Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @FlyMeToTheMoon nie rozumiem co ma z nimi być?

• Cytat od smoko: „Witam, orientuje się ktoś czy jak bedzie ten jutrzejszy event 40% szansa moonowa, to szansa każdej próby moonowej jest mnożona razy 2 ? np zamiast 13% bedzie 26% , czy tylko pełne 20% są podnoszone do 40 % ? ” Dodam do odpowiedzi której udzielił Ci @PiotrekPe że wielkość moona nie ulega zmianie. Czyli robimy na 20% ale wielkość mamy z 10%.

• Energia potrzebna jest do kliknięcia budowy

• Handel

powyginany drucik - - DiD Leda

Cytat od Poka_Bydlaka: „A druga część, wbrew pozorom podziela/ła ten pogląd. Niekoniecznie wypowiadając się. ” Po hejt jaki dostałam odniosłam inne wrażenie. Chyba musieli się nieźle zakopać i ukryć.

• Cytat od Wojownik Kajaczenko: „lepiej jakby to cale snd bylo od jakiegos zysku, a nie od 250%. inaczej by wszystko wygladalo ” Nie przeszła opcja musi być jakikolwiek zysk to wątpię żeby przeszedł większy próg

• To że Wy macie po X kont nie znaczy że każdy gracz ma! Dowcipnisie.

• Cytat od Qnick: „Cytat od ciap: „Cytat od Anakinek: „Chodziło o ożywienie Uni, zachęcenie do gry, a z tego co się dzieje w tej i poprzedniej edycji, to wygląda, że zachęca tylko do większej ilości pushów i obsługi multi. ” Mi już 6 osób napisało że kończy gre ” 6 osób czy 6 kont, bo to spora różnica ” 6 osób. Nie każdy na serwerze to multi...

• Cytat od Anakinek: „Chodziło o ożywienie Uni, zachęcenie do gry, a z tego co się dzieje w tej i poprzedniej edycji, to wygląda, że zachęca tylko do większej ilości pushów i obsługi multi. ” Mi już 6 osób napisało że kończy gre xD

• @Pan S Z informacji mi dostępnych nie ma błędu w kasowaniu kont z anty. Post który cytujesz nie był odpowiedzią na Twój post a na wiadomość która cytowałam. Płatna antymateria schodzi jako pierwsza i sporo osob nie zauważa tego.

• Handel

powyginany drucik - - DiD Leda

I pomyśleć że jeszcze parę tygodni temu sporo osób wyzywało mnie że bronię handlarza argumentem "bo nie ma problemu z kryształem" tylko dlatego że zarabiam na tym.

• Cytat od Bearded: „Ale mimo to, faktycznie Dagmara słusznie mnie poprawiła, bo na ogół są 2-3 (jedno bankowo przed nowym rokiem). ” Zawsze 50% anty było w święta i zawsze okolice maj-czerwiec, w tym roku nie było a czekałam dali za to później @Munio_Uni 1 -50% to nie wiadomo całkowicie kiedy postanowią takie coś dać ;x

• Od 7-8 lat 50% jest 2-3 razy w roku

• Ostatnio była promocja 50% na przenoszenie. Cytat od Ruda: „Nie spotkałam się osobiście z taka promocją ” Kiedyś była na oficerów ale dawno temu.

• Cytat od KissOfTheDragoon: „dex tez ciezko pewnie bedzie kupic... ” Jak kiedyś nie było handlarza to uni tonęło od dexu... Brakowało tylko kryształu.

• Paziol a ze mną dzielić się nie chcesz Na co Ci tyle surowców?

• Cytat od foxopi: „Oczywiście, do tego potrzebne są wyliczenia, które Starrk i ciap niejednokrotnie robili Może pójdź poczytać i wróć z podkulonym ogonem. ” Czytał tylko dla niego obrona + satelity to koszt stały - raz ponosimy a fuzyjna to koszt zmienny - rośnie z czasem bo pobiera dex. Nie bierze w tych wyliczeniach jednego że zamiast obrony budujemy kopalnie która redukuje stratę deuteru i robi się z tego koszt stały. Co do 13 i 15 to wybór dla niego powinien być łatwiejszy bo 13 ma swoje kosz…

• Konta

powyginany drucik - - DiD Nekkar

@elBlackened Wiele osób tak zrobiło patrząc na ilość pytań w tamtym czasie.

• Cytat od FlyMeToTheMoon: „Wolę dobrą 13stkę niż zimną 15stkę. Ile osób, tyle opinii. ” W moim przypadku czas zwrotu 15 w porównaniu do 13 i satelit to 13,5 miesiąca. Jeszcze troszkę i się zwróci. @Starrk Ja tam nikogo nie zmuszam do 15 a nawet lepiej że ich nie mają. Więcej dla mnie.

• Cytat od Oxox: „Wiele się zmieniło? ” board.pl.ogame.gameforge.com/i…p/Board/677-Nowo%C5%9Bci/ Warto przeczytać wersje o pełnych numerkach 7.0, 4.0, 3.0

• [ciach] Moon 30.10 - 06.11 * Nr * Nick * Status * Kordy * Moon * > * Zmiana na * % z moona * 1 * Gorgutz * * [1:171:14] * 4428 * > * [1:171:14] * 115,34 * 2 * sapn * * [1:286:8] * 4683 * > * [1:286:8] * 129,00 * 3 * Gorgutz * * [2:173:10] * 4690 * > * [2:173:10] * 129,39 * 4 * Scalpel * I * [5:58:12] * 4749 * > * [5:58:12] * 132,66 * 5 * Gorgutz * * [1:171:3] * 4896 * > * [1:171:3] * 141,00 * 6 * sexa * * [2:130:4] * 4959 * > * [2:130:4] * 144,66 * 7 * Governor Lambda * i * [9:127:5] * 5099 * > …