Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 60.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od chemik: „Chwilę już tu siedzę i nie widziałem poruszonego tematu... czy ktoś coś wie na temat dopalaczy i załączonych eventów? Z tego co widzę wszystko jest zamrożone, natomiast na wszystkich dopalaczach czas dalej zmierza do 0... Gdyby to trwało kilka h nie widze problemu, małe straty, natomiast gdy to potrwa trochę dłużej np. 3 dni... to co wtedy? zwrot AM? załączenie dopalaczy od nowa bądź od wydłużenie ich czasu trwania o długość trwania transferu? ” Team zignorowal pytania o te kwe…
-
@ackra Doprawdy fascynująca opowieść, a teraz pozwól, że poczekamy na odpowiedź od @Art @smoki, bo tylko oficjalne, a nie personalne stanowisko nas interesuje. @Bora 3d Milczenie teamu w tej kwestii wydaje się wskazywać na jedno - nic z tym raczej nie zostanie zrobione - za dużo z tym roboty a nasz lokalny team mimo dobrych chęci pewnie nie ma siły przebicia, żeby wywrzeć jakikolwiek nacisk na GF.
-
@DarthMario. Jak w restauracji podadzą Ci potrawę, która będzie okropna, to też nie masz prawa jej skrytykować, bo sam lepszej byś nie ugotował? Twój argument nie ma sensu. Nie trzeba być specjalistą w danej dziedzinie, by móc wyrazić swoją opinię. Nie wszystko w życiu da się zrobić "bezproblemowo", czasami trzeba włożyć w to więcej pracy, a ci programiści są w pracy, a my jesteśmy ich klientami, więc mamy prawo do własnej opinii i wymagania podstawowego dostępu do usługi, która ich firma świadc…
-
Cytat od Bora 3d: „Ciap.... Oni przekonywali mnie do swoich racji dlaczego tylko 1 uni docelowe:) i ok powiedziałem ten temat pozostaje zamknięty bo tak zdecydowano koniec:) ale teraz jak znowu walicie mi w mordke ze mi wrzucicie na 6 dni urlop bez mojej zgody i ochoty gdzie strace wydobycie + geologa to chyba to jasnej anielki mam prawo byc niezadowolony? Czy też nie i powienienem powiedziec że fuzja jest super fajna dopracowana przemyslana i nie powoduje żadnych problemów dla graczy (bo chyba …
-
Rekordy Betelgezy
Xadib - - DiD Betelgeuse
PostZachęcam resztę graczy do wrzucania swoich rekordów jak najszybciej - trzeba zdążyć przed UF. @kmlody84 Eko możesz wrzucić do osobnego tematu.
-
Gratulacje starcia, znajdzie swoje miejsce w rekordach na bank.
-
Rekordy Betelgezy
Xadib - - DiD Betelgeuse
PostTrzymam kciuki @Gremlinek., dasz radę. Warto byłoby zaktualizować rekordy przed końcem uni. Będzie z tym trochę roboty, ale należy się Wam. Tak więc proszę pisać posty z aktualnymi rekordami, a ja postaram się dodać wszystkie przed UF.