Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Elkanen: „Cytat od ciap: „Ale pod względem proporcji nie ma to znaczenia jakie speed. Bo eko i zjadanie dexu w fuzyjnej rośnie z speed eko. ” Jednak jestem zdania jak juz napisal @Apofis ze fuzyjna jest oplacalna dopiero w pozniejszym etapie gry kiedy dex juz jest dosyc mocno rozbudowany. W przeciwnym razie tylko sie traci wiecej niz zyskuje. ” Wyliczenia z jednego posty wyżej > Nadchodzi nowe - dyskusja pokazują że poniżej 38 lvl również się nie traci. Wiele osób pisze do mnie "jesteś …

• Cytat od Elkanen: „Na jakim speed eko to liczysz? Teraz mamy standard x6-x7? ” Speed x7 x7 - 17 serwerów x6 - 4 serwery Ale pod względem proporcji nie ma to znaczenia jakie speed. Bo eko i zjadanie dexu w fuzyjnej rośnie z speed eko. Cytat od Apofis: „Cytat od ciap: „rzy mniejszych lvl również wydobycie na kopalnie jest większe niż zjada fuzyjna... ” Ale 80 000 energii do pełzaczy to nie wystarczy podnieść 1 lvl dexu i postawić fuzyjnej na 22 jakiś pomysł ? ” Więcej energii to więcej satelit = w…

• Cytat od Apofis: „Może od 38 lvl tak ale na niższych to tak nie działa Podniesienie 1 poziomu deuteru daje mi 6700 dex na godzinę do tego zabiera ok1400 energii sama, fuzyjna daje mi ok 9000 energii a zjada 6000 dexu na godzinę ” Dojście do 38 deuteru z samego eko zabiera 590 dni czyli ok 1,6 roku. 37 / 31 / 33, energetyczna 18, fuzyjna 19 na 90% - 7.322 pobieranie dexu * lvl dexu * wydobycie * wzrost eko * 32 * 88.914 * * 33 * 100.862 * 11.948 * 34 * 112.716 * 11.854 Przy mniejszych lvl również…

• Rozmówki u68

powyginany drucik - - DiD U68

Cytat od ^BrzydaI^: „kto wie jaki Nick ma teraz 1910 ?? ” Choć strona padła dane nadal pobierane: * 2019-11-04 * 275301 * Wociu * 500245 * KOMORNIC * 1910 * > * Wociu

• Cytat od Apofis: „ Cytat od ciap: „+1 lvl deuteru i finalnie wychodzę na to samo co osoby które wybrały obronę + satelity. Dodatkowy deuter rekompensuje moje zużycie deuteru. ” Czyli mam rozumieć, że dodatkowy lvl deuteru starcza na całe zapotrzebowanie fuzyjnej? ale to chyba nie na każdym poziomie do tego trzeba mieć wysoki lvl deuteru? Jak ktoś ma na poziomie około 31 może braknąć. Zależy chyba wszystko kto jakie ma poziomy. ” Znowu!!! Tak, starcza u mnie. I starcza u Kamila. Fuzyjna nie zjada…

• Cytat od Elkanen: „Z tego co widzialem niedawno to z bunkra 10kkk zrobilo sie juz 22-24kkk to dopiero oplacalnosc pomysl sobie co bys mogla miec zamiast tak przerosnietego bunkra ” To słabo widziałeś. Po 1 mam obrony 16kk i to głownie na moonach (10kk). Mam 15 16* planet więc średnia wychodzi 1kk. Jakbym miała żyć z satelit musiałabym postawić obronę wartą dużo więcej. Myślę że przy 90k spokojnie te 5kk musiałabym mieć żeby "spać spokojnie". Choć czy można spać spokojnie jak po serwerze lata 20k…

• Cytat od Elkanen: „Cytat od Munio_Uni 1: „Na 15stce szkoda sie z satkami wygłupiać. ” Jak zrobisz dobry bunkier to satki nie sa zle. Oszczednosc dexu jest wieksza dzieki temu, ze fuzyjna pracuje na mniejszych obrotach. A te 10-20k satek przy eko 43/37/39 a nawet slabszym nie jest jakims duzym kosztem. ” O jakiej Ty oszczędności piszesz? Cytat od Elkanen: „Ja mam 10-20k satek na kazdej planecie. Planet 13, obrona na kazdej z nich 2,5kkk +/-. Fuzyjna 21 lvl max i nie ciagnie na max mocy. I po 15k …

• Cytat od kermit: „Cytat od Apofis: „Z pełzaczy jest tyle złomu co z mt ” 1667 pelzaczy do tego jakies 7k satek bo czesc zasila tez kopalnie, do tego DT do zsylek i zlomu coraz wiecej ” Satelita słoneczny (Liczba: 1) Elektrownia fuzyjna (Poziom 22) z 212,5k eko zjada 12,5k + energii na plusie mam 83.643 DT/MT nie mam na planetach

• @dexPL Niezgodne, nie zgodne. Kto spojrzy z perspektywy dłuższego czasu to jest zgodne - bo PZ pochodziło z jego floty. Kto nie to ma niezgodne. I tyle w temacie.

