Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 204.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Atak na księżyc 21.05.2018 21:48:24 - mad max [Minionki] - 4377% (Ukryta treść) (Ukryta treść) Atak na księżyc 22.05.2018 15:42:28 - mad max [Minionki] - 4691% (Ukryta treść) (Ukryta treść) Atak na księżyc 22.05.2018 16:03:33 - mad max [Minionki] - 4317% (Ukryta treść) (Ukryta treść) Atak na księżyc 23.05.2018 12:42:03 - mad max [Minionki] - 4119% (Ukryta treść) (Ukryta treść) Atak na księżyc 25.05.2018 03:02:01 - mad max [Minionki] - 3706% (Ukryta treść) (Ukryta treść)
-
Cytat od tomee: „Cytat od Zielu: „Źle nie jest bo starcie nasze co zresztą było oczywiste. ” Po czym wnosisz? Sadze, ze jest zle, z tego co moi liczyli wychodzilo okolo 101k recy a wy zrobiliscie starcie na 135k recy. nie chce juz tutaj liczyc ile % wyszlo z waszych flot Zebyscie nie dorzucili na koniec tych sond to wgl pewnie bylby remis Starcie wasze to fakt. Nie mialem czasu zajmowac sie ogame, zeby wiedziec co w trawie piszczy, dlatego na koniec sie dowiedzialem, zeby tylko recki dograc. Jes…
-
Nie ma co patrzeć na straty ważne że %% zacny
-
Cytat od Ruda: „Klasycznego ogame nie można mieszać ze speedem jednak to takie upamiętnienie korzeni OGame. Szkoda tylko, że takie uni już się wykruszają. Co do uni x1 z speed eco, dołożymy je do mojej topki tylko obawiam się że wyjściowym uni będzie Ursa, bo to pierwsze uni z taka mieszanką. Co Wy na to?” Tak wiem że nie można mieszać klasycznych uni ze speedem eko, nie miałem takiego zamiaru dlatego żeby nie robić zamieszania 3 tygodnie temu wysłałem pw do jufci z takim pytaniem ale nie dostał…
-
Cytat od Rzeźnik drzew: „Mylisz się. Wszystkie uniwersa, które kiedykolwiek były w tym temacie miały speed x1 zarówno eko jak i fleet. Poza tym wszystkie miały 30% PZ. Natomiast uniwersum Ganimed jest uniwersum speed x4 i bez znaczenia, że tylko eko. Bardziej istotne, że ma 50% PZ co już w ogóle wyklucza je z kategorii KLASYCZNEGO uniwersum Ogame. Aczkolwiek, temat ma autora, dział swojego moderatora i zapewne to oni regulują taki ten temat. Dobrej nocki. Ed. Nawet nie biorąc pod uwagę faktu, że…
-
Cytat od Rzeźnik drzew: „1. Uniwersum Ganimed jest uniwersum specjalnym - nie kwalifikuje się do tego tematu. 2. Przy aktualizacji tego starcia: wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili, ARO [3 X] & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06% , podane starcie nie łapie się do top10. 3. Do top10 speed uni też się nie łapie.” Z punktem 2 twojej wypowiedzi pełna zgoda, podałeś starcie nowsze o którym nie wiedzieliśmy, ale już z punktem 1 i 3 bym polemizował. Top 10 speed uni jest poszeregowane po pr…
-
Ostatnie dni imarcin zaczął się zachowywać inaczej niż zwykle czym podniósł nam troche ciśnienie ale wczoraj było wszystko w normie, no poza tym że jeden z naszych pilotów leciał po spożyciu i wpadliśmy w małe turbulencje W starciu tak naprawde brało udział 7 osób, szczególne podziękowania należą się kenshiro i adamowi za wspacie i dex do lotu. Szo dla obrońcy
-
Tak, jak widać wyżej akcja wymagała dużego skila Biedny obrońca napisał o pomoc jak można było nie plecieć, a atakier poprostu jeszcze nie był w formie po przymusowym urlopie
-
Nie ma w tym starciu nic finezyjnego ale surka na odbudowe po złomie jak znalazł Pozdro dla sojuszu Grrr, BFG i buddy listy, specjalne podziękowania dla papcia za cynk , browarek dla Ciebie Nuta napisana na zamówienie dla sojuszu: youtube.com/watch?v=vJGodT_tiHI Dnia 22-04-2016 19:53:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mad max [Grrr] ________________________________________________ Pancernik 24.686 Krążownik 25.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obro…
-
Ahhh zlamiłem, nie szukam wymówek dopiero teraz do mnie dotarło że wcześniej tam był gracz o nazwie Ola Olia a po fuzji już Polka i to mnie zmyliło. Na 6 ataków pierwszy wszedł, fuks że patrzyłem na wlot drugiego bo pozostałe 4 ataki zawracałem 20 sek przed wlotem. Tak czy owak należą się graty, podstawka u idlaka nie zdarza się często.
-
Cytat od Art: „@Reaver z tego co się orientuję, to wszystkie planety na docelowym Uni dostaną +25 pól.” Czyli na uni docelowym nasze stare planety z dawnych uni (exodus) dostaną z automatu dodatkowo + 25 pól ? I każde kolejne planety skolonizowane już na uni docelowym dostaną +25 pól ? To bardzo istotne bo nie wiem czy kolonizować przed połączeniem czy też po. Poszę o odpowiedź
-
Cytat od pozamiatany: „Cytat za "kynyky" A tak w sumie, to czy nie możnabyłoby zrobić Ursy uniwersum docelowym? Normalny speed i eko x3 chyba odstraszą najmniej graczy. Generalnie zasady Ursy są chyba najprzyjemnijesze ze wszystkich. A dla no-lifów co grają na speed uni... hmm... w sumie to im na zdrowie by nawet wyszło. Żebyś wałkował temat od początku to byś wyczytał, że pierwsza propozycja była, aby Urse stworzyć uni docelowym a przyłączyć unie PRST. Lecz wywołało to ogólne oburzenie wśród gr…