graczy na uni Taurus. Mam nadzieję, że to scalenie ożywi trochę rozgrywkę. Do zobaczenia w grze.

• Jest nas całkiem duza gromadka.

• Moja flota I surowce wyparowaly na uni exodus, a konto ma byc dopiero sila przeniesione za 6 dni.

• Cytat od chemik: „Chwilę już tu siedzę i nie widziałem poruszonego tematu... czy ktoś coś wie na temat dopalaczy i załączonych eventów? Z tego co widzę wszystko jest zamrożone, natomiast na wszystkich dopalaczach czas dalej zmierza do 0... Gdyby to trwało kilka h nie widze problemu, małe straty, natomiast gdy to potrwa trochę dłużej np. 3 dni... to co wtedy? zwrot AM? załączenie dopalaczy od nowa bądź od wydłużenie ich czasu trwania o długość trwania transferu? ” Team zignorowal pytania o te kwe…

• Tak, nie da się i nic z tym nie będzie zrobione.

• @ackra Doprawdy fascynująca opowieść, a teraz pozwól, że poczekamy na odpowiedź od @Art @smoki, bo tylko oficjalne, a nie personalne stanowisko nas interesuje. @Bora 3d Milczenie teamu w tej kwestii wydaje się wskazywać na jedno - nic z tym raczej nie zostanie zrobione - za dużo z tym roboty a nasz lokalny team mimo dobrych chęci pewnie nie ma siły przebicia, żeby wywrzeć jakikolwiek nacisk na GF.

• @Bora 3d Albo chociaż możliwość zdjęcia tego przymusowego urlopu.

• Cytat od smoki: „Sprawdzimy to. ” @smoki i jak wyniki sprawdzania?

• @DarthMario. Jak w restauracji podadzą Ci potrawę, która będzie okropna, to też nie masz prawa jej skrytykować, bo sam lepszej byś nie ugotował? Twój argument nie ma sensu. Nie trzeba być specjalistą w danej dziedzinie, by móc wyrazić swoją opinię. Nie wszystko w życiu da się zrobić "bezproblemowo", czasami trzeba włożyć w to więcej pracy, a ci programiści są w pracy, a my jesteśmy ich klientami, więc mamy prawo do własnej opinii i wymagania podstawowego dostępu do usługi, która ich firma świadc…

• Cytat od Bora 3d: „Ciap.... Oni przekonywali mnie do swoich racji dlaczego tylko 1 uni docelowe:) i ok powiedziałem ten temat pozostaje zamknięty bo tak zdecydowano koniec:) ale teraz jak znowu walicie mi w mordke ze mi wrzucicie na 6 dni urlop bez mojej zgody i ochoty gdzie strace wydobycie + geologa to chyba to jasnej anielki mam prawo byc niezadowolony? Czy też nie i powienienem powiedziec że fuzja jest super fajna dopracowana przemyslana i nie powoduje żadnych problemów dla graczy (bo chyba …

• Rekordy Betelgezy

Xadib - - DiD Betelgeuse

Zachęcam resztę graczy do wrzucania swoich rekordów jak najszybciej - trzeba zdążyć przed UF. @kmlody84 Eko możesz wrzucić do osobnego tematu.

• Znamy już datę rozpoczęcia fuzji - 16 października. @ciap pamiętam, że wrzuciłaś arkusz excela pokazujący top po fuzji, dałoby radę zaktualizować go z obecnym stanem punktowym? Zachęcam resztę graczy do wrzucania swoich rekordów jak najszybciej - trzeba zdążyć przed UF.

• Gratulacje starcia, znajdzie swoje miejsce w rekordach na bank.

• Warto byłoby zaktualizować rekordy przed końcem uni. Będzie z tym trochę roboty, ale należy się Wam. wink.png Tak więc proszę pisać posty z aktualnymi rekordami, a ja postaram się dodać wszystkie przed UF.

• Rekordy Betelgezy

Xadib - - DiD Betelgeuse

Trzymam kciuki @Gremlinek., dasz radę. Warto byłoby zaktualizować rekordy przed końcem uni. Będzie z tym trochę roboty, ale należy się Wam. Tak więc proszę pisać posty z aktualnymi rekordami, a ja postaram się dodać wszystkie przed UF.