• Ależ proszę bardzo: Cytat: „Proszę powiedzieć mi czy ja dobrze rozumiem, że Ty dopuszczasz błąd gracza, nie gry, do tego, by złamać regulamin. Jeśli tak to proszę odpowiedzieć na kilka kwestii: a) jaki jest minimalny czas grania/budowania floty, by była uznana, że ma historię i można zastosować sytuację nadzwyczajna, oraz jaki jest minimalny Top, by uznać, że gracz mógł popelnic błąd. b) jakie inne formy popełnienia błędu są dopuszczalne, np. Wysłałem atak i zauważyłem, że gracz się zalogował na…

• Widzę że niektóre osoby maja używanie na prywatnych kanałach komunikacji. Ciap poszła bo brakuje argumentów? Nie potrzebuję argumentów bo nikogo nie muszę przekonać do niczego. Jedynie wyrażam swoje zdanie i przypominam że Art ma prawo do decyzji innej niż Zasady Gry. Nigdy nie będzie tak że każda sytuacja jest opisana w Zasadach Gry. Jest tego za dużo dlatego są w team osoby decydujące które mogą podjąć w takim wypadku decyzję. Każda inna/dziwna/ niestandardowa sytuacja oceniana jest indywidual…

• Cytat od Zagubiony: „@ciap Nie wiem czy wiesz ale flota w głębokiej przestrzeni jest niczyja ma 0 techy bojowe, "moja" to była za nim tam trafiła ” Jakbyś mnie czytał uważnie na pierwszej stronie napisałam że jest niczyja ale swoją historię ma i do kogoś kiedyś należała. Kiedyś w ogame wszystko było rozdzielone. Jak wysłałeś surowce do kogoś to automatycznie stawały się nowej osoby i mogła zrobić z nimi co chciała. Teraz jeżeli wyślesz surowce do osoby niżej to mają łatkę "darowizna" i już są og…

• Cytat od Zagubiony: „@ciap czytasz to co napisałaś ” Czytam i uważam że mnie trollujesz dlatego sobie idę. Dobranoc.

• Czyli podsumowując.... Jeżeli dostanę złoma i mój sojusznik ukradnie trochę PZ to może mi je bez problemu oddać po zgłoszeniu pożyczki recków. Jednak jeżeli skasuję planetę z flotą którą budowałam np. 5 lat to odesłanie PZ byłoby pushem pomimo że KAŻDY WIE ŻE FLOTA NALEŻAŁA DO MNIE? I team jest w stanie sprawdzić to w logach że na pewno PZ które zebrał mój sojusznik należało do mnie? Dodatkowo sojusznik nie odsyła więcej niż sam zebrał. PZ nie może trafić do mnie. @TheSnacker12 Władczyni? Mam tu…

• @Fenrir Minusujesz bo zacytowałam Zasady Gry? Jeżeli się nie podobają to zrób jakaś dyskusję na ORG żeby CoMa nie mógł podejmować decyzji innych niż opisane w Zasadach Gry. @TheSnacker12 Push z surowców które powstały z własnego PZ?

• "Community Management gry zastrzega sobie w każdej chwili możliwość odstępstwa od niniejszych zasad." Art może podjąć decyzję inną od Zasad Gry w każdej chwili. Zdanie o którym piszesz ("O zmianach zostaną poinformowane grupy graczy, których te zmiany dotyczą.") tyczy się "Zasady gry mogą być zmienione lub zniesione np. podczas trwania eventu.".

• Cytat od TheSnacker12: „A co w sytuacji gdy złom zbierze agresor? Szczęście przechyliło się na jego strone? ” Nie masz PZ. Nie wiem kto mu oddał PZ ale jeżeli nie chciałby tego zrobić to osoba która dostała kasację planety nic by nie dostała. Cytat od dexPL: „czy WŁADZA może to zapisać w regulaminie i zasadach gry? Tak, aby się nie okazało, że w identycznym przypadku WŁADZA jednak nie dostrzeże powiązania między zasobami i ich źródłem i jednak okaże się to pushem? Bo decyzje WŁADZY są mocno uzna…

• Cytat od TheSnacker12: „Czyli mogę bezproblemowo puścić atak na jakiegoś gracza z topki i się rozbić, a potem powołując się na ''Sytuację nadzwyczajną(np: urodziny kota)'' ubiegać się o zwrot pz'ta? ” Jeżeli Twój sojusznik zbierze złom to wystarczy że napisze normalną pożyczkę recków i nie ma tutaj nic nadzwyczajnego. Powtórzę że jeżeli jest jak piszecie i doszło do oddania PZ to... Władza jedynie połączyła fakt posiadania floty przez gracza X i odesłania surowców powstałych z tej floty. Rozumie…

• Cytat od justvroum: „@ciap już zdecydowana większość trzeźwo myślących graczy zdaje sobie sprawę że jesteś oderwana od rzeczywistości... ale skup się ” Daruj sobie to obrażanie. Cytat od justvroum: „1. porzucona planeta - planeta N I C Z Y J A 2. zakaz pomocy w obudowie - R E G U L A M I N 3. słanie surowców z kont niżej graczowi wyżej w topce bo popełnił B Ł Ą D i został uznany za sytuację "nadzwyczajną" ” Nie twierdzę że to nie jest prawda. Cytat od justvroum: „Jak ja popełnie błąd podczas za …

• "1. Sama się nie skasowała. To gracz popełnił błąd." Gracz popełnił błąd i nie dostał backupa. Dostał jedynie złom z swojej floty. Jeszcze niedawno ktoś na priv mi pisał że team strasznie słżbistowy jest. Że nie patrzą skąd są surowce tylko sztywno wszystko analizuje osobno. Zdecydujcie się czego chcecie. "2. Wcześniej w takich sytuacjach nie było mowy o jakiejś pomocy - a tutaj zaistniały "nadzwyczajne okoliczności". Dlatego właśnie chciałbym, aby lista takich "nadzwyczajnych okoliczności", któ…