Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od ciap: „Jeżeli widzicie u siebie jakis dziwny handel poza przelicznikami dozwolonymi to wtedy ticket ” Dozwolonymi na rynku wtedy widełkami mniej więcej 1;1;1 5;1;1 itd.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Nonick: „@ciap Daj znać proszę graczom czy jeżeli używali zwykłych ofert - a w historii nie widać żadnych kwiatków typu + 50 mln surowca za nic, to mogą spać spokojnie? Tickety mają zgłaszać ludzie, którzy mają w historii rynku jakieś niepokojące cyfry wzięte znikąd? ” No logicznym by to było.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Qnick: „wciąż chcą wywołać buga... ” bug to jest chyba tylko w autofercie i autozapytaniu a nie zwykłym wystawianiu czyż nie?
-
Cytat od NowyLepszyYossarian: „na bana za push jesteś, tutaj cytat: "jedynym beneficjentem". Właśnie takiego bana dostałem . Chętnie bym tutaj wkleił cały ticket, ale oczywiście to jest zabronione. ” Jak można bana dostać przecież to jest absurd ty nie wiedziałeś że sura była lewa. oddajesz tylko sure bez bana bo ty nie jesteś tu winien bo skąd masz wiedzieć to by był absurd
-
Cytat od Muniek: „@Apofis prosze - to post GO, taki przepis jrest. Dostaniesz bana ? ” @Muniek Za to nie ma bana tylko zwrot surowca, zapis a nie przepis stosowany zazwyczaj przy dużych ilościach surowca, rzadko stosowany pewnie nie mam pojęcia czy zrabowałem taką osobę bo skąd mam to widzieć nie mam na to wpływu jak trzeba będzie to się odda
-
Cytat od _Pawelos_: „@Apofis po postach i naszej kiedyś wymianie PW wiem, że grasz na Nektarze, czyli na starym uni, więc albo jesteś trollem, który tylko czerpie przyjemność z mieszania, albo naprawdę jesteś osobą która nic nie rozumie i nawet nie chce zrozumieć a to już gorsze. Także ja z tobą kończę jakąkolwiek rozmowę. A reszcie proponuję to samo. Jak nie wierzycie sprawdźcie sobie jego posty od prawie 3 miesięcy ” Chyba ci się coś pomyliło
-
Cytat od Das140: „yba czegoś nie rozumiesz. Jeżeli ty kogoś np. jutro wyfarmisz, a GO za 2 tygodnie ogarnie, że to była surka z bug-u, to dostaniesz nakaz oddania tej surki na planetę GO. Tak samo ze złomem, tyle że nie wiem, czy straty poniesione będziesz mógł sobie odliczyć ze sklonowanej surki (na 90% deuteru za lot Ci nie oddadzą) Jak będziesz miał mniej szczęścia, to jeszcze dostaniesz bana na dzień dobry. ” Chyba śnisz ahaha to legalnie zdobyte surowce z ataku mam oddać dobre zwraca sure t…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od ale cios antynazista: „@Apofis i z kad to info graczu ? ” Bo wprowadzili limit i na tej podstawie ktoś wystawia 10 autoofert i dostaje surkę sklonowaną i oni to już widzą i dają bany u mnie poleciały już bany a tu kolega wyżej też dostał pisał o tym.
-
Rynek - dyskusje
PostAle spokojnie buckup już nie potrzebny bo znaleźli sposób i banują i koniec jest bliski, każdy kto teraz dostanie lewa surkę ma bana
-
Cytat od Muniek: „Zostawiam cie w dyskusji z samym soba bo widze ze nie ma to sensu. pozdrawiam ” mnie nie interesuje to że ktoś zkitrał , co sie tak przejmujesz tym zależy ci na kimś graj swoje złomuj farm i wyjdziesz reszta niech se robi co chce i większość dostanie bana i tyle, sura się rozejdzie trudno Nie interesuj się tak co cie to obchodzi ich sprawa czy będa szukać czy nie znasz kogoś kto poszedł w pkt wysoko bardzo zgłoś co masz za problem? Cytat od sheaker: „kosmicznych przyrostach zos…