Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ST#232 ZDOBYWCA [Veto] vs. Technocrat Nestor [PoPo] ~ 1240.02% ST#233 ZDOBYWCA [Veto] vs. zbygo62 [AiE] ~ 4288.23%
Apofis - - Starcia Nekkar
PostNastępne ST, co ci płacą za nie heehe nie no brawo ilość ST ostatnio rekordy jakieś graty szał jakiś to przez tą pandemię czy co hehe
-
ancymon [Du11] & rozrabiaka [Du11] & Chojny [Du11] vs. aleks [LzB] ~ 577135.16%
PostPożegnanie ładne, trochę zawsze szkoda, ale cóż. Graty i powodzenia w realu. Procent super. Floty ładne były. Szerokości.
-
znamek [The Best] & NightHunter [The Best] vs. Facundo Arana [TNT] ~ 66120.14%
PostWow gratulacje, niezły % chociaż do tego więcej niszczar by się przydało
-
Cytat od 19dawid45: „Według mnie Wojna trwa do 25.02.2021 a teraz mamy 24.02.2021 . I sojusz Chaos flotowo nie jest najmocniejszy... nie pajacuj ” Ty nie pajacuj ja napisałem fakt udowodniony. Czytaj ze zrozumieniem. Ja nie napisałem, że flotowo. Ta wojna już jest de facto zakończona ekstrapolując wyniki bitew i ostatni dzień z takim wynikiem. Już jest 25. Cytat od Torquemada: „Powody (nie są wymagane) CHAOS_1 jest najmocniejszym sojuszem na UNI - chcemy to sprawdzic ” Taki był cel wojny. Wynik:…
-
uni jak nie unióch ka
Apofis - - DiD Volans
PostMiesiąc czasu i goście mają ponad 100 mln pkt czy 200 ahaha żart ogame
-
Cytat od Wisior: „Tuż tuż, kolejny miesiąc mija Chyba zgłoszę posta, że administracja nas ewidentnie okłamuj ” okłamują mówiłem od razu, żadnej fuzji nie będzie bo pandemia jest. Miała być w listopadzie dlatego nie robili S&D, potem minął grudzień, styczeń, mija luty, zaraz będzie marzec a fuzji ani końca pandemii nie widać; przypadek? w między czasie cmentarz zamknęli potem znowu zamknęli. A dajta spokój
-
push na banie
PostCytat od Ojczyznoslaw: „Jesteś kolejnym trollem, czy kolejnym idiotą, bo już inaczej się tego ująć nie da? Każdy kto miał pytania za czasów ekspedycji, znalazł u mnie odpowiedź. Na Forum w niejednym temacie również pisałem otwarcie o tym i doradzałem każdemu. Były niuanse, o których się głośno nie mówiło wówczas (jak choćby latanie OW/GS na odpowiednio zmodyfikowanych technologiach bojowych) ale tylko dlatego, że nie każdy na to wpadł wtedy jeszcze. Natomiast kiedy już gotowe było konto do latan…
-
push na banie
PostCytat od powyginany drucik: „Wypowiadasz się w temacie o ogromnych przyrostach... Szok. ” To jest temat o czymś innym. Cytat od powyginany drucik: „Uprzedzają: już nie ma takich ekspedycji od 25 września 2020. Za to chłopaki mają trochę większe jeszcze przyrosty i o to cała dyskusja. ” Może u nich odkrywca działa jak przed 25 hehe Dla mnie te przyrosty odkrywcy to jak push. Nie logiczne żeby takie coś programiści zrobili? Takie przyrosty nie powinny mieć miejsca. To powoduje zbyt duże ilości sur…
-
push na banie
PostCytat od Forumowy As: „wykładnicze przyrosty i nie takie ilości sury się zdobywało. ” Najwyraźniej nie miałem pojęcia, że aż takie przyrosty na odkrywcy były. To jakiś kosmos w takim razie. Nie chce w to wierzyć chyba eheh.