Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rynek - dyskusje
PostTemat jest o rynku ogólnie, ja piszę o handlu i zbywaniu metalu - ( bo taki był wpis) poprzez handel zwykły i o tym napisałem. A minimalny przelicznik w handlu zwykłym jest taki jak podałem. To chyba się nie zrozumieliśmy.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Winter: „Jak się nie znasz to proszę abyś nie wprowadzał ludzi w błąd taki przelicznik jest prawie nie osiągalny na nowych uniwersach ” Ty się nie znasz, głupoty piszesz, na każdym uni jest taki sam przelicznik, 1;1,5 ;2 to jest minimalny przelicznik wszędzie obowiązuje a max. 3;2;1
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Jimmy: „po 20kk bo nie mam czasu. ” Limit zniesiony jest, może flotę buduj - tu nie ma problemu typy nadmiar metalu Ludzie narzekacie, że macie nadmiar metalu i handlarza nie będzie, kiedyś handlarza nie było i się grało, mnie tam brakuje non stop metalu, trzeba wszytko budować flotę eko i badania to problem znika. Na tym polega gra strategiczna.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Winter: „deuter za kryształ 1/1 przy większych ilościach ” Nie ma takiego przelicznika w handlu minimalny jest 1:1,5 ekowiec zmienić na badania albo trochę floty nie samym eko się gra.
-
Rynek - dyskusje
PostPo to jest dex żeby wymienić za kryształ i nie czekasz tyle czasu ( jak ktoś robi kosmiczny poziom to już musi sie z tym liczyć coś za coś na rozbudowę planety będzie hehe ) aż ci się uzbiera na astro, a teraz przy takim wydobyciu tym bardziej. Wystarczy handlować z kimś.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Qnick: „Jedynie tak jak wspomniał ktoś wyżej - bijąc rekord w ilości WR. ” Robiąc lm i krażki po co wr można opancerzenie wrzucić ewentualnie
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Mirmir: „Dziwi Cię ,że ktoś może mieć nadwyżki metalu w stosunku do kryształu Mnie dziwi Twoje zdziwienie. ” Można mieć ale chwilowo, robiąc flotę nie ma takiego problemu jak nadmiar metalu raczej jego brak. Mnie brakuje każdego surowca. Chwilowo jakiś czas można mieć czegoś nadmiar ale potem się to wyrównuje. Ale na większą skalę nie ma problemu nadmiaru.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od 19dawid45: „Tego Gf nie przemyślało.... no ale można zawsze zrobić rekord WR ” Cytat od Water: „Gdzie Metal łokciami wpycha ci się na chatę . ” Nadmiar metalu macie? serio? żart? joke
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Beljal: „posypka się bany, ” Bany już rozdane i koniec jak na razie.
-
Rynek - dyskusje
PostZobaczymy w takim razie w marcu, kwietniu czy nawet w maju jak będzie. Ja do tego czasu to mogę tak wzrosnąć, że ich ten przyrost na niewiele im się zda. Ale to zobaczymy. Jestem dobrej myśli koledzy. PS. @Qnick Jak tylko obronie dyplom to aplikuje hehehe
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od dexPL: „o są resztki, których nie warto było farmić. Wcześniej poleciałeś już 3-4 razy (policz sobie ... a jeszcze ciekawie jak liczysz z odkrywcą - 75%) ... I już teraz wiesz ile surki zostało częściowo zalegalizowane. A teraz policz sobie ile to pktów - a ile pktów jest warte twoje konto. I dlaczego każdy taki idlak to więcej niż twoje konto .. ” Tak racja, ale też nie dla samych pkt się gra. Możesz mieć dużo pkt i co z tego. Gra nie polega jedynie na pkt. Jak do tej pory nie zauważył…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od alabaster607: „ynek i mowa tu o ilościach rzędu 10kk surowcó ” co to jest kilka dziesiąt mln
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Wisior: „. Mimo że obydwoje zarobili miliardy ” A ile tych mld ? bo teraz mld to łatwo się zdobywa, więc żaden rarytas jak ma trochę mld
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od dexPL: „Przeciez wiekszosc osób generuje surke z floty - a tego ten śmieszny limit nie dotyka. To, że jacyś twoi koledzy wpadli klonując zasoby dzis - to nic nie znaczy. Dopiero jak na wielkszości uni poleci z 10% kont - będziesz mógł pisać, że ktoś jest banowany. Serio ” 12 osób zbanowanych @dexPL mało ? a ile osób ma 7 lub 14 tego nie wiem jednego dnia