Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Avinashi: „@Art a czy dowiem się, czy dok pojawia się (już??) przy każdym ataku, czy są to losowe zdarzenia? chodzi mi o to czy muszę spełnić jakieś warunki konkretne. Czy dok pojawia się tylko w solowych atakach czy w ACS również? ” Rozmawiałem w tej sprawie, podpierając się nawet sytuacjami zgłoszonymi bodajże na OGame.cz. Na chwilę obecną nie wiemy co powoduje niepowstawanie pola wrakowego. To, o co jestem zawsze wypytywany to czy po ataku widać 'transport' wraków do doku czy nie. Cz…
-
wylogowywanie z konta
Art - - Błędy w grze
PostJeżeli ktoś gra na tyle często, to statystycznie ma większą szansę na odkrycie sposobu problemu, aniżeli mała grupa pracowników, którzy muszą owy błąd przetestować. Musisz sobie chyba zdawać sprawę z tego, że istnieje większa szansa na odkrycie sposobu działania danego błędu w przypadku większej grupy osób, aniżeli gdyby miałby to sprawdzać jeden człowiek, nieprawdaż? Z mojej strony oczekuję wsparcia w rozwiązaniu problemu. Nie widzę przeszkód w zepchnięciu tego 'dalej' do działu technicznego, k…
-
suwak prędkości floty
Art - - Błędy w grze
PostNiestety nie mam "rąk, które leczą", aczkolwiek przypominam o tym nieszczęsnym suwaku przy okazji. Nic więcej ponad to nie mogę zrobić.
-
wylogowywanie z konta
Art - - Błędy w grze
PostTo tylko pokazuje losowość owego zdarzenia nic więcej. To za mało, aby znaleźć źródło problemu.
-
wylogowywanie z konta
Art - - Błędy w grze
PostJeżeli wylogowania są losowe, ciężko je będzie powtórzyć w środowisku testowym i poszukać przyczyny. Czy istnieje coś co powoduje owe wylogowanie?
-
suwak prędkości floty
Art - - Błędy w grze
PostCytat od Qnick: „@Art skoro rynku programiści nie potrafią naprawić, to może chociaż ogarną ten pasek, bo nie idzie go używać. Jest totalnie niefunkcjonalny (ruch myszką powoduje zmianę prędkości), a w mobilnym FF są do wyboru, albo 100, albo 10%. ” Liczę na zmianę tego paska. Wielu osobom on nie pasuje. Musimy poczekać na to, aż ktoś decyzyjny w końcu zmieni o nim zdanie :p
-
Błędy związane z falangą
Art - - Błędy w grze
PostNiestety nie znam odpowiedzi na to pytanie. Poprawki zwykle trafiają sprawnie do gry. W ostatnim czasie mieliśmy już kilka.
-
Błędy związane z falangą
Art - - Błędy w grze
Postpoprawka ma trafić do gry w wersji rc21.
-
Cytat od wampek: „Cytat od Art: „zgnoić osoby, które i tak nie mogą wyłączyć rynku. ” A nie mogłeś tego po prostu napisać w sytuacji gdy wszyscy o to prosili? Jak sam zauważyłeś, wielu tutaj jest znawcami tylko z nazwy i nie wiedzą co leży w Twojej gestii a co nie... jak nic nie możesz zrobić, to wypadałoby chociaż o tym poinformować. To też jest forma odpowiedzi. ” To był ciężki okres. Niewielki dostęp do informacji, ogólny marazm. Wybacz, że nie napisałem "przepraszamy ale nie możemy wyłączyć …
-
@Elmo[Wieiworak] Problem w tym, że owe 'żalenie się' ma tu tylko jedną formę. Może niektórych to bawi, ale na dłuższą metę jest to po prostu męczące. Skórę mam grubą, hodowaną od lat. Ale nie mogę pozwolić na wolną amerykankę tylko dla samej frajdy gawiedzi, która ma jeden cel - zgnoić osoby, które i tak nie mogą wyłączyć rynku. Reszta zarzutów to absurdy w stylu - "były święta, ale Art bierze za coś pieniążki". Pragnę zauważyć, że czepiam się wyjątkowo kąśliwych i niskolotnych postów. Nikt z Ze…
-
Cytat od wampek: „przekazać opis błędu wyżej każdy potrafi. ” Czytając niektóre posty, to nawet z tym bywają problemy. Wypowiadam się w tematach, na które mam wpływ i nie jest to tylko sfera życzeń i nadziei. Proszę brać pod uwagę, że sytuacja jest napięta zarówno dla Was jak i dla nas, mamy ręce pełne roboty i osobiście nie mam czasu schylać się do niskolotnych zaczepek. Jeśli ktoś chce z nami współpracować, niech sobie daruje smętne komentarze i wywody - skupmy się na konkretach. Wracając do m…
-
@dexPL proszę przestań stosować podjazdy w moją stronę. Jest to męczące i w pewnym momencie będę już po prostu kasował posty, które będą zawierały tego typu uwagi. Jeśli to nie pomoże, skończą się Twoje tyrady na tym forum. Opisany błąd został zgłoszony, widać jego naprawa nie została przeprowadzona do końca. Zgłoszę błąd jeszcze raz. PS. to samo dotyczy @justvroum