Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Leonidas: „Czyli w dalszym ciągu pojawia się ten błąd. Którego jak się domyślam naprawa to kilka chwil @Art gdyby tylko ktoś to zgłosił i pytał codziennie co z tym zrobią. ” Nie wiem czemu mnie wołasz w RW. Od tego jest dział zgłoszeń błędów Problem z dokiem dla floty startującej z księżyca zostanie wkrótce naprawiony (jeśli o to chodzi).
-
Jedynym argumentem jak tu zauważyłem, to 'dej mi PW od 1% strat bo się nie opyla latać' To wg mojej skromnej oceny za mała siła przebicia. Ale przy okazji zapytam jak to wygląda w innych krajach. Tak jak zostało tu wspomniane, jakiś próg trzeba było przyjąć. A że komuś nie wsmak, że generał nie trzepie kokosów jak Odkrywca, to za mało na zmiany :p
-
To może zacznijmy inaczej, nie gram aktywnie dlatego jestem ciekawy czy Wam uda się stworzyć listę akcji, które wg Was są irytujące i powinny być zabronione. Uważam, że w takich sytuacjach z mojej perspektywy arbitralne zakazywanie czegoś, co wykorzystuje cała społeczność będzie mijać się z celem. Rozumiem, że wygląda to na akcję w stylu "niech ktoś", ale tutaj ewidentnie potrzebne mi jest Wasza opinia do takiej 'listy' i podoba mi się dopisek przedstawiony przez dexa - "lista obejmuje następują…
-
Wersja 7.1.1 rc4
PostSzanowni Gracze, dziś na nasze serwery trafi mała poprawka usuwająca błąd, który swoim działaniem obejmował floty, które były w ruchu ponad tydzień. Aktualizacja trafi na serwery około godziny 14:00.
-
Cytat od arts: „Czy jest możliwość żeby gracze Ledy otrzymali ankiete w grze dotyczącą umożliwienie trafienia handlarza w ekspedycji?? Tylko na ekspie. ” Na tę chwilę nie ma takiej opcji. Możemy mieć nadzieję, że kiedyś się pojawi
-
Błąd zmiennej językowej został skorygowany. Cytat od justvroum: „Prośba o ponowne wysłanie maila do aktywacji konta również nie działa, przenosi na stronę gameforge gdzie nie ma odpowiedniego odnośnika do ponownego wysłania maila z potwierdzeniem rejestracji, a stary link natomiast przestaje być ważny po kilku dniach. A forum już tak ma od dłuższego czasu ” Możesz pokazać gdzie dokładnie klikasz? Mi bez problemu udało się ponownie wysłać kod aktywacyjny na maila: board.pl.ogame.gameforge.com/i…R…
-
Cytat od psycho: „Cytat od Art: „Cytat od LA PUTIN LABAMBA: „@Art czy bedzie handlarz na nowym uni ? ” Ma nie być ale się upewnię ” Duzo graczy twierdzi ze by zagralo, gdyby handlarz jednak byl. W tym i ja. Dlaczego tego nie bylo w ankiecie skoro mialo to byc konfigurowalne per universum? ” Nie kojarzę, aby opcja handlarza miała być opcją pod głosowanie. Upewniłem się i na chwilę obecną handlarza nie będzie na nowych Uni. Może za jakiś czas będzie on możliwy? Tego niestety nie wiem.
-
Wersja 7.1.1 rc3
PostNa podstawie zebranych opinii, wartości bonusu zostaną zmodyfikowane następująco: - Poz.1 +30% - Poz. 2 +22,5% - Poz. 3 +15%
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Mirmir: „A marża u zbieracza nadal taka sama jak u odkrywcy. Zlikwidujcie wpis w klasie zbieracz:-niższe opłaty rynkowe nie ma on racji bytu ,bo to po prostu nieprawda. ” Zgłoś błąd w odpowiednim dziale. Wiem jednak, że jeśli odnosisz się do wyświetlanych kwot w dymku, to tylko błędne wyświetlenie, prowizja jest obliczana poprawnie po przeprowadzeniu transakcji.
-
Wersja 7.1.1 rc3
PostSzanowni Gracze, już w poniedziałek, 27 stycznia przeprowadzimy aktualizację gry do nowej wersji. O godzinie 10:00 aktualizacja zostanie przeprowadzona na OGame UK o 10:00. Pozostałe kraje, w tym Polska otrzyma aktualizację ok. godziny 13:00 Lista zmian - [Nowość] Bonus do produkcji kryształu dla planet na pozycjach 1/2/3 w układzie galaktyki - Poz.1 +15% - Poz. 2 +10% - Poz. 3 +7,5% Zamysłem tej nowości jest wsparcie niedoboru kryształu na serwerach po wyłączeniu handlarza Chcemy poznać Waszą o…
-
Wersja 7.1
PostSzanowni Gracze, w celu zachowania chronologii wersji informujemy, że wczoraj ok godziny 17:00 miał miejsce hotfix, który został oznaczony wersją 7.1.0-rc23, który: - usuwał błąd powodujący, że niektóre handle dokonywane na rynku kończyły się otrzymywaniem niepoprawnych ilości surowców w zamian. Przepraszamy za wczorajszy brak informacji.
-
Wersja 7.1
Post*aktualizacja*
-
Wersja 7.1
PostSzanowni Gracze, jutro w okolicy godziny 10:00 na nasze serwery trafi ostatnia z serii poprawek oznaczona jako 7.1.0-rc22, która: - usuwa błąd dla automatycznych zapytań będących parowanymi z niższymi niż wymagana ofertami zakupu - podniesie ograniczenie w maks. ilości podczas handlu do poprzedniej wartości (500M) - usuwa błąd powodujący zwiększoną produkcję statków przy wykorzystywaniu dopalaczy - usuwa błąd powodujący widoczność ataków rakietowych na falandze - usuwa błędy pojawiające się w sy…