Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 981-1,000 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Muniek: „Jestes strasznie naiwny. ” ...co, że nie będzie im się chciało tego szukać ? a ja mam na to wywalone mogą szukać i nie szukać ja nie chce sie tylko cofać o parę tygodni reszta mnie nie interesuje,, u nas już poszło 2 z topowych flociarzy jak dla mnie moga pól top 50 zbanować wepnę sie wyżej a te lewe surki mi nic nie zrobią
-
Rynek - dyskusje
Postjuż zaczęli banować bo widzę po statach
-
Cytat od abraaa: „eraz to już po filipku. Mogą 100 kolejnych lat łapać. Ja tam jestem za backup-em. Pytanie tylko, o ile się cofnąć ” Ale po co jak można wyłapać gdzie się chcesz cofnąć do zeszłego dziesięciolecia ? kpina jakaś to jak by się cofnąć w czasie to psutej już przeszłości - zamęt gorszy i spustoszenie a kto odda flociarzom zdobyte surowce rozwalone floty czas stracony badania
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Art1`: „o ile ktos ta prace wykona backup jest szybszy i prostrzy ” Ale za bardzo namiesza w grze to jak cofanie się do przeszłości która już została zmieniona na gorsze zamieszanie że głowa mała lepiej niech ktoś wyłapie przynajmniej tych największych klonowców i będzie git
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Art1`: „wszystko sie da ” Więc buckup nie potrzebny i nie widzę w tym sensu
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od VlClU: „dostałem odpowiedź na skargę dotyczącą zablokowania mojego konta za wystawienie auto ZAPYTANIA na kupno floty. chyba z 10 zapytań. "jednak to Pan celowo wystawiał oferty w spos ” Czyli jak widać wyżej da sie wyłapać te osoby więc proste
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Art1`: „to juz wisi na pregierzu logiczne chyba ” To zbanować resztę graczy co za problem a dlaczego ktoś ma cierpieć za innych
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Art1`: „moze jeszcze nick z uni oraz wspolrzedne? surowce sa poupychane skrzetnie na zieloniakach lub na slabych topkach kto takie konta sprawdza? ” Skąd wiadomo że tak jest są na to jakieś dowody ? Akurat każdy tak zrobił już to widzę
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Kromak: „backup to chyba jedyne rozsadne rozwiazanie. Mimo ze poswiecilem kilka "nocek" i nawet co nie co wpadlo, to jednak lepsze rozwianie niz by gdzies na jakichs kontach mialy by byc pokrywane lewe surowce tych "bardziej zaradnych". Takie surowce mogly byc juz po kilka razy wyfarmiane z jednego konta na inne i gdzies czekac... spodziewam sie kolosalnych ilosci takich kont i surowcow na nich. pozdro ” Już widzę te kolosalne sumy bo jak na razie to ich nie widać a jak nie ma dowodów t…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od LSD: „Backup przewraca dużo więcej. To gaszenie pożaru bombą atomową. ” dokładnie
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Duch Szerszenia: „To tak jakbyście startowali w sprincie. Jesteś Usainem Boltem w najlepszej życiowej formie. I co z tego, twoja trasa to 100m, a twoich przeciwników 5 metrów. Masz szanse? Tutaj bez backupa może być coś ” ja tam na 100 m mogę się z nim ścigać daleko za nim bym nie był hehe na 60 m mam 8;30
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Mari: „zamian rekompensatę w postaci dużej ilości antymaterii, ” Zapomnij kto nam odda stracone surowce? na co mi antymateria ? kpina Cytat od Majs: „10 mln anty za to cofnięcie , nie po to zawalałem nocki i żeby kogoś trafiać żeby ten ktoś teraz mial flote spowrotem i się lepiej teraz będzie pilnować nie nie i jeszcze raz nie ” Dokładnie też tak uważam jak i prawie każdy flociarz który zgarnął niezłe łupy kto nam to zwróci pytam się ?
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od ciap: „Czy Ty uważasz że to że gram eko znaczy że się loguję na 5 min by zrobić zwózkę? Otóż nie moja gra zajmuje mi dziennie ok 1,5h. W okresie świątecznym było to więcej czasu. Często od innych graczy, również od topowych flociarzy, słyszę że jestem jednym z najaktywniejszych graczy. Jestem bo styl gry który mam wymaga aktywności a podsumowałeś mnie "wejdzie, zrobi zwózkę, wyloguje po 2h zaloguje kliknie kopalnie". ” 1,5 h co to jest tyle co nic i nie wiele ci się zmieni a ingerencja …
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od ciap: „Odpowiem Ci > NIC. Więc różnica nie jest w straconych punktach/ czasu który poświęciłam na grę, w obu wyjściach tracisz swój czas/punkty. ” Twoje nic ok ale ja uważam swoje za cenne i dlatego nie chcę wole mieć to co zrobiłem niż się cofać do zeszłego dziesięciolecia ze wszystkim, takie coś to się robi od razu kilka dni po błędzie a teraz to ja mam wywalone na to normalna anarchia a za 3 tygodnie znowu znajdą błąd i tak w kółko ja podziękuje za taką grę. Ludzie czas poświęcają fl…
-
Rynek - dyskusje
Postniech banują i naprawią rynek a nie backa robić do zeszłego roku
-
Rynek - dyskusje
Postbacka to se można robić w tym samy tygodniu a nie do zeszłego dziesięciolecia cofnąć