Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Elkanen: „Ale zyski widocznie maja skoro oplaca im sie farmic na taka skale. imgur.com/TPuPSRI I nie widac by spieszno bylo z przetapianiem... ” Zależy gdzie i kto jak gra u mnie odkrywcy kokosów tak bardzo nie mają. Większość wbiła już urlop. Ci co grają to widać, że wzrost jest ale bez przesady.
-
Cytat od Elkanen: „Chcesz powiedziec, ze pojemnosc flotowa tych odkrywcow siega 1.000.000.000.000 i wiecej jednostek? ” Cytat od Elkanen: „co sie dzieje z tymi setkami miliardow sury, ktore sa zdobywane na ekspach a przetapiany jest raptem niewielki ulamek z tych nafarmionych surowcow? ” Co jakiś czas są złomowani.
-
14 lvl albo 15 lvl bo tak jak mówisz, koszty podniesienia na każdej planecie o jeden poziom to spore koszty a skrócenie długich badań to raptem kilka dni. Jak ktoś nie ma co z surą robić to i owszem te 16 lvl ale więcej to chyba przy prędkości x14 niema dużego sensu.Jak ktoś astro robi na dużych lvl to może pomyśleć o dalszych poziomach. Lepiej zakupić technokratę a zdobyć anty można darmowo.
-
Badania x14?
Apofis - - DiD Cosmos
Postale tam prędkość x7 jest obecnie a nie x12 czyli zmiana z 7 na 14.
-
Cytat od Devastator: „Coraz bardziej zaawansowana technologia laserowa wraz z technologią nad przestrzenną sprawiła że naukowcom udało się stworzyć całkowicie unikalną wiązkę laserową która po wystrzeleniu w przestrzeń kosmiczną ma na celu zniszczyć napotkane asteroidy i wytworzyć tunel przestrzenny który dostarczy szczątki asteroid i zostanie przemieniony w materiał dzięki któremu terraformer będzie w stanie ukształtować nowe tereny pod zabudowę:P ” Kto to wymyślił? jakiś nie wypał raczej.
-
Prędkość badań x14!
Apofis - - DiD Quantum
PostCytat od ale cios antynazista: „nie zaczepiaj mnie znowu ... tak ciezko sprawdzac jak sie generuje kilka k wiadomosci dziennie z czego ponad polowa jest i tak malo znaczaca ” @ale cios antynazista Jak generujesz? przecież to są wiadomości w odrębnej zakładce ogame a nie w zwykłych wiadomościach. Ja cie nie zaczepiam tylko odpowiadam na kolejny twój absurd.