Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Prędkość badań x14!
Apofis - - DiD Quantum
PostCytat od ale cios antynazista: „ze kazdy sprawdza codzien zakladke swiat gry czy ogame?> ” A co to za problem sprawdzić? wyświetla się samo, że jest wiadomość to widać. ale baner swoją drogą mógłby być.
-
Prędkość badań x14!
Apofis - - DiD Quantum
PostA wiadomo coś kiedy mogło by to nastąpić?
-
Prędkość badań x14!
Apofis - - DiD Quantum
PostCytat od wampek: „Ilość planet zależy od astro, a główną wadą tego badania jest czas jego wynajdywania ” A czyli dodatkowe planety dojdą a to raczej na plus hehe
-
Prędkość badań x14!
Apofis - - DiD Quantum
PostCytat od wampek: „Więcej planet do ogarnięcia ;/ ” Co mają planety do szybkości badań? raczej nie
-
Prędkość badań x14!
Apofis - - DiD Quantum
PostSą plusy i minusy takiej szybkości.
-
Złe czasy falangi
Apofis - - Błędy w grze
PostAle on ma teleporter na 2 lvl a pokazuje mu 60 min to chyba o to chodzi, że powinno być tam z 53 min
-
Rynek - dyskusje
PostDziś miał być ten dodatek do pozycji 1-3? art pisał
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Muniek: „U Handlarza mozesz kupić metal jak Ci brakuje. Musisz miec 3500 anty ale nie bedzie Ci przynajmniej brakować już i nie bedziesz sie zastanawiał co robić. Darmowa podpowiedz z mojej strony. ” Ale trzeba mieć za co wymieć jeszcze. i mieć anty
-
Rynek - dyskusje
Post@Art Propozycja 2 Ponieważ mało ludzi ma planety na pozycjach od 1-3, podnieść wszędzie na każdej pozycji o jakiś %, malejąco od pozycji 1. Propozycja 3, jedynie pozycje 1-3 ale ze znacznym % Poz. 1 - 50% Poz. 2 - 35% Poz. 3 - 25 %, a minimum myślę to Propozycja 1 wcześniejsza 1 - 30% 2 - 20% 3- 15% ostatecznie.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Constable Vesta: „Apofis, niestety gadasz jak potłuczony. Na Leda metal jest bez wartosci. Obecnie sr ” Grałem na ledzie i gadasz farmazony, wszystko super było, gadanie sranie -grać nie umiesz Cytat od Crion: „@Apofis Tak z ciekawości - jak dużą obronę budujesz i po co? I na jakim uni grasz? ” na starym uni gram, obrone nie zbyt dużą aby na pełzacze było i lot nieoplacalny i tyle Cytat od Winter: „był już kiedyś taki na discordzie weber czy jak mu tam jak próbowałem złapać arta żeby ru…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Winter: „Wydaje na obronę i statki i mu nie zostaje a nawet brakuje ” Na obronę już nie , bo szkoda bo mi brakuje na statki metalu. Tak jak czarne czasem nie jest czarne taka prawda. Bo wy sami stwarzacie problemy no to muszą wam pomagać GF Cytat od Muniek: „czyli źle inwestujesz surowce bo masz braki ” Tak to prawda mam za słabe eko i można je podciągnąć grubo, mam braki metalu bo inwestuje we flotę a za pozostały metal kupuje statki i brakuje tego metalu dlatego i wyłąćżnie no coś za …
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Czarna Owca: „Nadmiar kryształu... Ktoś tu chyba troluje ” na starych uni sporo ludzi ma. Zdziwko? a jednak. Cytat od Winter: „Czy ja narzucam ci swój styl gry ? Ogame jest grą strategiczną moją strategią na dany moment jest budowa Eko i tego co jest do niego potrzebne, a nie floty czy technologi które są potrzebne dla ludzi którzy flotą graja. ” No dlatego masz problemy, jak byś zostawił metal na potem i budował flote to by ci metal zszedł szybko twoja strata, ja tylko , nie narzucam, …
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Winter: „? czy jako Ekus mam badać opancerzenie na 20+ ? po co ? ” No bo to nie jest gra pod samo eko i dlatego macie problemy. Wasz wybór. Gra polega na tym, że inwestuje się we wszystko proporcjonalnie. Flota,eko i badania Ja robie 3 rzeczy naraz i nie mam takiego problemu i gram bez użycia handlarza - kryształu mam w pyte a brak metalu i dexu. Mam sporą flotę i badania. Eko sporo moge podciągnąć i metal i poszedł by na mld, mam ddeficyt metalu serio można jak kolefa wyzej kupowac sta…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Winter: „no źle gram sorry, zapytam z ciekawości grałeś może na Ledzie ” Grałem na ledzie i nie miałem takiego problemu i grałem zbieraczem. @Latajacy Gornik Jeśli tyle metalu jest w pierwszych tygodniach gry to idzie na rozbudowę kopalń i obronę i nie ma problemu. Przez kolejne miesiące to samo i badania + flota, nie ma problemu z metalem tylko trzeba umiejętnie go wykorzystywać. 2 mld czy 3 metalu zawsze można wozić na wszelki wypadek w późniejszym etapie gry. - metal zgromadzony na p…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Winter: „Problem zalegania metalu będzie tylko na nowych uniach bo na starych jest handlarz więc nie wiem o czym ty mówisz Na równoległym do Mensy zagranicznym uni zbieram własnie na astro 19 , mam 600kk mety co jest 1/5 wa ” Gościu to źle widocznie grasz. Na początku uni gdzie zaczynasz rozbudowywać konto to non stop metal potrzebny do kopalń, obrony i badań, Nie gadaj mi głupot, że w pierwszym roku metal jest na zbyciu bo to totalna bzdura, - trzeba się umieć budować. Jak kolega wyżej…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Winter: „nie, przelicznik jaki podałeś nawet dla handlu zwykłego jest nieprawdziwy i karany banem Ja pisałem że na uni gdzie nie ma handlarza , przelicznik to praktycznie 1/1/1 gdzie metal można sprzedać tylko dla swoich puszówek Pozdrawiam ” sorry 1;1,5 ;2,5 to prawidłowy przelicznik wg. regulaminu jak kolega napisał a 1/1/1 to na nowych uni jedynie może jest w rynku ale na nowych uni problem zalegania metalu nie istnieje dlatego piszemy od starszych uni