Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 964.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od kruszynka: „Cześć kaszai Buziaki kruszonka Lubisz krokodyle?:P To podchwytliwe pytanie Ile muffinków już napiekłaś? moze to i dziwne ale nigdy w zyciu nie piekłam muffinkow Oo Zrobiłaś specjalne cebulowe dla Ogra? Zrobilabym Zdarza Ci się rzucić w niego cebulą jak Ci się sprzeciwia? O dziwo nie. Ogolnie to chyba malo sie sprzeczamy, chyba nigdy. Czemu już tak mało spamu w Twoim CT? Stałaś się bardziej skryta niż kiedyś czy ludzie nie mają pomysłu na pytania do Ciebie po przeczytaniu tyl…
-
Top 10 Starć Uni Antares
kasai - - Hall of Fame
PostPo malu cos z tego tematu bedzie Podklejam. Zycze powodzenia w aktualizacjach.
-
Cytat od Ratownik999: „Cytat od kasai: „Z rangami nadal walczymy. Niektorym wyświetlają sie dobre, innym zaś złe. Forum 'samo' przydziela roznym użytkownikom dziwne rangi Pracujemy nad naprawa tego. Prosze wiec co chwile nie zglaszac tego problemu. ” Słabo coś wam ta walka idzie skoro u mnie już kilka dni nie wyświetla żadnej ” Akurat jest to sprawa niezależna od nas. Mamy po prostu za malo mocy Nie jestem jednak w stanie powiedzieć kiedy to zostanie naprawione.
-
Konkurs na logo forum o tematyce zimowo-bożonarodzeniowej 2016 Pierwszy śnieg już za nami, a na forum nadal mało klimatycznie smile.png Z tego powodu potrzebujemy Waszej pomocy do upiększenia naszego forum o nowe zimowe logo. winter-06.jpg I. Szczegóły techniczne: - maksymalne wymiary:szerokość - 600px; wysokość - 150px; waga - 300 KB - minimalne wymiary: takie jak oryginalnego logo - format - jedynie pliki *.jpg, *.gif i *.png - brak animacji Oryginalne logo: styleLogo-fdf3f376eb6b9fc52debffb5a…
-
Z lagami poki co nie da sie nic zrobic. Zostały poczynione pewne czystki ale nie zmienilo sie zbytnio zachowanie forum. Z rangami nadal walczymy. Niektorym wyświetlają sie dobre, innym zaś złe. Forum 'samo' przydziela roznym użytkownikom dziwne rangi Pracujemy nad naprawa tego. Prosze wiec co chwile nie zglaszac tego problemu. Jak sie komus trafi double post przez zlagowane forum to prosze po prostu zglosic tego posta do usunięcia Poki co udalo nam sie naprawić przeszukiwanie forum, a w profilac…