Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• push na banie

Apofis - - DiD Virgo

Cytat od Supreme: „przeliczasz 75% wartości PC na dex, potem to samo robisz z pełną wartością OW i dzieje się magia, nagle możesz stworzyć z jednego statku po przetopi ” Jak sobie przehandlujesz, to trzeba mieć gdzie wymienić surowce. To wtedy tak. Można ponad 1 mln lm dziennie budować. Na wszystkich planetach. Nie rozumiem co to ma do przetapiania. Tyle surowca na dzień chyba nikt nie miał tylu mld.

• push na banie

Apofis - - DiD Virgo

Cytat od powyginany drucik: „Lajt miał 4 razy więcej floty niż ja czyli dziennie do wydania 160-200kkk surowców ” 160 mld na dzień? nie możliwe chyba nikt by nie przerobił tyle. I to dzień w dzień.

• push na banie

Apofis - - DiD Virgo

Cytat od Ojczyznoslaw: „niemożliwe do odbudowy ” Są przyśpieszacze do tego. Cytat od Ojczyznoslaw: „Więc najlepiej sprawdzał się jeden typ statku, w moim wypadku PC. Dlatego przetopienie całej floty na PC (których de facto i tak miałem najwięcej na polskim OGame i przed przetopem) było krokiem do zwiększenia zysk ” Dla mnie to co zrobiłeś to jest głupie i tyle. nawet dla zysku. Cytat od Ojczyznoslaw: „jak złomujesz u handlarza złomu 1PC to możesz za surkę z niego postawić ponad 2 OW ” Wcale nie.…

• push na banie

Apofis - - DiD Virgo

Cytat od Ojczyznoslaw: „Czysta matematyka mój drogi, nic poza tym Mogłem sobie pozwolić na przetopienie całej floty, bo mając same PC i OW nikt nie był w stanie mi zagrozić. ” Ale szkoda przetapiać PC, nikt mi nie powie. No rozumiem, że lm nie miałeś do lotów na ekspedycje a pc stały ale bez przesady. można wybudować zamiast przerabiać PC na lm czy na co tam. To tylko gra a nie giełda. Bez przesady. Ale każdy gra jak chce. Po co ci to było jak już nie grasz. Cytat od Supreme: „o że Ty czegoś nie…

• push na banie

Apofis - - DiD Virgo

Cytat od Ojczyznoslaw: „No właśnie Ci, którzy tego nie rozumieją nie mogli mnie dogonić przez cały czas i mogli tylko o takim kroku pomarzyć ” Czyli oszukiwanie.

• push na banie

Apofis - - DiD Virgo

Cytat od Ojczyznoslaw: „2 albo 3 razy przetapiałem flotę, z czego raz całą ó ” Po co ktoś mi przetapiać flotę? gdzie tu logika. jakaś ściema.

• Cytat od TakiOwaki: „Zniszcz jednostki ” Obojętnie co może być nawet obrona rozwalona.

• push na banie

Apofis - - DiD Virgo

Sprawdzałem pręgierz i faktycznie są tam ci jego moście więc jest szansa, że nie wrócą już chyba. Tak mi się wydaje. Ktoś cos wie więcej?

• push na banie

Apofis - - DiD Virgo

Cytat od Bad.Whisky: „Nie wszyscy ” Ale ci co mieli najwięcej pkt flot poszli.

• push na banie

Apofis - - DiD Virgo

No faktycznie, wszyscy zbanowani, tylko ciekawe czy na stałe czy nie? Ja ich na zbanowanych pręgierzu tu nie widzę, więc myślę, że chyba wrócą.

• Zmiana warunków umowy z Technokratą

Apofis - - Gra

Sama idea pomysłu jest bardzo dobra, przemyślana i fajnie opracowana, zasługuje na dobrą ocenę bez względu na to czy się komuś podoba czy nie. Jest to fajna alternatywa dla graczy grających aktywnie i chcących wydawać anty za skracanie sobie czasu. Fajną sprawą jest redukcja czasu wzrastająca wraz ze wzrostem trwania badania. To bardzo dobry algorytm. Brawo, prosimy wprowadzić .

Apofis - - Gra

Cytat od Qwant-holon: „Wam płacą za taką argumentację że się nie opłaca GF? ” Mnie nie płacą hehe bo inaczej bym pisał non stop hehe. Kwestia tego co napisałeś i odniosłem się to twojego wpisu. A z drugiej strony jeśli zrobisz coś na czym oni stracą jeszcze zamiast zyskać to taki pomysł może być skazany na niepowodzenie z góry. Cytat od Qwant-holon: „GF na tym nie straci a ” Napisałeś sam, że GF nie straci. Ale może stracić. I wiele osób może z tego skorzystać zamiast tych 216 tyś. anty i wtedy …

Apofis - - Gra

* pust technokraty: * 5% * Czas badania bez technokraty: * 100 dni * Czas badania z technokratą: * 34 dni 22h 19min 12sec * Procentowy upust czasu: * 65.070% * Koszt technokraty w anty: * 50000 Badanie trwa 100 dni. Z technokratą włączonym cały czas zajmie 34 dni. Koszt to 50 000 anty. Koszt skrócenia o połowę czyli 50 dni to 108 000 anty. Jak ma się to opłacić GF? Czy ja czegoś nie zrozumiałem. Kolejne zakończenie to kolejne 108 000 anty. Razem 216 000 anty. a tu koszt 50 000 na dodatek. Dla g…

• Wersja 7.x - dyskusja

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

Takie pytanie mam. Surowce wydane na obronę sumowane są w pkt wojsko i ekonomia?

• Cytat od wampek: „dorobić, ” Dorobić może nie ale fajne rzeczy jak na te zadania i kosztowne dość. Cytat od ^ lucyfer^: „Ale lipa troche ze doku nie ma ” Fakt mógłby do szczęścia być ten dok dla tych co chcą w pkt pójść w górę lub jakieś badanie ale trudno. Może następnym razem będzie chyba, że zrezygnowali całkiem z tego.

• Nagrody super, jest wybór klasy, dużo anty i slotów. Na to czekałem.

• Wersja 7.x - dyskusja

Nic na razie nie ma na temat łączenia uni. Nie wiadomo kiedy będzie.

• Nie no dok musi być bo załamka hehe Ja w czołgi już nie gram. ale fajnie się grało.

• No u nas zero informacji na ten temat jak zwykle.

• Wersja 7.x - dyskusja

Co? znowu, już drugi raz, co jest grane? Czegoś nam nie mówicie, a fuzja przepadła razem z końcem pandemii chyba.